Păreri produse Pell Amar - mască, gel pentru ten acneic & loțiune calmantă

octombrie 13, 2014


Review-ul de azi este unul colectiv, dat fiind faptul că cele 3 produse pentru ten normal/mixt și predispus la acnee acționează și dau rezultate foarte bune folosite împreună.

Produsele fac parte din gama destinată îngrijirii tenului acneic, Bio Active S Acne, și promit să îndepărteze excesul de sebum și să regleze activitatea glandelor sebacee.

Gelul purificator este preferatul meu deoarece are o textură nemaiîntâlnită de mine până acum la un astfel de produs, foarte consistentă, groasă, lucru care mi-a plăcut, fiindcă astfel produsul nu se scurge printre degete și nu creează alte neplăceri de acest gen.


În contact cu apa, textura păstoasă se transformă în spumă, care acționează în profunzimea pielii, curățând-o foarte bine și lăsându-i o senzație plăcută, de ten proaspăt și hidratat.

Îl folosesc zilnic și am observat că a împiedicat apariția altor coșuri, sebumul este îndepărtat cu brio, odată cu folosirea lui, iar tenul meu l-a acceptat în rutina de îngrijire, fără vreo reacție adversă.

Cantitate: 250 ml; Preț: 35 lei


Masca pentru ten acneic se află tot în preferințele mele, după gel, din simplul motiv că o folosesc mai rar decât pe acesta.

Este un tratament intensiv de curățare, în special pentru persoanele predispuse la acnee, spun asta fiindcă l-am testat și pe fratele meu, care are mult mai multe probleme decât mine în această privință.

În timpul acționării se observă cum intră în pori și elimină în mare măsură punctele negre/de grăsime, oferind astfel curățarea intensă a zonelor cu impurități și imperfecțiuni ale tenului și iluminarea acestuia.
Sebumul este îndepărtat, porii sunt curățați, iar tenul meu arată și se simte curat și energizat.

Îmi place foarte mult și acest produs de la Pell Amar, iar singurul lucru care mă deranjează este că vine într-o cantitate mică (50 ml) și se consumă destul de repede. M-aș bucura să profit mai mult de el, se potrivește nevoilor tenului meu.

Cantitate: 50 ml; Preț: 29.50 lei


Loțiunea calmantă o folosesc în urma celor două, pentru curățarea urmelor de produs rămase pe ten, fiindcă de praf și alte impurități adunate pe parcursul zilei a avut grijă să se ocupe gelul de curățare de mai sus.

Acest produs nu mi s-a potrivit la fel de mult ca celelalte, fiindcă după câteva minute de la aplicare, sebumul își face apariția într-o manieră neobișnuită, și nu-mi place pelicula aceea lipicioasă care rămâne pe ten după ce-l folosesc.

Pe lângă ușorul efect de răcorire și împrospătare al tenului, nu cred că aș mai avea de menționat ceva.
A, și mă dernjează și sistemul de dozare, nu fiindcă are pompiță, ci pentru că are un defect de fabricație astfel că produsul curge și se prelinge pe sticluță și întotdeauna trebuie să fiu atentă unde o așez, să o curăț etc.

Cantitate: 100 ml; Preț: 35.90 lei


Recomand cu drag gelul de curățare, care are o cantitate generoasă, și masca pentru ten acneic, pentru un efect rapid și intens de îndepărtare și prevenire a acneei. La mine dau rezultate foarte bune și mă ajută să-mi mențin tenul mixt într-o stare de echilibru.

*Produsele Pell Amar sunt produse românești din Balta Albă și se găsesc pe site-ul lor: Pellamar.com (le-am văzut și în DM)la prețuri accesibile și destinate mai multor tipuri/probleme ale tenului.

9 comentarii

  1. chiar vream sa zic ce interesant mod de dozare are lotiunea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Masca ma intereseaza, mi se pare o varianta mai blanda a plasturilor. xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi gelul de la Boots are aceeaşi consistenţă vâscoasă, asta îmi place cel mai mult la el. Poate-i dau o şansă ăstuia de la pellamar după ce termin rezervele :) Loţiunea aia are un ambalaj interesant, însă efectul de răcorire nu e printre preferatele mele :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am lotiuna calmanta si are problema cu sistemul de dozare....

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, e super ca e cu pompita, dar din pacate e defecta si curge produs pe sticluta. Era super sa fie fara defect! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Intr-adevar, Miha, e varianta mai blanda a plasturilor, iar in cazul meu, si mai eficienta. O recomand.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmm, toate gelurile cu textura vascoasa sa vina la mine! Asa ieftin e cel de la Boots? :O
    Imi place gelul de la Pell Amar, e si preferatul meu, mai ales ca e diferit de cele incercate pana acum. Lotiunea arata bine, dar pompita e defecta si curge produs pe sticluta. :| Eu cred ca n-o s-o mai folosesc, nu ma indeamna nimic sa fac asta. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca toate lotiunile astea sunt fabricate asa... din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt fan absolut al produselor Pell Amar! Gelul peeling este in topul meu cand vine vorba de exfolianti chimici si il am mereu in casa; am testat si aceasta masca si mi-a facut tare bine, insa pentru mine e ideala in timpul sezonului cald...acum am nevoie de ceva mai bogat si mai hidratant. Voi testa cu siguranta gelul despre care vorbesti aici, cred ca mi s-ar potrivi si imi place textura! P.S. Si eu sunt din Arad :)

    RăspundețiȘtergere