În teste: Beautiful Cosmetics de la Phenalex.ro

octombrie 29, 2014


Astăzi mi-a adus curierul o nouă gamă de produse românești, de care am aflat de curând, Beautiful Cosmetics, produsă de compania Phenalex, care utilizează ingrediente precum apa termală din Băile Felix, în combinație cu uleiuri vegetale, vitamina A, E, ulei esențial din lotus și iris, iar astfel promit să contribuie la bunăstarea și sănătatea noastră.

Vorbind de cosmetice, produsele lor sunt îmbogățite cu AntioxiVita antioxidant puternic, care reduce ridurile și ajută la constituirea legăturilor naturale între fibrele de colagen. 
Protejează pielea de acțiunea distrugătoare a radicalilor liberi.


Cei de la Phenalex.ro au fost foarte generoși și mi-au trimis spre testare 7 produse din gama Beautiful, iar pentru asta le mulțumesc, și abia aștept să le testez și să mă conving că și produsele românești se ridică la nivelul așteptărilor "devoratoarelor" de cosmetice.


Iar pentru că încă nu am nevoie de îngrijire antirid, vreau să ofer unei cititoare crema antirid, crema de mâini și crema de noapte. 

Trebuie doar să-mi lăsați un comentariu prin care să vă manifestați dorința de a câștiga aceste 3 produse și să-mi promiteți că veți reveni cu un review colectiv, pe care-l voi publica ulterior pe blog.

Vă aștept comentariile până vineri, 31 octombrie. :)

LATER EDIT: Câștigătoarea celor 3 produse este doamna Dorina Dănilă! Felicitări și mulțumesc pentru comentariul complex! Aștept un mesaj pe pagina de Facebook. 
Kisses!

9 comentarii

  1. Buna! As vrea si eu sa-l incerc aceste produse deoarece sunt foarte curioasa cum sunt produsele Beautiful Cosmetics :) te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Lore, crezi ca eu aș avea nevoie de o cremă antirid? Și de crema de noapte, ca să nu mai vorbesc de cea de mâini? Hai, nu încerca să fii politicoasă și să spui că nu :). Bineînțeles că aș face un review, deși sunt începătoare. Dar și începătorii trebuie să aibă șansa lor, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, se spune ca dupa varsta de 25 de ani ar trebui sa incepem sa folosim produse antirid, deci cred ca v-ar prinde foarte bine.


    Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Yeyyyyy! O să facem un review împreună! Abia aștept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu! Poate o sa va indreptati si spre partea de beauty in curand... :)

    RăspundețiȘtergere