They're empty!

septembrie 26, 2013

Adun de ceva timp recipiente goale in speranta ca ajung si eu sa fac o postare de tip "empties" si azi a venit timpul sa le dedic, odata, postarea cuvenita si sa "scap" de recipientele goale. Colectionarea lor n-a fost chiar usoara si am "pierdut" multe recipiente goale, deoarece, ca niste oameni normali, cei din familia mea arunca ambalajele goale si nefolositoare. Normal ca eu trebuia sa fiu un pic altfel (bloggeritele stiu ce zic) si am colectionat ambalajele intr-o plasuta atentionandu-i pe ai mei ca de acum incolo in plasuta mea "se arunca" sticlutele produselor (de ingrijire) goale.
Iar pentru ca nu am mai apucat sa pozez toate produsele consumate o sa vorbesc si despre ele adaugand poze din postarile in care le-am facut review.

Gelul de dus Cien m-a tinut "o vesnicie"! Il am de vreo cateva luni si inca mai am putin intr-o sticla mai mica. In mare mi-a placut, curata bine, cantitatea de produs raportata la pret este mai mult decat avantajoasa, doar ca mie nu-mi prea place mirosul de pin pe care il are..
*Nu m-a impresionat.

Si fixativul de la Nivea m-a tinut cateva luni, cand inca aveam pe ce sa-l folosesc, dar m-a ajutat mama mea sa-l termin si deja si-a luat altul nou. E un fixativ foarte bun, mentine coafura intacta intreaga zi fara sa imbacseasca parul.
*Ne-a placut si ne place acest fixativ si o sa-l recumparam de cate ori va fi nevoie.

Am terminat si balsamul pentru par subtire de la Pantene caruia i-am facut review AICI. Parerea exprimata in review nu s-a schimbat, e un balsam de par care nu mi-a cauzat "probleme" si care mi-a placut dar, momentan nu il voi cumpara deoarece astept sa termin butioasul de la Kallos care e nelipsit din baia mea.


Servetelele demachiante Iseree le-am terminat in vara dar nu m-au convins sa le mai dau o sansa. Intr-adevar mi-au fost de ajutor in situatii de criza, dar vreau sa mai testez si altele. Le-am facut un scurt review AICI.
Gel intim antimicrobian Dr. Soleil - l-am terminat de curand si urmeaza sa il recumpar. Imi place, face ceea ce promite iar pentru mine este un must-have in orice perioada.
Deodorantul roll-on On Duty Pure Blue de la Avon a ramas uitat in dulapiorul din baie foarte mult timp ajungand sa fie si nefolosit si aruncat:)). Pe langa mirosul placut alte aspecte pozitive nu-i pot gasi, si de aceea nu l-am folosit decat o scurta perioada dupa ce mi l-am luat, si apoi l-am dat uitarii gandindu-ma ca intr-o zi o sa-l refolosesc, dar asta nu s-a intamplat.
Nu protejeaza 24h dupa cum promite si pe langa, mai lasa si urme albe. *N-o sa-l recumpar.

Aceste doua mini-parfumele le-am castigat pe pagina de Facebook a Anei de la Beauty Barometer, iar despre Ballroom Beauty de la Avon am vorbit AICI, fiind musafir pe blogul ei :). Ambele mi-au placut si le-am folosit pana la ultima picatura. Ballroom Beauty mi se pare potrivit pentru vremea racoroasa iar Naturelle de la Yves Rocher perfect pentru vremea caniculara.♥

Am terminat si samponul Nivea Color Protect care a devenit preferatul meu!♥ I-am facut review AICI.
Dintre toate sampoanele incercate pana acum, e the one!♥

Samponul de la Pantene mi-a placut dar nu m-a convins sa-l recumpar ca si in cazul samponului de la Nivea. I-am facut review AICI.
Ambalajului i-am gasit alta intrebuintare si nu am mai apucat sa-l fotografiez gol, de aceea am postat poza din cadrul review-ului.

Am consumat mult mai multe produse in ultima perioada dar unele ambalaje au ajuns direct la gunoi, iar cele de mai sus au fost cele "salvate" pentru a fi invitatele mele pe blog :D.

Voi ce produse ati consumat in ultimul timp?
Care sunt cele pe care le recumparati de fiecare data cand vi se termina?

Pupici! :*

7 comentarii

  1. Eu mereu mi-am spus ca pastrez ambalajele pentru ca imi plac postarile de acest gen... Dar mereu au ajuns la gunoi:)).

    Imi place cand vad ca termin un produs, asta inseamna ca alegerea mea a fost inspirata si nu am dat banii degeaba pe un produs.

    Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  2. ai avut ceva produse din care cateva si eu leam folosit si nu mau suprins foarte tare incta sa le mai recumpar ..multumim.imi plac astfel de postari.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa fac si eu:)). Cate postari puteam face pana acum daca pastram toate ambalajele:)) Mi le mai arunca si mami, dar doar cele din baie gen sampon, balsam, masca:)). La restul nu se baga:D.
    Eu termin foarte greu un produs pentru ca tot timpul am mai multe desfacute si ma bucur cand reusesc sa fiu si eu putin mai harnicuta si sa ma laud cu "goalele" mele ;)).
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Din păcate, nu am obiceiul să păstrez recipientele produselor terminate, în schimb, de fiecare dată când reuşesc să termin un produs, mă bucur, aşa am şansa de a testa şi altele :-)
    Îţi mulţumim pentru postare! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu obisnuiam sa pastrez recipiente goale, dar de cand am blog fac si lucruri la care nici nu ma gandeam inainte;)).
    Si eu ma bucur cand termin un produs, dar mai ales cand il recumpar dupa ce l-am terminat.
    E placerea mea!
    Va multumesc pentru comentariu!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu îţi mulţumesc pentru timpul dedicat! :-)

    RăspundețiȘtergere