All I need...

iulie 30, 2014

Sunt unele zile de vară în care nu suport să folosesc niciun produs cosmetic pe față, din cauza vremii care mă indispune, dar și unele zile, după ce am luat o pauză de la machiaj, în care îmi vine să folosesc tot ce prind la rând și să îmi readuc aminte de mine machiată, și implicit puțin mai frumoasă. :))

Pentru zilele în care nu mă machiez, adică în majoritatea zilelor de vară în care tenul meu e destul de sensibil la produsele pe care le folosesc, apelez la un minimum de produse care să îmi ofere o senzație de prospețime și protecție pentru întreaga zi.

Nu vreau să mint, dar cred că am ajuns deja la al 5-lea flacon de Nivea Stress Protect. Apelez cu încredere la el în fiecare zi, și e singurul care m-a convins că mă poate ține departe de mirosurile neplăcute întreaga zi.

După ce am luat o pauză de la crema GreenStem de la Cosmetic Plant, astfel încât să testez și alte creme și să le fac review pe blog, am revenit la ea cu drag, și mă bucur să-i resimt mirosul, pe care îl ador, prin toată casa. E potrivită pe căldură exagerată, nu îngrașă tenul, ce mai, e the one pentru mine.
Review AICI

Apa termală Avene a devenit must-have în ultimele zile. O ador, îți dă refresh imediat și o stare calmantă, de care tenul are nevoie în acest anotimp. Review AICI

Ochelarii de soare sunt și ei necesari, iar eu sunt nedespărțită de aceștia, no name, de a căror formă sunt foarte încântată.

Care sunt produsele voastre esențiale pe care le folosiți vara?
Kisses!

11 comentarii

  1. Sunt foarte faini ochelarii, ce dacă-s no name!
    Și eu am momente în unele zile de vară în care urăsc cosmeticele, mi se pare că mi se îngrașă pielea prea tare de la ele. Dintre produsele de care nu mă despart niciodată aș menționa deodorantul de la Dove și parfumul. Fie ce-o fi, pe astea nu le sar!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu termin mai un pic un nivea stress protect,am vazut ca l-ai laudat si am zis sa il incerc,imi place si o sa il recumpar :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu iubesc deodorantul acesta,eu mi l-am cumparat in varianta micuta..cred ca in fiecare geanta am cate unul ;)) eu folosesc apa termala vichy..e ft buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca e timpul sa trec si eu pe Dove. N-am incercat deodorantele de la ei, dar am auzit ca multa lume le foloseste. Promit ca la urmatoarea "tura de dm" imi iau unul(asa ca sa nu mai aman momentul). ;))
    Si eu m-am saturat de testat, si as folosi doar produsele care mi se potrivesc perfect, dar nah, viata de bloggerita. :))
    Pupici! Mersi pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru mine e o descoperire si un produs pe care ma bazez de fiecare data. Ma tenteaza si altele, dar cu el "ma simt in siguranta". :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deodorantul este si preferatul meu, la fel si apa termala! Nici eu nu aleg prea multe produse pentru zilele in care nu port machiaj!

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. De la Nivea am folosit ani de zile deodorant dar de tip roll-on. Acum i-am dat o sansa unuia de la Gerovital :D I like the glasses. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit articolul despre crema de la Cosmetic Plant... oare o gasesc si in magazine/supermarketuri? Ma tenteaza produsul, dar nu ma prea tenteaza sa comand de pe net :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie mi-a zis o fata ca are mai multa incredere intr-un deodorant roll-on si nu intr-unul spray. Eu i-am recomandat Nivea Stress Protect spray, spunandu-i ca e foarte eficient si nu m-a pus in situatii penibile niciodata. Eu am avut unul mic de la Gerovital, foarte bun si el. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, o gasesti in DM, daca ai prin apropiere. Am vazut-o si in farmacii, la preturi foarte bune.
    Cu siguranta se mai gaseste si in supermarketuri.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere