Review masca peel-off cu castraveti de la Montagne Jeunesse

martie 19, 2014

Hello! :*
A venit randul sa va vorbesc despre o alta masca de fata primita de la Montagne Jeunesse, masca exfolianta cu castraveti. Cand am descoperit-o in pachetul primit de la ei am fost foarte incantata de faptul ca voi avea ocazia sa o incerc, deoarece este a doua masca de tip peel-off pe care o folosesc si eram curioasa de efectele ei.

"Exfoliaza delicat celulele moarte si impuritatile, curata si revigoreaza tenul. Aceasta masca este special creata pentru zona T."

Indicatii de pe plicul mastii:

Am citit cu atentie indicatiile de pe partea din spate a plicului mastii, care are un design special, atractiv, iar mai apoi am taiat pliculetul in care am descoperit o masca cu o textura de gel, putin lipicioasa.
Culoarea produsului este verde, specifica extractului de castraveti din compozitie, iar mirosul este fresh, usor intepator.
Am aplicat-o pe toata fata evitand zona ochilor, si bine am facut. Cu toate ca nu am aplicat-o foarte aproape de zona lor, mi-am simtit ochii afectati de alcoolul din compozitie si eram cat pe ce sa lacrimez din cauza lui. Am avut parte cam de aceeasi senzatie ca si atunci cand curat ceapa, intelegeti voi :)).

Lista ingredientelor:


Trecand peste acest aspect, dupa un minut de la aplicare am observat cum gelul incepe sa se usuce oferindu-mi o senzatie racoritare, placuta, formand o pelicula lucioasa la nivelul pielii.
Dupa ce au trecut cele 20 de minute am inceput sa dezlipesc masca de pe fata si am fost placut surprinsa de faptul ca este o masca blanda cu tenul, care face ca momentul indepartarii ei sa fie o placere (si un moment funny pentru mine) si nu un chin, cum am patit cu o alta masca de acest gen.

Indepartarea ei se face foarte usor iar pentru mine a insemnat un moment de relaxare si totodata un motiv de amuzament, deoarece imi imaginam ca in momentul acela imi dadeam masca jos si va iesi la iveala adevarata mea fata (I know, I know, am vazut prea multe SF-uri:)):D).


Dupa ce am dezlipit masca, mi-am spalat tenul pentru a scapa de bucatelele pe care nu am reusit sa le indepartez, si am observat ca tenul meu are un aspect mai luminos si sanatos.

M-am bucurat de senzatia de revigorare si prospetime pe care mi-a oferit-o, cu toate ca nu mi-am simtit tenul curatat in profunzime.
Nu mi-au aparut iritatii sau roseata cauzate de procesul  de dezlipire, care mentionez inca o data ca nu a fost deloc dureros, dar nici datorita ingredientelor pe care le contine (atentie totusi la ochi!).

Atat aceasta masca cat si cea cu ciocolata mi-au ajuns pentru mai multe utilizari, asa ca pentru a nu se usca si a-si pierde din proprietati, le-am inchis partea de sus a pliculetelor cu ajutorul unor agrafe:


Nu as putea spune ca este o masca extrem de eficienta pentru un ten care are nevoie de un produs cu capacitate puternica de exfoliere, dar as recomanda-o tenurilor lipsite de vitalitate si luminozitate, caci aici isi face treaba foarte bine.

Sunt curioasa daca voi ati incercat acest produs sau altele de acest tip si care sunt recomandarile voastre.
Va pup si astept comentariile voastre mai jos.
Lorena

15 comentarii

  1. Nu e preferata mea.. muuult alcool se simte pe ten si in aer.. Uff :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit o masca de tip peel-off de la Avon acum mult timp,dar nu mi-a placut.Tin minte ca o utilizam pe picioare pentru ca imi placea sa o "dezlipesc".E funny ideea.:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca zant sa desprinzi o masca peel off de pe fata!Mie mi se par a fi cu mult mai ok decat cele cu clatire pentru ca trebuie sa insist si uneori chiar nu am dispozitia necesara, si daca se mai prinde si de par...teroare :))

    Pupici!

    Ana

    http://everythingaboutlittlesecrets.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi plac aceste masti care se desprind

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda, mai ales pentru un ten sensibil care ar reactiona urat la contactul cu alcoolul din compozitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este, dar nu o indic tuturor tipurilor de ten.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, din acest punct de vedere s-ar potrivi unui ten sensibil dar pentru ca are si mult alcool in compozitie ma face sa nu o recomand in totalitate.:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a adus aminte de vara cand faceam la fel cu pielea arsa de pe spate:)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Never tried any of these masks, but i want too. kiss

    RăspundețiȘtergere
  10. They are so good, you should try them :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat nicio masca care se desprind, sunt tare curioasa..

    Kisses:*
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe mine aceasta nu m-a uimit, dar cu siguranta sunt altele mult mai bune. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere