Două iubiri (cosmetice) și-o dezamăgire

noiembrie 05, 2014


Avem de mult în plan acest articol, dar abia acum am reușit să-l strecor printre cele care nu mai sufereau amânare și am profitat de puțin timp liber, care este tot mai limitat în ultimul timp, ca să vă prezint 2 produse care mi s-au potrivit de minune, dar și unul care m-a dezamăgit, după cum spuneam și în titlu.

Azi avem, din nou, în centrul atenției 2 produse pe care le-am folosit obsesiv lunile trecute, deodorantul Nivea Stress Protect și șamponul Dan-free, iar de cealaltă parte, masca pentru păr degradat de la Gerovital, de la care aveam mari așteptări, pe care nu mi le-a îndeplinit.

Stress Protect-ul a fost recumpărat și lăudat de "n ori" aici pe blog, însă de un timp încerc (aproape) toate deodorantele care-mi ies în cale și nu l-am mai cumpărat.
Aș reapela oricând la el și știu că nu mă va dezamăgi!

Șamponul Dan free a fost pentru mine un produs "de pus pe rană" și m-a scăpat în mare parte de mătreață și de mâncărimile scalpului. Dacă la prima sticluță efectele au fost WOW, când l-am recumpărat, parcă nu și-a mai făcut atât de tare efectul, dar tot se simte diferența dintre acesta și alte șampoane.

Masca de păr de la Gerovital nu mi-a plăcut deloc și nu cred că are rost să-i fac review, multe nu sunt de spus, de aceea o menționez pe scurt ca o mare dezamăgire în materie de produse pentru îngrijirea părului.
Am încercat să stau mai mult cu ea în păr, în speranța că acesta va deveni moale și se va descâlci într-un final, dar tot ceea ce am obținut au fost smocuri de păr rupte, fiindcă nu reușeam s-o distribui pe lungimea firelor de păr și s-o masez pentru a-și face efectul.

Îmbunătățiri la aspectul părului nu am observat, și doar după minute bune de așteptare, părul a devenit puțin mai moale, dar tot a trebuit să mă chinui până am reușit să-l descâlcesc cu ajutorul pieptănului.
Primește un nu de la mine. :D

Ce produse v-au dezamăgit deși voi aveați mari așteptări de la ele?
Aveți alte păreri despre produsele prezentate de mine?
Kisses!

10 comentarii

  1. Deodorantul si samponul le folosesc si eu si imi plac. Masca nu am incercat-o si probabil ca nici nu o voi achizitiona dupa ce am citit articolul tau. :)
    www.lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am încercat niciunul din produse, dar o să țin cont de impresiile tale, în special de cele pentru masca de păr! :D
    Eu cel mai bine m-am înțeles întotdeauna cu cele de la Kallos! Sunt ieftine și foarte bune! Mi-au mai plăcut și cele Elseve dar sunt mai scumpe și nu mi s-a părut că ar face mai mult decât cele mai înainte amintite.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am mai spus și cu alte ocazii că nu mă împacdeloc cu produsele Gerovital. Nu au făcut altceva decâtsă mă dezamăgească de-a lungul timpului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Deodorantul Nivea l-am folosit si eu si mi-a placut tare mult. De la Gerovital nu am folosit prea multe produse, dar e bine de stiut ca nu e buna masca :)

    Pupici :*
    Diana
    http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine nu m-au dezamagit prea multe in ultimul timp fiindca incerc sa ma informez inainte sa cumpar. Un produs care m-a dezamagit este mascara Too Faced Lash Injection, mai ales ca este si scump. Am fost neinspirata si l-am achizitionat pe moment. Puteam sa caut rapid pe net pareri, chiar in magazin, ca aveam telefonul la mine, dar "m-a luat" prea repede vanzatoarea. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am luat masca fara sa fi citit/cerut vreo parere despre ea si normal ca nu mi s-a potrivit. :D
    Samponul si deodorantul le-as recumpara cu ochii inchisi, m-au convins ca sunt produse bune.
    Pupici, Lore! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca iei in considerare parerile mele despre produse! :) Asa trebuia sa fac si eu inainte de a-mi cumpara masca de par, dar m-am invatat minte. ;))
    Si eu folosesc de multi ani mastile de la Kallos, care ma tin o vesnicie si imi descurca parul extrem de rapid. Mai bine imi iau un butoias de la Kallos, de care sunt foarte multumita, decat o masca de la alta firma, care vine intr-o cantitate si mai mica si la un pret ridicat.:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca articolele despre produsele Gerovital s-au sters dintr-o data din mintea mea, ca am cumparat masca din reflex, fara sa fi tinut cont de o parere, review, ceva... ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar nu ma asteptam sa nu fie buna masca... a fost uimire + dezamagire :))
    Pe mine iar ma bate gandul sa-mi iau deodorantul de la Nivea, e the best! :D


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa am facut si eu cu masca de la Gerovital. Habar n-aveam daca e buna sau nu, dar daca era o investitie serioasa, cu siguranta ma informam inainte. :)) :D
    O da, si pe mine ma enerveaza vanzatoarele care ma intreaba una-doua ce vreau sa cumpar, cand poate inca nu m-am hotarat si as mai studia putin produsele. Pupici

    RăspundețiȘtergere