Review apă termală Oxyance

octombrie 15, 2013

Cred că v-aţi dat seama din acest articol că recenzia acestei ape termale va fi una pozitivă. :D
Am primit-o acum aproximativ o lună, şi chiar dacă nu am reuşit s-o supun şi testului suprem, cel al  temperaturilor ridicate, datorită anotimpului în care ne aflăm, efectele benefice nu s-au lăsat aşteptate iar mai jos puteţi citi părerea mea în urma experienţei avute cu acest produs multifuncţional.

Detalii:
Această apă termală calmează tenul urban şi îi oferă prospeţime şi vitalitate. Extrasă din inima munţilor Apenini, departe de orice formă de poluare,bogată în bicarbonat şi calciu, apa termală Oxyamce redă echilibrul natural al pielii. Picăturile fine tonifică şi calmează tenul iritat.
O puteţi folosi ca: loţiune tonică, pentru a calma arsurile solare, pentru a fixa machiajul, pentru a revigora faţa şi decolteul, pentru calmarea proceselor inflamatorii, pentru a reduce eritemul fesier, pentru a rehidrata* pielea după efort fizic, pentru calmarea pielii după epilare sau după ras.
Mod de utilizare: Pulverizaţi pe piele, lăsaţi produsul să acţioneze câteva momente, după care tamponaţi cu delicateţe surplusul.

Experienţa mea:
Eu am folosit-o după-masa după ce ajungeam de la şcoală pentru a-mi revigora tenul, dar şi seara după demachiere pentru un plus de hidratare şi tonifiere. 
Oferă o senzaţie plăcută de răcorire la aplicare, ceea ce mă face să cred că la vară va reprezenta un adevărat energizant pentru tenul meu atunci când simt că nu mai pot suporta temperaturile extrem de ridicate.
După acţionare tenul meu se simte proaspăt, elastic şi sănătos, fiind pregătit pentru aplicarea unei creme hidratante.

Am folosit-o şi după epilare, pentru a  calma pielea şi a evita apariţia iritaţiilor, şi nu am avut parte de efecte adverse.
Aplicată după pensat calmează rapid iritaţiile.
Este îmbuteliată într-un flacon de 150 ml pe spatele căruia găsim toate informaţiile referitoare la produs, ingrediente cât şi instrucţiuni de utilizare.
Preţ: aprox. 28 lei

Mă bucur că am avut ocazia să testez această apă termală care a reuşit să facă o impresie plăcută din prima, şi şi-a câştigat un loc de cinste în rutina de îngrijire a tenului meu:).

Voi folosiţi apă termală? Pe aceasta aţi încercat-o?
 Kisses! 
Lore

8 comentarii

  1. Nu am apucat sa folosesc deloc o apa termala. Si cum ma batea gandul sa incerc ceva de la Oxyance poate o sa o incerc si pe aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu tot zic ca o iau pe cea de la Bioderma dar tot timpul intervine ceva si ma trezesc fara bani;)):D

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara griji ii va veni timpul :) Nu trebuie sa grabim lucrurile mai repede decat se pot desfasura :*

    RăspundețiȘtergere
  4. tot astept ziua in care pot sa-mi iau ce am pe "wishlist" de mult timp..:P

    RăspundețiȘtergere