Produse în teste... Review coming soon

octombrie 04, 2014

Am observat că în ultimul timp am rămas în urmă cu postările, dar asta este din cauza faptului că am mai multe produse de același fel începute, și nu-mi pot forma o părere clară despre fiecare într-un interval scurt. 

De ceva timp am primit spre testare 3 produse Pellamar, o mască pentru ten acneic, gras&mixt, un gel purificator tot pentru ten acneic și o loțiune calmantă.
Le testez de o perioadă, mi-am dat seama în mare de ce efecte are fiecare asupra tenului meu, iar foarte curând le pregătesc articole separate. Stay tuned!

La fel, de o grămadă de timp își așteaptă rândul și argintul coloidal pentru tratarea acneei, care m-a lovit brusc în ultima perioadă, dar pe care uit să-l folosesc și încă nu-mi pot da cu părerea despre el. Dați-mi voi un impuls, dacă sunteți curioase de efectele lui, poate-l folosesc mai des și scriu odată și despre el.

Crema exfoliantă de la Balea mai are foarte puțin și e lăudată pe blog, dar pe scurt: e un produs ieftin și bun.

Despre Serpentine de la Cavalli am fost tentată la început să scriu, dar fiindcă nu a fost ce mă așteptam să fie, mi-a pierit entuziasmul și am amânat recenzia lui. Nu miroase urât, chiar deloc, dar nu a fost ceva care să mă impresioneze, așa cum a făcut mostra parfumului La Petite Robe Noire de la Guerlain, pe care plănuiesc să mi-l cumpăr cât de curând posibil.

Sfatul meu: nu cumpărați niciodată un parfum fără să-l testați înainte.



De la Ani Tătucu și Schwarzkopf am primit spre testare noua gamă Taft Perfect Flex - o spumă de păr și fixativ, ca o soluție pentru o coafură rapidă și frumoasă, chiar și pentru "a bad hair day", cum zicea Ana Maria în bilețel. Mulțumesc mult Ani și Schwarzkopf, abia aștept să revin cu impresii.

Am primit și o comandă micuță de la Aoro, precum deja știți, iar produsele așteaptă cumințele să fie testate și expuse în văzul lumii pe blog. Sper doar că nu peste 2 luni, să nu mă întind prea mult! :))

Despre care dintre produse ți-ar plăcea să citești cât mai curând pe blog?
Pupici!

6 comentarii

  1. Primul test l-a trecut pe fratele meu, inseamna ca e super bun! Urmeaza sa-l incerc si eu. :D Mie imi plac mult cele de la Nivea, cred ca si Taft e la fel de bun. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar eram curioasa de peelingul Balea,ca ne tot "intalni" prin DM

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu m-am lecuit! Mi-a parut foarte rau cand am vazut ca nu are nimic special. :D
    Cel de la Guerlain mi-a ramas pe "creier" si nu ma las pana nu-l iau. E deosebit, chiar pe gustul meu si persista extrem de mult. Exact ce caut. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine de stiut, atunci grabesc postarea cu el. pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. sa te bucuri de toate!

    am si eu ultimele doua produse pellamar, au ajuns din greseala la mine, dar imi place ca gelul nu usuca deloc tenul chiar daca e conceput pentru ten acneic :).

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi, Alina! :*


    Si mie imi place mult gelul, mi se potriveste foarte bine, iar textura lui m-a uimit si cucerit. N-am mai intalnit un gel de curatare si cu o astfel de textura care sa-mi placa atat de mult. :)

    RăspundețiȘtergere