Review - Oriflame Oasis Fresh Dawn EDT

iunie 05, 2013

Fiind in cautarea unui parfum potrivit pentru anotimpul cald, am dat peste o apa de toaleta nou aparuta in cataloagele Oriflame care m-a cucerit prin aroma sa fresh delicata.

Pagina parfumata din catalog m-a convins de la inceput sa-mi cumpar acest parfum, deoarece in zilele toride nu suport parfumurile puternice, dulci care imi dau senzatia de sufocare si prefer un parfum cu un miros discret si delicat care sa imi dea o stare de prospetime :).

Descrierea celor de la Oriflame: 
"Încântă-ţi simţurile cu acordurile pline de prospeţime ale unei dimineţi de vară. Apa de toaletă Fresh Dawn este un parfum delicat, în care notele efervescente de mandarină, floarea soarelui sălbatică proaspăt culeasă şi crin de deşert se combină cu piperul negru şi acordurile deşertice luminoase."

Imi place aroma floral-fructata a acestui parfum si senzatia de prospetime pe care mi-o ofera atunci cand il port.
    Nu este un parfum cu un miros intepator/acru, precum v-ar veni sa credeti datorita denumirii sale, ci din contra, este un parfum suav cu o tenta eleganta potrivit pentru o iesire la terasa intr-o zi calduroasa de vara.





  Pe langa aroma, mai imi place si sticluta lui micuta, care poate fi purtata cu usurinta in portfardul
din geanta, care imi ofera posibilitatea de a-mi reimprospata simturile de cate ori simt nevoia.
Fiind o apa de toaleta,  intensitatea mirosului incepe sa scada treptat pe parcursul zilei, dar acest lucru nu ma deranjeaza deoarece ador senzatia racoritoare pe care o am in momentul aplicarii acestei ape de toaleta.

Rezistenta: 4-5 ore
Cantitate: 30 ml
Pret: 40 lei (25 lei - oferta de lansare)

Poate ca unora nu v-am trezit interesul cu aceasta apa de toaleta datorita pretului, sau pentru ca aveti alte favorite pentru vara, dar eu zic ca merita sa-l testati macar din pagina parfumata din catalog si sa-i simtiti aroma delicata ♥

Sunt curioasa daca l-a mai incercat cineva:D
Va pup si astept comentariile voastre!
Lorena.

13 comentarii

  1. Draga mea,daca ai stii cat m-am abtinut sa nu mi-l comand :).Ador mirosul lui,chiar miroase a vara.Sa-l porti sanatoasa.
    Te pupacesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Era un parfum de muuult la Oriflame, se chema Sea.....oare acesta e cumva o reeditare a lui???? ca daca da, imi iau imediat. Sea a disparut de prin 2002-2003 si de atunci il caut disperata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am rezistat:)). miroase super si are un pret foarte bun:)
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu, nici nu am auzit de Sea ;)) pe vremea aia nici nu stiam de Oriflame :D
    eu zic sa ceri cuiva catalogul 8 si sa il testezi de pe pagina parfumata :)
    Poate iti face o surpriza si are ceva din parfumul Sea.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat,eu imi cumparasem unul de la avon si probabil nu il voi folosi niciodata pentru ca mirosul este prea concentrat :(

    Asa ca sunt in cautarea unui alt parfum usor <3

    Din descriere ..acesta cam ar fi ce imi place mie :D

    http://anaonofrei.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Am testat, are ceva , insa ....l-am comandat, m-am bazat pe ce ai scris tu :D.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi place sticluta si cam atat. Nu mi-au placu niciodata parfumurile florale, nici macar pe timpul verii, insa treaba la prfumuri e foarte subiectiva. Pretul mi se pare bun. Sa il folosesti cu spor si placere.


    Pupici,
    Maria:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa e. Fiecaruia ii place un anumit tip de parfum, iar daca tie nu-ti plac parfumurile florale n-am nimic de comentat;)). Si mie imi place sticluta, e foarte usor de purtat in geanta:)
    Multumesc frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici mie nu-mi plac parfumurile puternice:D
    Eu zic ca merita sa-i dai o sansa:*
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu l-am încercat și nici nu am intenționat să-l cumpăr, fiindcă am multe parfumuri și, sinceră să fiu, deși îmi plac, vreau să le termin și să-mi cumpăr ceva mai...luxos. Cu toate acestea, și eu am fost tentată de un produs cu acest parfum, de gelul de duș, dar până la urmă m-am răzgândit, gândindu-mă la tipul meu de piele...nu s-ar fi potrivit. Mi-ar plăcea, totuși, să pot testa pentru o perioadă produsul.
    Să-l folosești cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  11. Larisa, multumesc pentru comentariu:) Si eu m-am gandit sa folosesc parfumurile pe care le am o perioada, si dupa aceea sa imi iau unul de calitate, insa, mi-a placut mult aroma acestui parfum si nu am ezitat sa-l cumpar.
    Merci!:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar l-am vazut in catalog zilele tecute am si mirosit unul , imi placea ,doar ca am vreo 20 de parfumuri/ape de toaleta si am zis pass de data asta :))

    RăspundețiȘtergere