Review: keratina lichida Anian (edited)

iulie 19, 2013

Cu siguranta toate ati auzit despre beneficiile keratinei lichide asupra podoabei noastre capilare.
Astazi, dupa aproximativ 2 saptamani in care am folosit keratina lichida dupa fiecare spalare va povestesc despre starea actuala a parului meu.


In primul rand sa vedem descrierea produsului de pe site-ul triodeluxe.ro :


Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
Previne si combate caderea parului:
• Reface parul deteriorat
 Previne si combate matreata
Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.

Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.
IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.

PĂREREA MEA:

  • Keratina lichida este ambalata intr-un recipient transparent din plastic dur, dotat cu o pompita care ajuta la dozarea cantitatii dorite a tratamentului pe par.
  • Consistenta acesteia este lichida, deloc uleioasa si are un miros placut care dispare dupa uscarea parului.
  • Cum am aplicat-o: mi-am spalat parul si l-am dat cu balsam iar apoi am absorbit apa in exces cu ajutorul unui prosop dupa care am aplicat keratina pe suprafata parului. Dupa aplicare am folosit uscatorul de par pentru ca alcoolul din compozitie sa se evapore si sa evit degradarea parului si pentru ca ingredientele active sa se fixeze mai bine pe par. 
  • Pentru parul meu lipsit de stralucire si volum acest tratament si-a facut datoria inca de la prima utilizare. Am observat ca parul meu a capatat mai mult volum si stralucire, ceea ce m-a incantat.
  • Eu am aplicat keratina si la radacina firelor de par si am observat ca mi-a redus vizibil matreata si cantitatea firelor cazute la fiecare spalat, pieptanat, coafat etc.
  • Mi se pare ca acest tratament mi-a si ingrosat (nu ingrasat) firul de par facandu-l mai puternic si rezistent la periaj.
  • Cele mai bune rezultate le-am obtinut dupa folosirea placii de par cand am observat ca parul meu a devenit mai moale si stralucitor cu un aspect sanatos.


  • Eu am facut greseala sa aplic keratina in exces crezand ca efectul va fi unul "wow" dar nu este asa. Aplicata in exces keratina poate usca foarte tare si incalci parul (va spun asta din propria experienta). Keratina trebuie aplicata cu moderatie iar rezultatele vor fi mai mult decat favorabile. Nu pulverizati mai mult de 4 pompite pe suprafata parului.
  • Nu folositi keratina impreuna cu alte uleiuri de par care ingreuneaza absorbtia keratinei deoarece rezultatele nu vor fi cele dorite.
  • Nu mi-a provocat iritatii.
Ingrediente:


Cantitate: 250 ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Se gaseste online pe site-ul: http://triodeluxe.ro/
Pret: 40 lei

In concluzie, daca aveti de gand sa incercati keratina lichida, va recomand sa fiti atente la modul de utilizare si sa o aplicati conform instructiunilor de pe eticheta. 
Nu aplicati in exces crezand ca veti obtine un par stralucitor si matasos deoarece rezultatele vor fi chiar opusul dorintei voastre.

27 comentarii

  1. produsul acesta il vreau si eu..bine ca am vazut ca ai scris tu..trebuie sa imi scriu si eu review-ul la Anian :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt curioasa daca celelalte produse sunt mai eficiente:)
    Mersi pentru comentariu Lucia:)

    RăspundețiȘtergere
  3. :* zilele urmatoare o sa scriu review despre ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. desi am citit f multe review-uri pozitive, mi-e teama ca mi-ar ingrasa parul si nu stiu daca sa-i dau o sansa sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramane la latitudinea ta daca vrei sa ti-o cumperi... dar eu nu prea as recomanda-o :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine ma tenteaza keratina lichida :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiu de ce, pe mine nu ma tenteaza un asemenea produs. Nu prea cred ca aceasta "keratina lichida" poate face mai multe minuni fata de un ser hidratant sau ulei de par de buna calitate. E drept ca parul meu trece prin vopsit de vreo.....17 ani.....

