Products I've been loving lately

mai 27, 2015


În ultimul timp n-am apucat să vă povestesc despre toate produsele pe care le-am încercat, așa că azi vă aduc puțin în atenție câteva produse pe care le-am folosit cu drag în ultima perioadă, căci nu se poate să treacă atât de mult timp fără să aduc măcar o mențiune despre ele aici pe blog. Singurul despre care am scris pe larg într-un review este CC Cream-ul de la Gerovital, pe care l-am exploatat la maxim, atât pe mine, cât și în machiajele realizate altor persoane, iar din punctul meu de vedere, chiar merită atenția. Are preț mic, este spornic, iar în cazul meu, chiar a acoperit în mare imperfecțiunile tenului. Nu dintr-un singur strat, dar după ce l-am aplicat pe al doilea, altfel stau lucrurile. :)

Apa termală Vichy, demachiantul bifazic de la Nivea și uleiul radiant cu argan pentru corp și păr de la The Body Shop sunt cadou de la Ani Tătucu, ea pune mare accent pe îngrijirea tenului, cred că mi-a trimis o grămadă de flacoane cu apă termală, pe care o pulverizez pe ten când temperaturile o iau razna, după ce m-am pensat sau pe picioare când îmi apar iritații după epilat. O mai folosesc și pentru reîmprospătarea machiajului, dar cel mai mult îmi place efectul ei răcoritor și calmant într-o zi călduroasă și agitată. E una din piesele de rezistență din trusa mea de cosmetice.


Demachiantul bifazic pentru ochi cu extract de albăstrele de la Nivea este soluția rapidă și eficientă pentru îndepărtarea machiajului, îl dizolvă în două secunde și curăță tenul în profunzime, lăsând pielea proaspătă și hidratată. Normal că nu-l folosesc doar pentru ochi, fiindcă și tenul meu merită curățare în profunzime și senzație plăcută de hidratare în urma demachierii, nu? După ce l-am folosit, îl masez puțin ca să se absoarbă în piele și nu simt nevoia să mai folosesc un produs de curățare  în plus fiindcă nu lasă deloc tenul lipicios, ci doar o piele hidratată și plăcută la atingere. Chiar nu mă așteptam să-mi placă atât de mult!


Despre Wild argan oil de la The Body Shop voi vorbi și într-un articol separat, dar pe scurt vă spun că îmi place foarte mult că nu e genul acela de ulei clasic, care odată aplicat pe piele rămâne la suprafața ei și tu nu te mai poți atinge de nimic, ci chiar opusul, intră atât de repede în piele încât dispare în timp ce îl aplic și o lasă fină la atingere și zero senzație lipicioasă. Chiar îmi place, mai ales că pe vreme călduroasă nici nu mă gândeam să mă dau cu un ulei pe corp, dar acesta chiar face excepție și o să-l folosesc cu drag. Pe păr l-am folosit doar de câteva ori, dar mi se pare că îl încarcă puțin dacă îl folosesc pe post de tratament leave-in și nu se absoarbe, așa că îmi place să-l aplic cu o oră înainte de a-mi spăla părul, ca pe o mască și mai apoi să îl îndepărtez cu șamponul obișnuit.

Despre produsele Gerovital Happiness cred că ați mai citit, iar eu cred că Farmec a dat lovitura cu această gamă din fructe. Laptele demachiant cu extract de caise este foarte blând cu tenul, miroase delicat și își îndeplinește foarte bine rolul de demachiere a tenului. În urma lui revin cu o dischetă îmbibată în apă micelară pentru a îndepărta urmele de demachiant rămase pe ten și atunci tenul meu curat este asigurat. O să îi fac și lui review în curând.

Urmărește-mă și pe Instagram și Facebook! :)

Voi ce produse ați iubit în ultimul timp?
Kisses!

0 comentarii