Very Inspiring Blogger Award

septembrie 07, 2014

Am primit acest tag de la Ani, beauty barometrul nostru virtual, a cărei pasiune pentru parfumuri, zic eu că o definește, iar pe mine, în special, nu poate decât să mă bucure când văd câte un nou articol parfumat, o nouă lansare extravagantă la care momentan pot doar visa etc.
Mulțumesc pentru nominalizare!

Regulile ar fi cam așa: Mulțumește-i celui care te-a nominalizat, spune 7 lucruri despre tine, nominalizează alte 15 bloggerițe să preia tag-ul, anunțându-le printr-un comentariu pe blogul lor.


Eu am mai făcut tag-uri în care trebuia să dezvălui câteva lucruri despre mine, dar haideți să vedem dacă reușesc să vin cu câteva lucruri noi în cadrul acestui tag. :)


  1. Sunt perfecționistă, din păcate! Îmi doresc să excelez în tot ceea ce fac, deși știu că un om nu le poate avea și nu poate fi bun la toate, și aproape niciodată nu sunt mulțumită pe deplin de ceea ce fac. Sunt exigentă atât cu mine, cât și cu cei din jurul meu, iar de multe ori îmi dau seama că exagerez. :))
  2. Orice problemă aș avea, care nu-mi dă pace și oricât de mică ar fi ea, e întoarsă pe toate părțile, gândită și răzgândită, astfel încât dintr-o nimica toată, transform totul într-o mare problemă, la care în momentul respectiv nu-i văd nicicum rezolvarea și mă consum extrem de mult în interiorul meu.
  3. Nu-mi place să mă dau lovită în fața celorlalți. Chiar dacă sunt dezamăgită de anumite lucruri din viața mea, sau am anumite nemulțumiri, nu mă plâng niciodată celor din jur, dar nici nu joc teatru ca și cum totul ar fi în regulă. Cred că nimeni nu înțelege la fel de bine ceea ce simt, iar cel mai bun sfat mi-l pot da chiar eu singură.
  4. Blogul mă ajută să evoluez! Chiar dacă rudele mele nu-i prea văd rostul și nu știu cu ce se mănâncă, pe mine m-a ajutat foarte mult, din toate punctele de vedere, iar faptul că în unele zile reușesc să depășesc numărul obișnuit de vizualizări, sau oamenii îmi caută blogul pe Google, mă bucură și mă motivează să continui și să îmbunătățesc ceea ce am început acum un an. Am descoperit lume frumoasă prin intermediul blogului, cu care am multe în comun, iar suportul cititorilor este printre cele mai importante lucruri pentru mine ca "wannabe beauty blogger".
  5. Peste o săptămână intru în ultimul an de liceu! Am emoții pentru cum se va desfășura clasa a 12-a, mai mult legat de frecvența cu care voi reuși să postez pe blog. Sper să nu fac pauze lungi și dese, dar mă aștept ca presiunea să fie mare. Eu zic că va fi bine. :)
  6. Blogging-ul și activitatea pe alte bloguri dragi mie, m-a învățat că trebuie să accept că nu doar eu am dreptate, ceea ce, recunosc, îmi place la maxim, și să nu mă mai angajez în discuții în contradictoriu atât de repede. Fiecare om are opiniile lui, iar pe mine m-a ajutat și m-a învățat multe stilul pacifist, dar realist, al Anei, Beauty Barometer. Cred că ăsta a fost printre primele lucruri pe care le-am observat la tine, nu? :)
  7. Vacanța asta a trecut foarte repede, nu am reușit să trag de mine așa cum mi-am dorit, m-am înscris și la școala de șoferi, care implică puțină dedicare, dar nu este zi să nu-mi spun că "azi n-am scris pe blog". 

Chiar dacă voi fi ocupată, tot îmi voi găsi timp să mă relaxez făcând ceea ce-mi place.

Iar acum nominalizările:
Fie 16! 

Sigur am uitat pe cineva, dar vă invit, dacă aveți plăcerea, să ne spuneți 7 lucruri despre voi, în comentarii, sau pe blogul vostru. :)
Kisses!

20 comentarii

  1. Îți mulțumesc mult pentru nominalizare, sper să îl fac cât mai curând! Trebuie să reflectez și eu puțin mai mult pentru că deja am spus destul de multe despre mine și n-aș vrea să mă repet.
    Am aflat câteva lucruri noi despre tine și trebuie să te felicit pentru faptul că te-ai apucat de școala de șoferi, eu de 3 ani o tot amân. Mult succes în ultimul an de liceu și la BAC!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes în clasa a 12-a! Eu intru în a 11-a şi nu sunt aşa stresată, dar când mă gândesc că peste doi ani dau bacul...pfffff.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate mai gasesti ceva. :) Da, de-abia astept sa scap de scoala de soferi. :)) Am emotii pentru oras:))
    Mersi frumos! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Merci, Annie! Nici eu nu prea sunt stresata, de invatat e clar ca o sa invat, dar va fi un pic mai greu sa le fac pe toate. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mult succes cu blogul si cu scoala ! :*
    Multumesc de nominalizare!pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi mult! AStept sa citesc lucruri despre tine. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. http://milionlineblog.wordpress.com/2014/09/08/very-inspiring-blogger-award/

    :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Merci de nominalizare :* particip cu mare drag :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma regasesc in destul de multe idei enumerate de tine ;)).

    Multumesc pentru nominalizare, o sa incerc sa fac tag-ul pana la sfarsitul saptamanii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu placere! Astept cu drag sa-ti citesc articolul! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca, intr-un fel, gandim si simtim aproximativ la fel. :) ;))
    Cu placere, abia astept sa-l citesc!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lorena, baftă la școala de șoferi, dar și în ultimul an de liceu!
    Concentrează-te pe școală, dar nu uita nici de blog. :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc mult! O sa incerc sa postez macar de 2 ori pe saptamana, imi place foarte mult bloggingul. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bafta la scoala!nu neglija liceul,mai ales ca e ultimul an! Suces si la scoala desoferi...incearca sa te relaxezi la volan! ;)
    Ai grija la prioritati in aceasta perioada! Succes!:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc mult pentru sfaturi! Incerc sa am grija la toate. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  16. multumesc pentru nominalizare :*

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere