Consumate, expirate... aruncate!

iulie 24, 2014

Zilele trecute am făcut curățenie în dulapul cu cosmetice și am reușit să adun câteva produse, de-o postare cu consumate, și să renunț în sfârșit la cele care doar îmi tineau spațiul ocupat și mă încurcau de multe ori.

Singurele produse pe care le-am consumat (cu drag) până la ultima picătură sunt: balsamul de buze de la Himalaya Herbals, fondul de ten Whipped Creme de la Max Factor, fondul de ten Rimmel Match Perfection și tratamentul pentru coșuri de la Vichy, Normaderm Hyaluspot.


Balsamul de buze de la Himalaya Herbals mi-a plăcut foarte mult, atât de mult încât l-am scos cu degetul din tub, să nu ratez nimic! Review aici.


Am consumat și Match Perfection, despre care am scris aici anul trecut, și momentan nu o să-l recumpăr.
Mi-a plăcut la vremea respectivă, dar acum vreau altceva și sunt îndrăgostită de The ONE Illuskin de la Oriflame.
Fondul de ten de la Max Factor a fot ok, mi-a plăcut și l-am terminat în urmă cu puțin timp. Review aici.


Tratamentul pentru coșuri de la Vichy mi-a plăcut și m-a ținut foarte mult timp, ținând cont că-l foloseam doar în cazuri extreme: coșuri mari, care nu se dădeau plecate cu zilele de la mine.

Trecând în extrema cealaltă, am câteva produse pe care le-am folosit o perioadă, iar apoi le-am abandonat. Unele le-am testat doar, și le-am aruncat în dulap crezând că voi ajunge vreodată să le fac review, dar m-am gândit că, până la urmă, nu se merită să mă enervez vreo 2 ore cu un articol în care vorbesc de rău un produs, și mai bine vă avertizez pe scurt aici.

Atât de mult "mi-a plăcut" crema vitaminizantă cu ulei de cătină și măsline de la Cosmetic Plant, încât doar cutia o mai am de la ea. Am vrut într-un timp să scriu despre ea, dar nu prea aveam ce. E mult prea grasă pentru tenul meu, atât.

Gelul de curățare de la Cien a rămas uitat în dulap de la ultimul empties, când mai aveam produs în el pentru 2 utilizări, dar nu l-am mai folosit. Review aici.

Gelul de curățare de la Oriflame are vechime la mine în dulap, rămânând nefolosit de anul trecut pe vremea asta. Am scris despre el în a doua postare de pe blog, aici. A fost bun, și el, la vremea lui.


Crema colorată Aqua-Rhytm de la Oriflame este încă un produs expirat, nefolosit. Nu mi-a plăcut și nici nu se potrivește tenului meu care lucește foarte tare după aplicare.
Fondul de ten spray Sally Hansen l-am încercat de câteva ori, dar nu mi-a plăcut deloc cum arată pe față și subtonul său portocaliu.


Corectorul de la Benecos nu mi-a plăcut și drept dovadă, nu cred că l-am folosit mai mult de 2-3 ori, astfel încât să-mi pot forma o părere despre el. Miroase puternic, usturător pentru ochi, și are și o nuanță prea închisă și nu îmi avantajează/iluminează zona ochilor.


Mai arunc un gloss de la Avon, vechi de când lumea. Mi-a plăcut cum arată pe buze și mirosul lui delicios.
Gloss-ul Flormar SuperShine nu mi-a plăcut. Lasă buzele lipicioase, iar după câteva utilizări pensulica lui parcă își ia zborul. L-am folosit rar peste ruj, pentru a da puțină strălucire și volum buzelor.
Rujul de la Cien l-am folosit doar pentru a-mi face o părere și să-i fac review. Între timp s-a rupt și a mânjit capacul și tot tubul pe dinăuntru. A rămas și el uitat prin dulap, iar acum am scăpat de el.


Avon colour style mascara - nefolosit, expirat. Nu am o părere despre el pentru că nu m-a îndemnat niciodată să-l folosesc.
Volume Build mascara de la Oriflame a expirat fără să-l consum în totalitate, dar nu a fost un produs rău. Review aici.
Super Drama de la Avon, expirat și el, l-am folosit foarte rar din cauza periuței care mă zgâria la aplicare.
Un tuș no-name - mi-a plăcut nuanța intensă de negru dar mă deranja aplicatorul rigid.
Tușul cariocă de la Astor s-a uscat la scurt timp după ce i-am făcut review. Bunicel... în primele săptămâni de la deschiderea cariocii.

