Review balsam de buze Himalaya Herbals

martie 05, 2014

În sfârşit e al meu! A stat atâtea luni pe wishlist şi parcă simţeam că va dura o veşnicie până voi încerca şi eu acest balsam de buze minune. De câte ori mi-am propus să mi-l iau ba nu l-am găsit, ba l-am găsit la un preţ prea mare şi am renuntat la el şi am luat altceva, şi am tot amânat "întalnirea" lui cu buzele mele;)).
Dacă Aradul a stat în calea achiziţionării lui, a trebuit să ajung la Kaufland în Oradea şi să pun în sfârşit mâna pe el, deci nimeni nu a putut opri inevitabilul! :))
L-am luat la 4.9 lei şi sunt foarte încântată de el deoarece este un produs care mă mulţumeşte aproape în totalitate (din punct de vedere al ambalajului drăguţ, mirosului de gumă Turbo♥ şi datorită hidratării oferite).

Descrierea producătorului:
"Hrăneşte. Catifelează. Protejează. Balsam de buze cu ingrediente din uleiuri vegetale ce nu conţine petrol, coloranţi aritificiali şi conservanţi. Îmbogăţit cu ulei din germeni de grâu, o sursă naturală bogată în vitamina E ce hrăneşte şi catifelează buzele, şi ulei din seminţe de morcovi, un factor de protecţie solară natural, ce protejează buzele de razele UV dăunătoare. Oferă hidratare de lungă durată şi protecţie pentru buze moi şi catifelate."

Fiind informată deja despre efectele emoliente şi mirosul delicios al acestui balsam de buze de pe atâtea bloguri de beauty, primul lucru pe care l-am făcut după ce i-am desfăcut ambalajul a fost să-l miros şi să confirm că într-adevăr miroase a gumă Turbo, aromă care m-a dus cu gândul la copilărie. ♥
După ce am trecut de partea cu adoratul mirosului, l-am aplicat pe buze şi la prima utilizare nu mi s-a părut a avea o consistenţă foarte cremoasă şi a trebuit să insist puţin până am reuşit să-l aplic pe buze. (A se înţelege că l-am probat de cum am ieşit din Kaufland, de nerăbdare, şi că ambalajul protector a ajuns direct la gunoi, de aceea nu am pozat şi informaţiile de pe acesta.)
Cu toate astea am reuşit să-mi hidratez buzele iar în urma aplicării am rămas cu o peliculă discretă de luciu, deloc lipicioasă sau deranjantă. Poate doar enervantă din cauza gustului şi mirosului delicios.

Consistenţa balsamului a devenit maleabilă după câteva ore în care l-am ţinut la temperatura camerei. Aplicarea a devenit o plăcere, textura lui devenind cremoasă şi uşor de întins pe buze, ceea ce m-a încântat.
Uleiurile din compoziţie şi-au făcut resimţită prezenţa prin hidratarea şi catifelarea de lungă durată oferită buzelor mele. Îmi protejează buzele pentru câteva ore şi chiar şi atunci când s-a dus de pe buze îmi simt buzele foarte moi şi nu simt nevoia imediată de hidratare.
Aş putea zice că este şi rezistent la transfer deoarece şi după ce am mâncat am rămas cu balsam pe buze, chiar dacă nu în cantitatea pe care am aplicat-o iniţial.

Ştiu că ar fi trebuit să încep să vorbesc despre ambalaj dar am lăsat la început calitatea produsului în sine şi mai apoi exteriorul său, cu toate că şi acesta îmi place la fel de mult.
Aşadar, tubul balsamului de buze este unul foarte atrăgător, în culori plăcute - turcoaz şi diferite nuanţe de verde - ceea ce mă face să îmi bucur privirea de câte ori îl folosesc. Parcă îmi place mai mult cum este colorat acest ambalaj decât altele opace în totalitate. Mi se pare şi mai calitativ şi mai frumos, din punct de vedere al design-ului.
În concluzie, îmi place cu toate că nu este cel mai hidratant balsam de buze, dar per ansamblu mi se pare un produs foarte bun şi cu siguranţă îl voi recumpăra datorită efectelor sale prezentate mai sus.
Cantitate: 4.5g
Preţ: 5 lei
Raport calitate-cantitate-preţ: excelent.
Voi l-aţi încercat?
Vă place?
Kisses!

12 comentarii

  1. L-am incercat si eu la colega mea de camera si mi-a placut tare mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi eu am în plan să mi-l iau ♥.
    Pupici, Lore!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu il adooor <3. Cred ca sunt deja la al 3-lea sau al 4-lea tub si nu o sa ma satur prea curand de el :)). Imi place sa il folosesc mai ales ca baza pentru un ruj pentru ca nu e lipicios si imi mentine si buzele moi ca sa nu mi le usuce rujul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca si eu o sa il cumpar pana ma plictisesc:)). Imi vine sa-l mananc la cat de mult imi place, e foarte bun:).

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am folosit (pentru cam vreo 3 in momentul de fata) dar l-am vazut la o colega de facultate si am vazut ca miroase delicios <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic ca merita cumpara (si recumparat) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna foarte ok! :) l-am vazut si eu in Carrefour, dar parca nu m-a tentat cine stie ce.:) citind review-ul tau, ii voi da o sansa. sper sa imi placa:*te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu il am si il ador mi se par extraordinar dar eu l-am luat la 6.99 lei.Imi place cum hidrateaza, hraneste, catifeleaza etc.As da si 17 lei pe el.Fa te rog un review la balsamul de buze nivea cherry sau soft rose sau alt fel de feluri, dar sa fie de la nivea.PUPICI!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai ca ai fost amuzanta, Karla! :)) O sa fac review la alt fel de feluri, cand o sa am ocazia sa le incerc. :) Mersi pentru comentariu! Te mai astept pe la mine.

    RăspundețiȘtergere