Review: Balsam bifazic hidroreparator Anian

iulie 25, 2013

Astazi o sa va vorbesc despre un alt produs Anian care s-a inteles foarte bine cu parul meu in ultimul timp.

Balsamul bifazic hidroreparator Anian se poate comanda de pe site-ul triodeluxe.ro pe care este prezentat astfel:
"Noul ANIAN balsam intensiv bifazic, cu tratament hidroreparator, se foloseşte exclusiv pentru părul foarte uscat sau deteriorat de agenţi externi, precum razele solare, coloranţi, nuanţatori, permanent, folosirea excesivă a uscătorului de păr, apă marină sau din piscine, etc. Redă supleţea şi strălucirea părului. Acţionează atât în interiorul cât şi în exteriorul firului de păr. Conţine creatină şi ceramide 3 care acţionează în profunzime, agenţi care înbunătăţesc acţiunea de refacere a părului, proteine esenţiale din plante, un complex multiactiv protejează şi îmbunătăţeşte vitalitatea părului. Aplicat pe părul sănătos sau netratat, acţiunea sa poate fi excesivă dar nu dăunătoare făcând părul să pară greu, efect care dispare după prima spălare.

Instrucţiuni de folosire: Aplicaţi pe părul spălat şi şters cu prosopul. Nu aplicaţi pe scalp. NU SE LIMPEZEŞTE. A se evita contactul cu hainele."


PAREREA MEA:
Bifazicul hidroreparator Anian vine intr-un recipient opac prevazut cu o pompita eficienta cu ajutorul careia distribuim cantitatea dorita pe par fara a risipi produsul
Inainte de aplicare continutul se agita bine pentru ca cele 2 faze sa se amestece.
Am folosit acest bifazic dupa ce mi-am spalat parul si l-am tamponat cu prosopul pentru a elimina excesul de apa. Nu am folosit un alt balsam de par in timpul spalarii deoarece voiam sa vad cat de eficient este acest balsam.
Odata aplicat acest bifazic descalceste cu usurinta firele de par facandu-le moi si usor de pieptanat.
Nu stiu cum as putea descrie mirosul acestui produs dar pot sa spun ca nu este deloc deranjant, nu persista dupa uscarea parului (lucru care nu ma deranjeaza), dar in timpul aplicarii imi da o senzatie superba de prospetime si racorire care reprezinta un adevarat energizant in aceste zile toride de vara.

Un alt lucru care imi place foarte mult este faptul ca nu imbacseste parul si nici nu il ingreuneaza.
Dupa uscarea parului am observat ca se aseaza mult mai ordonat si natural iar eu nu mai sunt nevoita sa apelez la placa pentru a-l aranja si a-i da un aspect decent.
Parul meu a devenit mult mai stralucitor, matasos si ascultator ceea ce ma face sa ador acest produs.
Nu incarca parul la fel cum am patit cu alte tratamente de acest gen.
Imi place acest produs deoarece este o solutie rapida atunci cand nu am timp/chef sa astept ca balsamul/masca de par sa-si faca efectul si pot doar sa-mi spal parul ca mai apoi sa aplic acest bifazic, care nu necesita clatire, si sa ma bucur de aceleasi rezultate.

Cantitatea sa: 400 ml se consuma foarte greu ceea ce ma face sa cred ca imi va ajunge foarte mult timp de acum inainte.
Pret: 32 lei - mi se pare mai mult decat acceptabil pentru cantitatea oferita si efectele extrem de multumitoare asupra parului meu.

Il puteti comanda dand click AICI.
Sunt foarte multumita de acest bifazic care este un adevarat "pansament" pentru parul meu greu de multumit.

L-a mai folosit cineva? Cum vi s-a parut?
                       Pupici

3 comentarii

  1. Nu am încercat niciun produs Anian, dar citesc review-uri despre ele pentru pentru a afla mai multe. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa experienta mea cu acest produs eu zic ca merita incercat atat bifazicul cat si celelalte produse din aceasta gama:)

    RăspundețiȘtergere