Acestea sunt consumatele, expiratele și produsele care m-au dezamăgit.
Ați încercat vreun produs din cele de mai sus?
Kisses!

19 comentarii

  1. Urmez si eu cu o postare din asta,am facut o tura de curatenie asa la sange :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept, astept! :))) Cateodata trebuie sa mai triem din ele... eu nu le mai suportam. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Primul rimel de la Avon, cel cu negru, l-am avut si eu, de 2 ori chiar. Mi s-a parut ok, nici fenomenal, dar nici rau. L-am folosit mult si inca il mai folosesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. In rest nu am incercat nimic din ce ai aruncat tu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine a ajuns sa expire, la fel ca celelalte, am avut prea multe deschise. :| Ma bucur ca tie iti place.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce rea ai fost în acest articol. :)))
    Dar te înțeleg... unele produse sunt atât de proaste încât oricât de diplomate am fi, nu ne iese. :)
    Am și eu un ruj de la Cien, dar îmi place foarte mult. Încă nu l-am testat suficient pt un review, fiind o culoare cam închisă, dar urmează și asta. So far, so good .:)

    RăspundețiȘtergere
  7. =))) poate ma trezesc cu "reclamatii" de la cititoare ca fac reclama negativa.
    Daca am scris ca nu-mi place un anumit produs, chiar nu-mi place, la modul cel mai serios. :D
    Eu rujul de la Cien n-am mai putut sa-l folosesc pentru ca s-a si rupt si tot ambalajul era numai ruj.
    Vreau sa vad si dezamagirile tale si cat de rea poti fi :)):*

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele două fonduri de ten le-am încercat și încă le mai am. Cu cel de la Rimmel mă înțeleg bine, iar pe cel de la Max Factor îl iubesc, îmi place foarte mult textura lui dar și cum arată pe tenul meu.
    Am mai încercat și gloss-ul de la Avon... acum 500 de ani :)), doar că în alte nuanțe. Chiar am avut vreo 2-3, îmi plăceau mult atunci, acum nu cred că m-ar mai încânta așa de mult.
    Cu balsamul ăla de buze m-ai făcut curioasă rău, trebuie neapărat să-l încerc! :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Cred ca gloss-ul de la Avon il am de 1 an sau 2. :)) Si eu am fost incantata de el cand mi l-am luat, si dupa l-am uitat. :D
    Ma bucur ca ti se potrivesc fondurile de ten, eu pe cel de la Rimmel l-am avut de 2 ori si acum vreau sa mai testez si altele.
    Balsamul de buze e delicios si hidrateaza destul de bine buzele. Sa-l incerci! :) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai destule produse aici. Am si eu fondul de ten de la Rimmel London, nu l-am mai folosit de mult si sta aruncat prin dulap. Momentan fondul de ten pe care l-ai menționat si tu, Illuskin The One Oriflame are prioritate. Luciul acela de buze de la Avon e foaaaarte vechi! De cand era design-ul lor clasic. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne-a cucerit pe toate The One :))
    E foarte vechi, da, de atunci nu am mai incercat gloss-uri de la Avon. :D:*

    RăspundețiȘtergere
  12. doar doua am incercat: rujul cien in alta nuanta ce-i drept si rimelul de la oriflame.

    RăspundețiȘtergere
  13. Rimelul de la Oriflame mi-a placut. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Am si eu fondul de ten Match Perfection si gelul de curatare Cien.Imi pare rau sa aud ca fondul de ten spray Sally Hansen e prost,suna bine asa,ca inventie...

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, era ceva super interesant la inceput, dar m-am lamurit si in privinta lui. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am incercat niciunul dintre produsele prezentate de tine, dar imi doresc foarte mult sa testez fondul de ten de la Max Factor, insa de fiecare data il evit si cred ca fac asta pentru ca am prea multe produse pentru ten.. Sper sa mi-l iau si eu de curand.

    Kisses,
    http://tainafrumusetii.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  17. Rimelul VolumeBuild de la Oriflame e preferatul meu (sunt la al treilea tub deja :)) ) dar incepe sa-mi placa tot mai mult Volume Blast de la The One :D .

    RăspundețiȘtergere