Review fond de ten Whipped Creme de la Max Factor

decembrie 13, 2013

Luna trecuta am primit spre testare fondul de ten Whipped Creme de la Max Factor in nuanta 75 Golden, iar dupa cum am spus si in acest articol, eram foarte curioasa daca o sa mi se potriveasca, fiind aproape cea mai inchisa dintre nuantele disponibile.


Descriere produs:
“Aceasta inovatie reuseste sa atinga echilibrul perfect si indelung cautat intre o formula cremoasa si hidratanta, usoara, care confera in acelasi timp senzatia de catifelare. Rezultatul este un ten natural, luminat ca din interior, catifelat la atingere chiar si dupa cateva ore, fara acea stralucire excesiva nedorita.”

Whipped Creme promite sa ofere un ten semi-mat, perfect finisat şi apt să respire întreaga zi datorită combinaţiei de particule de matifiere pe bază de silicon, apă şi glicerină si se tine de promisiune:).


Datorita texturii sub forma de spuma se intinde foarte usor pe ten, reusind sa se adapteze nuantei tenului si sa o uniformizeze.

Acoperirea oferita este medie, iar aplicat in mai multe straturi pe zonele cu roseata sau pete reuseste sa le acopere la fel ca si un fond de ten cu acoperire medie spre mare, fara a crea un aspect inestetic, deci este buildable.

In urma aplicarii tenul ramane semi-mat avand un aspect natural, luminos si sanatos iar la atingere se simte proaspat, hidratat si catifelat.  

Este perfect pentru zilele in care tenul nostru este lipsit de stralucirea sa naturala si ne dorim un look proaspat si sanatos.
Datorita formulei usoare nu incarca tenul si nici nu lasa aspectul neplacut de masca, ci reuseste sa ofere tenului nuantarea potrivita lasandu-l totodata sa respire.
Reuseste pentru cateva ore bune sa tina sub control excesul de sebum, iar cand acesta isi face aparitia, zona T incepe sa straluceasca intr-un mod foarte discret. Eu va recomand totusi sa folositi o pudra matifianta pentru a retusa zonele predispuse sa straluceasca pe parcursul zilei.
Imi pare rau ca se consuma atat de repede deoarece este solutia perfecta pentru zilele in care tenul meu se prezinta acceptabil si imi doresc doar sa acopar micile imperfectiuni si sa-i ofer un aspect ingrijit si natural. Daca ar fi sa-i gasesc si puncte slabe acelea ar fi: mirosul care nu ma atrage deloc, dar care nu se pastreaza dupa aplicare, si cantitatea mica de produs (18 ml) in raport cu pretul - 45-50 lei, care mi se pare putin prea maricel chiar daca produsul in sine ma multumeste.

In concluzie, fondul de ten Whipped Cream de la Max Factor a reusit sa satisfaca cerintele tenului meu mixt oferindu-i o acoperire medie si un finish proaspat si natural de care am nevoie.
Eu il recomand si celor care au nevoie de putin mai multa acoperire, deoarece aplicat in 2 sau 3 straturi reuseste sa camufleze foarte bine imperfectiunile tenului, pastrandu-si totodata si efectul natural.

13 comentarii

  1. Cam scump pt cantitatea ce o are,dar totusi se justifica prin rezultate. Eu vreau sa il incerc pe cel de la rimmel cu capac albastru ,imi scapa numele,ai scris tu despre el .pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e, e cam scump dar arata tare bine pe ten.
    Rimmel Match Perfection se numeste, ti-l recomand cu drag si astept sa-mi spui ce parere ai despre el :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma te stresez..am vazut ca il ai in aceeasi nuanta cu stay matte,nu e diferenta intre nuante?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte apropiate ca nuanta, de aceea le-am luat in aceeasi nuanta. Match Perfection se imbina foarte bine cu nuanta tenului si ii ofera un aspect natural pe cand Stay Matte e mai vizibil pe ten, mai prafos..

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place si mie acest produs de la MaxFactor. Il pastrez pentru la vara :* www.oglindaoglinjoara.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu prefer sa-l folosesc acum pentru ca imi ofera hidratarea de care am nevoie :)
    Ma bucur ca iti place si tie!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am 403 -natural beige parca la stay matte,dar parca ma face mai alba de cat sunt :D Mersi :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, chiar merita:x mai ales ca aplicat in mai multe straturi ofera o acoperire chiar maricica:)
    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Apreciez review-ul, Lorena. Un aspect nu mi-e clar. Am citit în unele părţi că ba e spornic, ba se consumă destul de repede, lucru pe care tind să-l cred şi eu, având în vedere atât textura, cât şi cantitatea micuţă. Dacă voi avea ocazia, nu ezit să-l folosesc.
    Weekend minunat, te pup! ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma bucur:). Se consuma repede daca il folosesti ca sa obtii acoperire mare, dar eu o sa-l folosesc cu moderatie pentru ca imi place mult si o sa ma tina o perioada :).
    Multumesc! Weekend placut!:*

    RăspundețiȘtergere
  11. De apreciat faptul ca are un aspect natural, insa nu prea ma incanta ca trebuie aplicat in mai multe straturi

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie aplicat in mai multe straturi doar daca ai nevoie de acoperire mai mare:). Mie-mi place sa-l folosesc atunci cand tenul meu e mai "linistit" si nu prezinta monstruleti :)):*

    RăspundețiȘtergere