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ma anunti daca ti-o iei sau o primesti spre testare. Sunt curioasa daca are efecte diferite :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Sincer mie mi-a uscat parul in asa fel incat imi vine sa n-o mai folosesc...ce sa mai zic de faptul ca nu pot sa-l descurc doar cu un ser pentru par...altfel mi se face "ca o matura" :|
    Nu o recomand, mai ales pentru par blond cred ca l-ar usca si mai tare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu stiu ce sa zic,eu am acest produs si nu mi-a afectat in nici un fel parul,in rau ma refer . Mi-a facut chiar mai bine ! E mai moale,mai matasos,mai stralucitor si mai putin degradat decat era inainte :). V-a urma in curand un review si pe blog-ul meu la acest produs. Daca vrei,poti citi review-ul meu pentru masca cu keratina :

    http://didiibeauty.blogspot.ro/2013/07/review-masca-anian-cu-keratina-lichida.html



    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa primele folosiri am observat si eu rezultate pozitive dar si unele aspecte negative. O sa incerc sa n-o mai folosesc dupa fiecare spalare caci imi usuca parul foarte tare..

    Poate e de vina si cantitatea mare pe care am aplicat-o pe par.. Cred ca o sa fiu mai atenta la aplicare si poate revin cu cateva detalii daca imi voi schimba parerea despre acest tratament.

    ti-am dat follow :) Succes cu blogul!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iti multumesc ! Si tie de asemenea :).
    Vroiam sa te mai intreb daca iti uscai parul cu feonul dupa aplicare ,contine alcool si el e "inamicul" care poate usca parul :D . Te pup ! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, de cand folosesc keratina tot timpul imi usuc parul cu feonul pentru ca ingredientele sa se fixeze bine pe par si ca sa se evapore alcoolul ;)). Am citit ca daca nu il usuc cu feonul nu se evapora:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este :),de aia te-am si intrebat. Incearca pe langa acest produs sa folosesti si produse care sa iti hidrateze parul in profunzime,insistand pe varfuri. Balsame ,diferite masti si creme pentru par,poate sa fie si din acelea leave-in care nu necesita clatire si care se mentin pe par sa actioneze mai mult timp. Ai grija de parul tau ! Te pup,Lorena ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  15. sa sti ca si pe mine ma tenta cumpararea ei, dar acum o sa ma mai gandesc :-? poate gasesc altceva mai bun. pupici!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mersi frumos pentru sfaturi!:)
    Folosesc tratamentul cu ulei de argan de la Avon care miroase atat de bine si la fel de bine descurca firele de par, masca cu placenta de la Kallos si inca cateva uleiuri dar am cam lasat-o mai moale cu ele si se observa;)). Trebuie sa ma mobilizez si sa reincep sa-mi aplic tratamente saptamanal ca sa nu-mi distrug parul mai ales in acest anotimp:)
    Kiss, kiss :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am primit-o spre testare si chiar aveam mari asteptari de la ea vazand ca aproape toate bloggeritele o lauda. O sa revin cu detalii despre celalalt produs de la Anian intr-un alt articol, sper sa-mi placa mai mult:D
    Xoxo :*

    RăspundețiȘtergere
  18. La aplicarea keratinei parul trebuie sa fie putin UMED. NU SE APLICA KERATINA IN EXCES. Procesul de absortie are loc treptat, nu brusc.
    Nu se utilizeaza impreuna cu ulei de par sau solutii care ingreuneaza absortia
    keratinei sau alte solutii fara limpezire.

    Daca aveti nelamuriri in utilizarea produselor sau doriti sfaturi e bine sa ne sunati. Numerele de telefon sunt afisate pe site. Adresa de mail de semenea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mie mi-a facut o impresia buna de la prima utilizare, parca era mai putin aruncat in toate partile sa zicem parul, parca era mai asezat si da se simte asa un pic mai gros firul de par si se aseaza mai bine :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am aplicat prea multa la inceput si mi-a incalcit groaznic parul.. dar m-am invatat minte si folosesc doar cateva puf-uri :P:)

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna si eu folosesc keratina lichida Anian si sunt foarte multumita de ea,o puteti achizitiona si de aici http://mercador.ro/oferta/keratina-lichida-tratament-pentru-par-anian-ID1moXz.html

    RăspundețiȘtergere