Experienta mea cu Beauty Water Q10 (apa frumusetii)

noiembrie 02, 2013

Buna fetelor! :*
Mi-era atat de dor sa scriu pe blog incat de-abia asteptam weekend-ul in care am un pic de timp liber si sa scriu o noua postare.
Acum o luna am fost incantata sa primesc o cutie cu 30 de sticlute de "beautywater" si eram foarte curioasa sa vad ce efecte va avea aceasta bautura asupra mea
Am savurat cate-o sticluta de beautywater zilnic, ori la scoala in zilele in care eram foarte stresata si imi doream putina revigorare, ori in fata calculatorului incercand sa ma relaxez dupa o zi obositoare, in orice moment in care simteam ca am nevoie de un "energizant".



Despre beautywater: "beautywater® Q10 este prima bautura pentru frumusete din Romania; o bautura wellness care iti asigura necesarul zilnic de coenzima Q10 si ti-l suplimenteaza pe cel de vitamina E cu 6 mg (50% din doza zilnic recomandata). beautywater® Q10 dispune de inovatoarea forma solubila a vitaminei Q10 pentru o mult mai buna biodisponibilitate. Acest lucru presupune cresterea nivelului de absorbtie si actiune asupra ridurilor, dar si incetinirea procesului de imbatranire, in general.
 Antioxidant eficient, dozat ideal pentru o zi, cu actiune intens regenerativa, la nivel celular, acesta contine 30 mg coenzima Q10 si 6 mg vitamina E."
Ingrediente
O bautura fresh, dar cu ingrediente speciale. Aceasta este beautywater® Q10. Apa frumusetii tale este o bautura racoritoare necarbogazoasa, cu un continut scazut de calorii, intr-o sticla de aluminiu, care protejeaza coenzima Q10, sensibila la lumina. Coenzima Q10 este prezenta in procentul ideal, acoperind 100% nevoile zilnice, adica 30 mg, fiind obtinuta dintr-o sursa 100% naturala: drojdia. Aceasta nu afecteaza gustul placut de grapefruit, iar datorita capacului filetat, se pastreaza proprietatile si aroma, chiar si dupa deschidere. In ajutorul frumusetii tale soseste si vitamina E intr-o concentratie de 50% (6 mg) din doza zilnica recomandata.

Imi place enorm de mult design-ul sticlutelor, gri metalizat cu detalii florale, si faptul ca sunt de o capacitate de doar 250 ml si pot fi purtate cu usurinta in geanta. Pe spatele sticlutelor gasim informatii despre continutul acestor bauturi racoritoare necarbogazoase care contin coenzima Q10, vitamina E si extract de grapefruit.
Cat despre gustul bauturii as putea zice ca duce spre limonada, usor acrisor.
Eu prefer sa o beau rece pentru un efect de racorire intens :D.

Acum, sa vedem ce efecte am observat in urma dietei de 30 de zile cu beautywater:
In primul rand am observat o stare fizica si psihica mai buna si cel mai important lucru pentru mine: tenul meu a inceput sa fie mai curat, luminos, cosurile au inceput sa dispara iar zonele cu roseata nu mai sunt atat de accentuate.
*In unele zile chiar preferam sa nu mai folosesc fond de ten pentru ca nu aveam de ce: tenul meu arata mult mai bine si se simte mai sanatos, iar eu mai increzatoare in mine.

Ma bucur foarte mult ca cei de la Beauty Water Romania mi-au dat ocazia sa incerc aceasta bautura pentru frumusete, chiar daca la inceput eram sceptica in privinta ei.
Rezultatele nu si-au facut aparitia in prima zi, dar dupa 2-3 saptamani in care am baut zilnic cate o sticluta am inceput sa observ imbunatatiri ale tenului, ceea ce m-a bucurat extrem de mult.
Dupa experienta mea cu beautywater va recomand cu drag, daca aveti ocazia, sa o incercati si sa va bucurati de efectele ei racoritoare si regeneratoare:).
 Kisses!
Lorena.

6 comentarii

  1. Mă bucur că ţi-a plăcut! Eu, nu ştiu de ce, sunt destul de reticentă la astfel de poţiuni magice :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi=a placut gustul, ca atare am cam renuntat sa mai beau...dar ma bucur ca ti-a facut bine tenului!! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu stiam la ce sa ma astept din partea acestei bauturi dar m-am bucurat sa vad ca problemele tenului meu au inceput usor sa dispara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu n-as putea zice ca are un gust delicios dar m-am ambitionat sa beau cate o sticluta in fiecare zi si tenul meu mi-a multumit pentru asta :D :*

    RăspundețiȘtergere
  5. fetelor eu am baut-o f rece si chiar e o mare diferenta... adica e mult mai buna! Am vazut pe site-ul lor ca au imbunatatit produsul cu suc natural de grapefruit, ma gandesc ca merita sa incercam din nou, dar tot rece, zic eu! Cat despre beneficiile ei, eu am observat ca nu mai am nevoie de cafea de dimineata, de care eram dependenta...un bun inlocuitor pt ca si tenul meu este mai relaxat parca!

    RăspundețiȘtergere
  6. asa e, e mai buna rece:)
    cat despre cafea... nu as putea renunta la ea;))

    RăspundețiȘtergere