Îmi place, sau nu, şamponul uscat Balea Trend it Up ?!

februarie 09, 2014

Sunt 99% convinsa ca toate ati auzit de existenta sampoanelor uscate si o mare parte din voi le-ati si incercat.
Imi doream de mult timp sa incerc si eu un astfel de produs, dat fiind faptul ca parul meu ma obliga sa-l spal din 2 in 2 zile si ma cam saturasem, asa ca mi l-am luat pe la inceputul lui decembrie si nu m-am atins de el decat in preajma sarbatorilor.

Imi place mult tubul spray in care vine ambalat, frumos colorat si atractiv, pe care mi-e drag sa il am in preajma celorlalte cosmetice, deoarece imi coloreaza frumos coltisorul meu de beauty.
Mirosul lui este placut, fresh, si se pastreaza destul de mult timp in par, dar in momentul pulverizarii devine foarte puternic si inecacios.

Intr-adevar in locurile unde l-am aplicat da senzatia de par curat si voluminos, proaspat spalat, absorbind sebumul cu usurinta, dar nu poate sa imi placa pudra alba (care ma duce cu gandul la matreata) care ramane in parul meu, dupa ce am incercat s-o distribui cat am putut de bine de-a lungul firelor de par, pieptanandu-l de mai multe ori.


Trebuie sa precizez si faptul ca incarca putin parul, adica se observa si se simte la atingere ca l-am dat cu ceva, lucru care nu m-ar deranja pentru scurta perioada in care trebuie sa rezist cu el in par pana ajung acasa sa ma spal pe cap, daca nu s-ar observa atat de tare pe parul meu saten pudra alba rezultata in urma aplicarii.



Dupa ce l-am folosit de cateva ori am ajuns la concluzia ca tot apa e cea mai buna alternativa pentru a avea un par curat, si as apela la serviciile samponului uscat doar in situatii de urgenta, nicidecum cand am timp si spatiul necesar pentru o spalare obisnuita.

Am inteles ca sunt si variante care nu lasa parul "grizonat" si poate le-as incerca pe viitor. Pentru moment m-am convins ca trebuie sa continui cautarea samponului potrivit pentru parul meu care se ingrasa foarte, foarte repede, si sa continui sa-l spal cum o faceam si pana acum.



Voi ati gasit variante care sa nu va "albeasca" parul? Daca da, ce imi recomandati?
Aveti aceeasi parere despre Balea Trend it Up?
Kisses!

25 comentarii

  1. Încearcă șamponul purificator Yves Rocher cu urzica pentru par gras. Mie mi-a facut foarte bine; si eu am parul gras :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am ajung la aceeasi concluzie apa e cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey, mie cel mai mult imi place samponul uscat de la Syoss, dar se gaseste teribil de greu, asa ca il cumpar mereu pe asta de la Balea. Ma enerveaza si pe mine pudra alba, dar am descoperit niste trucuri: agit bine-bine tubul, pulverizez de la distanta si astept cateva minute, abia apoi, imi sterg parul cu un prosop. Si parca nu se mai vede asa tare.:) cel mai tare am observat ca se vede atunci cand nu astept si incep direct sa il periez.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am părul mai închis decât al tău și nu cred că mi-ar face plăcere să-l folosesc:))
    și eu sunt în căutare de un șampon uscat bun :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit niciodata sampon uscat, insa in cazurile urgenta am folosit pudra de talc care are exact acelasi efect.
    Si eu tot la 2 zile ma spal pe cap pt ca mi se ingrasa la radacini si se usuca la varfuri. Nu am gasit un sampon care sa mareasca timpul dintre spalari, insa ajuta sa imi clatesc parul cu apa calie iar ultimul jet il dau rece. Sa nu folosesti apa fierbinte cand te speli pe cap sau cand te clatesti pentru ca o sa produca si mai mult sebum.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru comentariu Bia! :* O sa-l incerc cat de curand! Te pup si te mai astept pe la mine!:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Of, e foarte greu sa ai un par care se ingrasa cu viteza luminii:)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru comentariu, Aura! :* O sa-l caut si eu :D. Am observat si eu ceea ce ai spus mai sus doar ca eu sunt o grabita si tot timpul dau rateuri cand vine vorba de sampon uscat:))). De acum astept mai mult si dupa aceea imi sterg parul:)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. hehe:))) ma gandesc cum ar arata.... Sper sa gasesc unul caci nu-mi mai suport parul:)):D

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos pentru sfaturi, draguta! :*
    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Lorena,shi eu folosesc de ceva timp samponul uscat,pentru a mai fenta :))))) spalatul pe cap o zi sau doua.Itzi atasez o poza cu cel folosit de mine,este cumparat tot din DM dar nu este Balea,am dat in jur de 16 Ron pe el,nu lasa urme albe pe par,are un miros frumos-lime shi nu se simte parul incarcat dupa folosire.Am mai vazut review-uri la cel pe care-l foloseshti tu ,shi tot de aceeashi problema se vaitau fetele,de urmele de pudra lasate. Pupici,sper sa-tzi fie de folos comentariul meu.
    http://unghiutele.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc frumos pentru comentariu! O sa-l iau si eu ♥

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu l-am maritat pe al meu. Prefer sa imi fac timp 10 minute si sa ma spal pe cap. O fi si alte variante mai bune decat acesta de la Balea, dar nu cred ca imi voi cumpara in curand altul, poate doar cand voi ajunge in Anglia sa imi iau de la Batiste. Dar pana atunci mai e......

    RăspundețiȘtergere
  14. Parca nimic nu-mi place la el:))). Si eu as vrea unul de la Batiste dar mai am de asteptat;)):*

    RăspundețiȘtergere
  15. Și eu îl am dar încă îl țin pus deoparte. Ținând cont că eu sunt vopsită brunetă, nu știu ce șanse am să-l pot folosi fără să arăt ca ninsă în cap. :)) Dar o să-i dau (curând sper) o șansă.
    Aceeași problemă am și eu, mă spăl la două zile și nici a doua zi nu arată extraordinar. Teroare cu sebumul ăsta. :))
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu nu am incercat niciodata unul, tot am zis ca-l cumpar pe acesta sa vad macar care e faza cu el, dar nu am reusit. Cred ca ar fi mai bine sa ma orientez totusi sper altul, daca zici ca asa sta treaba. Faza e ca cel de la Balea era singurul despre care stiam ca exista :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Cateodata imi urasc parul:))) Asa cum zici, a 2-a zi arata groaznic... Trebuie sa mai incerc si alte variante, fetele de mai jos mi-au dat cateva exemple de sampoane care ar putea sa-mi placa:D
    te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu as incerca unul de la Batiste dar nu stiu cand o sa am ocazia, ca nu se gasesc la noi si sunt cam scumpe:D :*

    RăspundețiȘtergere
  19. l-am avut si eu, a primit review pozitiv, dar de cand ma spal cu Enliven, am renuntat la el. mai am putin pe fundul tubului, ar trebui sa-l termin :).

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru mine este perfect, ma ales ca imi mai deschide putin la culoare radacinile! ;)) :*

    http://nadinamakeup.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc, Mihaela! Asa e....pentru un par de culoare inchisa nu e potrivit deloc...poate pentru blonde;))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu chiar nu prea am incredere in sampon uscat, la cat par am, chiar ar fi mai mult chin sa il aplic corect. Prefer apa si samponul :).

    RăspundețiȘtergere
  23. Cea mai buna solutie: apa si sampon :D Samponul uscat se si consuma repede si te face sa-ti simti parul imbacsit...mai bine imi fur 10 minute sa-mi spal parul normal:*

    RăspundețiȘtergere