Coafura rezistă cu Taft 3 Weather Perfect Flex!

octombrie 24, 2014


Taft a lansat o nouă gamă de styling, Taft Three Weather Perfect Flex, menită să asigure 100% control, fixare ultra-puternică de până la 24 de ore și flexibilitate datorită formulei cu elastină lichidă.

Elastina lichidă, recunoscută în industria produselor de îngrijire a pielii pentru proprietățile ei de a conferi elasticitate și rezistență, conferă flexibilitate părului, menținându-i aspectul natural și păstrându-i totodată forma, indiferent de intensitatea activității sau factorii de mediu.

Taft Perfect Flex este formată din: 

Spray fixativ Taft Perfect Flex, 250ml și Spuma modelatoare Perfect Flex, 200 ml


În cazul meu, dintre cele două, vedeta este, of course, fixativul. Nu cred că am mai încercat vreodată un fixativ care să-mi asigure o coafură intactă pe tot parcursul zilei, fără să-mi dea acea senzație de păr încărcat și de "neclintit". Cred că din cauza asta am și renunțat o perioadă la produsele de fixare a părului, și le foloseam doar în situații speciale. Mi s-a întâmplat să-mi rup și câteva fire de păr din cauza produselor mult prea puternice, însă nu este și cazul lui Taft Perfect Flex.

Pe mine, aspectul părului mă poate influența extrem de mult, iar dacă după câteva ore observ că mi-a scăpat de sub control și nu mai arată precum l-am aranjat de dimineață, mă face să mă simt inconfortabil, și nici chiar un machiaj reușit nu poate masca "a bad hair day".

Pentru ca astfel de zile să nu-și mai facă apariția, fixativul îmi oferă tot ceea ce am nevoie: fixare de durată și control asupra coafurii, fiindcă nu întărește firul de păr, astfel încât să nu-l pot rearanja pe parcursul zilei, deci elastina din compoziție își face simțită prezența, iar astfel reprezintă o soluție rapidă pentru persoanele energice, care nu-și găsesc timp să petreacă ore-n șir în fața oglinzii, ca și mine. :P

Încă un aspect pozitiv este faptul că permite retușarea coafurii cu ajutorului periei/pieptănului, fără riscul ruperii firelor de păr.
Ce mi-aș mai putea dori de la el? :))

Cu spuma de păr, din păcate, nu m-am înțeles la fel de bine. Am încercat să o folosesc pe părul umed, după spălare, ca să obțin acel efect de păr ușor ondulat, dar mai mult mi-a încurcat părul, iar buclele nu și-au făcut apariția. Nici folosită pe părul proaspăt coafat, pentru fixarea buclelor, nu ne-am înțeles, fiindcă le întărește prea tare, iar aspectul final nu e ceea ce îmi imaginam eu.


Mulțumesc BeautyBarometer și Schwarzkopf pentru că mi-ați oferit posibilitatea încercării acestor 2 produse! 
Fixativul intră în TOP! 

8 comentarii

  1. Hihi, mă bucur să văd încă o părere asemănătoare. Am văzut că unele fete s-au înţeles bine cu spuma, însă eu nu...Îmi plac pozele :D Ti pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie spuma chiar nu mi-a facut nimic special, mai mult mi se pare ca mi-a dezordonat parul, decat sa-l coafeze/onduleze. :D Ma bucur ca iti plac, m-am chinuit o groaza cu ele. :)) Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac ambele produse :) si le folosesc cam des in ultima perioada. Foarte dragut articol!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt obligata sa impart fixativul cu fratele meu, e prea bun, am ramas impresionati de el. :) L-a detronat pe cel de la Nivea, pe care-l foloseam de cativa ani buni. Poate nu stiu eu sa folosesc spuma cum trebuie, nu prea am experienta la acest capitol. :D
    Multumesc frumos! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie spuma mi-a placut cel mai mult si am avut efecte scontate! Imi pare rau ca tie nu ti-a mers acest produs. Pup!
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu de ce nu mi se potriveste spuma... poate ca parul meu e mai dificil. ;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele de par de la Taft sunt foarte bune si in special fixativele, parerea mea. Eu in momentul de fata il detin pe cel de la Taft- Cashmere touch, dar cand se termina il voi incerca si eu pe cel despre care ai vorbit. Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, cel mai mult imi plac fixativele lor. :D Ti-l recomand cu drag pe acesta, n-o sa te dezamageasca. Pupici! :*:*

    RăspundețiȘtergere