Review: plasturi pentru îndepărtarea punctelor negre - Montagne Jeunesse

martie 27, 2014

Dintre plasturii pentru puncte negre încercaţi de mine până acum niciunul nu a dat rezultate deosebite, astfel încât să mă minunez de impurităţile extrase de pe nasul meu, dar la polul opus se află mama mea, care este o norocoasă din acest punct de vedere, ca de obicei. :)

Citisem pe diferite bloguri că aceşti plasturi sunt foarte eficienţi, aşa că la câteva zile de la primirea pliculeţului, în care se găsesc 3 plasturi, i-am încercat împreună cu mama mea.


Am urmat întocmai indicaţiile de folosire, iar când am comparat rezultatele, am observat pe plasturele mamei destul de multe puncte negre extrase, dar pe al meu abia dacă se vedeau 2 săgetuţe. 
Poate că eu am aşteptări exagerate de la ei, căci nu prea au ce extrage de pe nasul meu, deoarece sunt obsedată de curăţarea tenului şi nu pot rezista tentaţiei de a îndepărta cât mai rapid monstruleţii pe care îi observ de câte ori îmi analizez tenul în oglindă.
Aşa arată plasturele mamei:
Pentru ea s-au dovedit a fi eficienţi, dar în cazul meu nu au dat rezultate uimitoare.
Revenind la concluzia pe care mi-am mai exprimat-o şi în alte postări referitoare la plasturi de acest gen, cea mai bună şi mulţumitoare metodă, pentru mine, de a scăpa de punctele de grăsime de pe nas rămâne extragerea lor cu ajutorul degetelor, deocamdată.

Sunt interesată să aflu dacă voi i-aţi folosit şi dacă v-au plăcut.
Aştept cu drag comentariile voastre.
Pupici!

15 comentarii

  1. Nici eu nu am avut rezultate extraordinare :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am noroc la plasturii acestia, dar masca cu ulei de masline face mai mult decat orice plasture si asta ma super incanta :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ție nu ți se dechid porii așa ușor, pentru a putea scăpa de punctele negre...eu am încercat o singură variată, dar nu m-a mulțumit. Totuși, sunt tentată de câteva :D

    RăspundețiȘtergere
  4. La asta m-am gandit si eu si de aceea am si facut o baie de aburi inainte sa-i aplic, dar tot nu m-au ajutat:|. Cred ca nu mai are rost sa incerc si altii ;)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa te ajute mai mult decat pe mine :*.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am fost destul de multumita, dar eu si am puncte negre destule pe care sa le scoata :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hmm eu nu mai vreau sa incerc niciun fel de plasturi :)):D

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesata de un schimb de link cu al meu blog www.catalog-oriflame-online.blogspot.ro ?

    RăspundețiȘtergere
  9. interesata de un schimb de link c u al meu blog www.catalog-oriflame-online.blogspot.ro ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu am testat niciodata plasturi pt punctele negre. Am doar un gel de la Avon pt punctele de pe nas, dar mare lucru nu face :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca solutia cea mai buna e sa le scoatem noi si gata:)))

    RăspundețiȘtergere
  12. eu nu am incercat niciodata asemenea plasturi...iti recomand pentru punctele negre o masca homemade: pui intr-un bol un albus de ou si il amesteci bine cu suc proaspat de lamaie, apoi rupi niste servetele in marimile dorite si le inmoi acolo, apoi le aplici pe zonele cu puncte negre, unde le tii 15-20 de minute. e o metoda foarte buna, parerea mea, si sanatoasa! :)
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc, Paula! Am incercat metoda asta mai demult dar trebuie sa revin la ea:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere