5 produse bune sub 20 lei

iulie 21, 2014

De cele mai multe ori produsele scumpe sunt și foarte bune și își merită banii, însă există și excepții. La fel este și în cazul produselor accesibile publicului larg. Există excepții și între produsele ieftine, care de obicei sunt considerate slabe din punct de vedere calitativ. Printre ele putem găsi aliați de încredere, care chiar dacă nu depășesc produsele high end, măcar ne demonstrează că le pot înlocui fără probleme având aproape aceleași efecte ca și ele.


Topul meu conține momentan doar 5 produse care costă mai puțin de 20 de lei, dar unele dintre ele, după părerea mea, ar merita și mai mult de atât.
  1.  Balsam de buze Himalaya Herbals - pentru 5 lei chiar nu am ce să-i reproșez! L-am terminat de curând și e posibil să-l recumpăr. Citește mai multe despre el aici.
  2. Corector The ONE Illuskin de la Oriflame(18.90 lei) - un produs bun și foarte apreciat în blogosferă. I-am făcut review aici.
  3. Fard sprâncene Essence - l-am pomenit în nenumărate rânduri pe blog, e foarte bun și îl folosesc de peste un an. Are un preț irezistibil, 14 RON, și se găsește online pe 1001cosmetice. Am scris anul trecut despre el aici.
  4. Cremă sebo-reglatoare Gerovital Plant - e foarte potrivită tenului meu, mai am puțin și o termin. Costă ~15 lei, un preț foarte modest pentru cât de mulțumit e tenul meu de efectele ei. Review aici.
  5. Pilă unghii Oriflame(~13 lei) - nu credeam că voi povesti vreodată despre o pilă de unghii pe blog. De când mi-am lăsat unghiile să crească și le tratez cu produsele Trind, am început să le acord mai multă atenție și să le dau o formă, iar cele 4 suprafețe ale pilei sunt potrivite pentru a-mi servi în funcție de ceea ce-mi doresc să modific la ele. Cu prima suprafață(1), cea rigidă, reușesc foarte ușor să modific forma unghiilor, să le rotunjesc mai precis, iar cu celelalte, care sunt la fel de importante, pun la puct ultimele detalii astfel încât să obțin o unghie frumoasă și netedă, perfectă pentru lăcuit.

Care sunt produsele tale ieftine de care ești foarte mulțumită?
Kisses!

23 comentarii

  1. Și mie îmi place la nebunie balsamul de la Himalaya :x. Cred că am pierdut numărul de ambalaje terminate :)).
    Corectorul de la Oriflame sună tare bine :x. Nu mai știu ce vreau :)). Inițial mă gândeam să îl iau cât de curând pe cel de la Rimmel Wake me up :)), daar acum nu mai știu :)).

    RăspundețiȘtergere
  2. Intordeauna e bine de stiut care sunt variantele bune si ieftine. Eu am pus ochii pe fardul de sprancene de la Essence, cand raman "in pana" cred ca mi-l cumpar. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  3. Haha, eu tot mai scot cu degetul din ambalajul balsamului :))). Mai e foarte putin si nu vreau altul! :))
    Nu stiu ce sfat sa-ti dau, sunt groaznica cand trebuie sa aleg intre 2 lucruri. Cea mai groaznica! :))
    Am auzit ca si cel de la Rimmel e bun, acum tu alegi. :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa-i Olivia! :*
    Cred ca l-am laudat prea mult si incepe sa fie dorit, nu? :)):P

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, de la tine stiu de el si de la Ruxandra (Gold and Silver Sparkles).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am crema si este buna pentru tenul meu. Cred ca am sa caut si eu balsamul de buze ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate, sunt multe produse bune și ieftine și am zis că o să propun și variantele mele în viitorul apropiat. Nu am încercat nimic din ce ai propus tu, dar acum mă tentează corectorul. Al meu se termină și am nevoie de unul bun și de ce nu, ieftin. :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi plac maxim postarile tale de tip colectiv, deci de-abia astept! :)):*
    Ti-l dau pe al meu daca vi in Arad, haha! :)) Sa-l incerci daca ai ocazia, e the one din colectia The ONE, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca am gasit-o, caci nu suport cremele grase! Eu zic ca o sa-ti placa balsamul. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-am luat si eu balsamul de buze Himalaya dupa ce am citit review-ul tau, chiar imi place si costa foarte putin pentru ceea ce face:) kitul inca nu l-am incercat, dar este pe wislist, sa termin kitul de la Avon si il iau... :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca iti place si ca te-am putut ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu sunt multumita de corector si intentionez sa imi cumpar si fardul de sprancene.

    RăspundețiȘtergere
  13. in sfarsit mi se potriveste corectorul si e, intr-adevar, foarte bun :).

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu zic ca o sa te indragostesti de fard. :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, bine ca e o nuanta medie, si nu albicioasa, care ne face fantomatice. ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am corectorul si este foarte bun. :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Să-l folosești cu plăcere în continuare! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am kitul pentru sprancene de la Avon. Are un fard cam la fel de inchis ca cel din trusa ta si un fel de ceara fixatoare. Pensula are 2 capete tesite. Eu folosesc un capat pt fard si celalalt pt ceara. Pretul depinde de oferta din catalog, dar cred ca ajunge tot pana in 20 de lei. Oricum, eu sunt super-multumita pentru ca daca am grija cum imi machiez sprancenele, pot sa le pun in evidenta dar totodata sa dea si un look natural.
    Also, m-am uitat pe articolele in care vorbeai despre trusa ta si.... mi s-a cam pus pata sa caut si eu un rimel transparent :))

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu nu prea folosesc rimelul transparent, doar atunci cand am prea mult timp si chef sa ma machiez cu tot ce gasesc in cale. :))
    am auzit ca e foarte bun kitul de la Avon. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am cateva produse ieftine de care sunt multumita.. Cred ca printe acestea se numara lip butter-ul de la nivea, masca de par de la Kallos, CC Cream-ul de la Elmiplant, apa micelara de la Garnier si cred ca mai sunt dar acum nu imi dau seama :D

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  21. Lip butterul de la Nivea sta pe lista de mult. Sunt curioasa cum e!! :D

    RăspundețiȘtergere