Review: tea tree nose pore strips - Beauty Formulas

iulie 01, 2013

In sfarsit pot sa afirm sus si tare si sa ma bucur ca am luat vacanta!♥
Bine, tot mai trebuie sa merg o zi din saptamana aceasta pentru calcularea mediilor, dar asta-i alta poveste. Deja incep sa ma acomodez cu programul "no stress" pe cand altii au facut cunostinta cu el cu 2 saptamani inaintea mea:D

Ca de inceput de luna iulie scriu despre benzile pentru puncte negre cu extract de arbore de ceai Beauty Formulas pe care vi le-am prezentat in ultimul meu haul DM.



Aveam de mult pe wish list acesti plasturi iar cand am prins ocazia sa fug pana in DM, mi i-am luat, curioasa sa vad ce efecte pot avea asupra punctelor mele negre de pe nas care imi dau batai de cap.
Eu i-am incercat de cum am ajuns acasa, citind in graba instructiunile de pe spatele cutiutei si doar udand din abundenta zona nazala. 
Dupa ce mi l-am dezlipit am vazut cateva "sagetute infipte in plasture" dar nu a fost un rezultat care sa ma dea pe spate, pe nas ramanandu-mi aceleasi semne ca si inaintea utilizarii benzilor.
Aa, si sa nu mai zic de usturimea provocata la dezlipire - e groaznic.

Daca mie nu mi-a placut rezultatul am zis sa-i incerc si pe mama mea:D. Ea a stat pe baie de aburi cam jumatate de ora si cand i-am dezlipit plasturele eram mega uimita de cate sagetute se aflau pe el, incat saream prin casa de bucurie ca au fost de folos si ca mamei i-a ramas nasul foarte curat.

Drept dovada va arat nasul mamei dupa folosirea plasturelui:
Asa-i ca au curatat foarte bine toata zona?

Am incercat si eu sa stau pe baie de aburi/sa fac o baie calda inainte de folosirea plasturilor dar rezultatele nu au fost atat de vizibile ca si ale mamei mele. 
Chiar daca mi-a scos mai putine puncte negre decat ei, mie tot nu-mi dispare aspectul vizibil de pori dilatati de pe nas, si cred ca niciodata n-o sa ajung sa am un nas fara urme (mici) de puncte negre deoarece tenul meu mixt secreta destul de mult sebuum care va umple imediat golurile lasate de extractia punctelor negre.

Pe spatele cutiutei gasiti instructiuni de folosire si chiar imagini step by step pentru aplicare:

Mod de utilizare:
Udati din abundenta zona nazala apoi aplicati banda apasand usor. Lasati sa se usuce 10-15 min. si dezlipiti cu grija tragand dintr-un capat in altul.

Atentie: a nu se folosi in alte zone sau pe pielea iritata, ranita.

Rezultate:

SFAT 1: Inaintea aplicarii benzilor stati jumatate de ora pe baie de aburi sau clatiti fata cu apa calduta pentru a va deschide porii si a facilita extractia punctelor negre.
 Rezultatele vor fi mult mai vizibile si totodata eficiente!
SFAT 2: Inainte sa aplicati banda pe nas umeziti foarte bine toata zona nasului deoarece nu se lipeste decat pe zona umeda.

Se gasesc in: DM
Pret: 17 lei
Cantitate: 6 buc.
Nota : 9

Nu stiu daca as putea spune cu siguranta ca imi plac sau imi displac aceste benzi, dar sunt sigura ca as incerca si altceva.
Momentan nu o sa le recumpar, astept sa incerc si alti plasturi sau masti peel-off pentru intreaga fata ca sa imi formez o parere in comparatie cu benzile Beauty Formulas.

                         Kisses!
                                            Lorena.

21 comentarii

  1. Parca am vazut benzilein actiune la Anca de la Makeup your mind si pareau f eficiente. Acum am dubii :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e:) am pus si poze dupa ce am dezlipit plasturii:D. Sper sa nu ti se faca greata:D.

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine nu prea s-au vazut rezultate dar la mami da:D
    Am pus si poze cu plasturii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce ti-am zis eu ca fara apa calduta, nu prea are rezultate :(
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. banuiesc ca functioneaza mai bine la persoanele cu pori mai mari !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu l-am obtinut:)) sunt "sagetile" lui mami :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Clar le cumpar, merci de review si pt ca ai posat rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper sa fii multumita de ele:) :*
    Cu placere!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar imi place rezultatul obtinut.Cred ca le voi cumpara si eu

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur ca ti-a fost de ajutor articolul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar ii vazusem in oferta la DM la 12 lei parca. Sper sa reusesc sa pun si eu gheruta pe un pachet. Am vazut, nu numai la mama ta, ci si la mama altei bloggerite rezultate multumitoare.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu eram disperata si i-am luat la 17 lei. Nu stiu de ce la mine nu au dat asa bune rezultate...poate ca nu i-am aplicat cum trebuia si dupa esecul cu primul plasture nu le-am mai acordat importanta. Trebuie neaparat sa mai incerc si altceva:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi puteti spune unde este acest magazin in Bucuresti?

    RăspundețiȘtergere