Oriflame can make you feel like you're The ONE!

aprilie 25, 2014

Când mi-am deschis acest blog vă prezentam entuziasmată câteva dintre produsele mele Oriflame, pe care le-am descoperit devenind consultant şi pe care le-aş recomanda oricând unei fete, căreia îi place să aibă grijă de ea şi să se simtă zilnic admirată şi apreciată de cei din jur, pentru atenţia pe care şi-o acordă.

Blogging-ul mi-a deschis extrem de mult apetitul pentru îngrijire şi machiaj şi mă îndeamnă să fiu mereu la curent cu noutăţile, în special cele cosmetice, chiar dacă nu reuşesc întotdeauna să-mi satisfac micile capricii.

Nicio problemă! În acest caz intervine Oriflame, de data aceasta cu noua gamă de machiaj numită The ONE.
Eu presimt că aceste produse ne vor depăşi aşteptările şi ne vor oferi acel feeling special de a fi "The ONE-ul" cuiva, făcând ca micile noastre imperfecţiuni să pălească în faţa trăsăturilor frumos accentuate cu ajutorul unor produse accesibile, de la un brand care are în spate o echipă mare şi dedicată frumosului.



Dacă ar fi să mă raportez la anumite produse de machiaj de la Oriflame încercate de mine până acum, care m-au mulţumit din mai multe puncte de vedere, înclin să cred că această nouă gamă reprezintă un pas înainte pentru Oriflame, reuşind să întreacă aşteptările consumatoarelor şi să le provoace să apeleze la imaginaţia lor pentru a se simţi cu adevărat speciale.

Eu mă declar super tentată de această gamă, iar cel mai mult mă atrage fondul de ten, căci întotdeauna mi-am dorit ca tenul meu să arate îngrijit şi să nu mai fiu stânjenită de "my perfect imperfections". 
Dacă e cel puţin la fel de bun precum cel de la Giordani Gold, căruia îi duc dorul acum, şi care a fost printre primele mele fonduri de ten(poate chiar primul), cu siguranţă mă va cuceri şi îi voi face o declaraţie de dragoste, aşa cum v-am obişnuit deja, aici, pe blog. :)


Kisses!

2 comentarii