Silkissime de la L'Oreal e un super liner

ianuarie 04, 2014

Eyeliner-ul Silky&Shiny de la L'Oreal este un super creion de ochi cu o consistenţă foarte moale care face ca aplicarea să devină simplă şi plăcută pentru mine.

DESCRIERE PRODUS:
"Eye-liner-ul Silkissime, extra senzorial, cu o textura matasoasa, pentru 24 de ore de intensitate si stralucire. Uleiul Silkissime transforma textura intr-una extra usoara, pentru o alunecare ultra fina, cu senzorialitate si stralucire de neegalat.  Formula cu polimeri Light Flex Tm, cu rezultat: Waterproof. Rezistent 24H. Nu se intinde."

Aspectul care m-a impresionat cel mai mult a fost rezistenţa lui încăpăţânată la apă şi demachiant, reuşind performanţa de a purta pe mână o dunguliţă neagră de Silkissime pentru aproape 2 zile în care m-am spălat de mai multe ori, am făcut şi duş şi de-abia se observa că s-a şters puţin din negrul intens.
De cum l-am aplicat pe mână şi s-a uscat am încercat să-l spăl cu apă şi să-l întind, dar super liner-ul stătea neclintit şi "nepăsător".
Pentru că am pleoapele lăsate folosesc înainte un primer sau puţin fond de ten pentru a preveni transferarea creionului pe partea superioară a pleoapei, şi astfel obţin un negru mai intens şi o privire mai pătrunzătoare.
Arată foarte frumos aplicat iar când e uscat arată de parcă aş fi folosit un tuş şi nu doar un creion special ca şi acesta.
Nu îmi place că se consumă foarte repede şi că prin fiecare ascuţire a creionului pierd puţin produs pe care aş prefera să îl folosesc, nu să îl arunc:D.
Creionul trebuie ascuţit foarte des, căci altfel nu mi-aş mai putea contura ochii şi trasa linia de tuş cu partea groasă rezultată în urma tocirii vărfului creionului şi aş obţine o linie mult prea groasă pentru preferinţele mele.

Se demachiază mai greu şi chiar din cauza lui o să-mi cumpăr un demachiant bifazic, căci demachiantul normal nu-i face faţă şi baza genelor mele rămâne conturată pentru încă 2 zile după demachiere, pe atât de rezistent e!
L-am testat şi în condiţii extreme cum ar fi: insistat şi frecat cu apă pentru a-i testa rezistenţa şi...surpriză! Rezistă!


Voi ce părere aveţi despre Silkissime?
Aveţi un astfel de creion?

13 comentarii

  1. Am citit numai impresii pozitive despre creionul acesta, insa pe mine nu m-a prea impresionat, adica nu stiu, aveam alte asteptari de la el, mai ales la pretul pe care il are. O sa-l ascut din nou si o sa incerc sa ii mai dau o sansa :P

    Pupici!

    VintageLook
    http://vintagelooksimona.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am astfel de creioane care necesita ascutire dupa fiecare utilizare.. e foarte enervant asa :(

    RăspundețiȘtergere
  3. M-ai facut curioasa, mai ales in privinta rezistentei. Pe la ce pret este?

    Pretty A

    http://prettyaam.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut ca e foarte laudat, insa mie mi se pare identic cu Supershock-ul de la Avon. Am citit review-uri peste review-uri si mi se parea ca citesc despre creionul gel de la Avon, nu prea vad nimic diferit intre ele, exceptand pretul.

    La un moment-dat, chiar ma tenta sa il cumpar, chiar si cu diferenta mare de pret intre cele 2, doar de curiozitate mai mult. Dar ma enerveaza orice creion care trebuie ascutit si sunt oricum fana a tusului "clasic".

    Creionul gel Supershock de la Avon l-ai incercat?

    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi plac mai mult cele retractabile. Nu-mi place mai ales cand trebuie sa ascut partea aceea aurie a creionului si sa-i stric tot aspectul dragut si pierd si destul produs pana reusesc sa obtin varful perfect ascutit pentru aplicare. :|

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte bun la acest capitol. Preturile variaza intre 30-60 lei din cate am vazut pe diferite site-uri:).
    Multumesc pentru comentariu! Trec pe la tine acum:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar nu am incercat creioanele Supershock.
    Odata am vrut sa-i fac cadou lui mami un creion de la Avon dupa ce am vazut pe bloguri ca aceste creioane sunt foarte pigmentate si rezistente si am comandat un alt creion in nuanta silver, care in catalog parea atat de intens si stralucitor, si cand l-am incercat era doar o nuanta inchisa de gri cu particule stralucitoare. De atunci parca nu m-au mai atras produsele de la Avon si am si uitat sa-mi comand unul Supershock.
    Si mie mi se pare ca Silkissime are un pret cam maricel, si din cate mi-ai zis si tu si am si vazut in poze pe diferite bloguri, as putea sa-l inlocuiesc cu supershock-ul, care costa mult mai putin si face cam acelasi lucru.
    Si eu sunt fana a tusului, mi se pare ca arata mult mai bine decat un creion, oricat de bun ar fi el:).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am ramas surprinsa de rezistenta si pigmentatia lui, dar nu l-as alege in locul tusului, mai ales ca nu pot trasa o linie subtire si precisa cu el, cum imi doresc eu:). Il folosesc mai mult la baza genelor pentru a-mi evidentia privirea si imi place cum arata:)
    Da, si mie mi se pare ca e destul de scump si la calitatea asta gasim alte creioane mult mai ieftine cu "proprietati" asemanatoare.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum rezista pe linia apei ??? Am vrut si eu sa-l achizitionez,dar m-a speriat nitel pretul destul de piperat pentru un produs L'Oreal. Momentan am niste creioane de la Urban Decay si ma doare inima cand le ascut si pierd produs.

    RăspundețiȘtergere
  10. Elena, multumesc pentru intrebare dar eu nu obisnuiesc sa aplic creioane in nuante inchise pe linia apei deoarece nu imi place aspectul pe care mi-l ofera, si in plus de asta imi si fac ochii sa para mai mici decat ii am. O sa-l incerc totusi si pe linia apei ca sa-i testez si aici rezistenta si voi reveni cu un raspuns:).

    RăspundețiȘtergere
  11. nu am folosit niciodata creon negru,cred ca nici nu ma avantajeaza

    RăspundețiȘtergere