Review: Anti-perspirant spray Rexona "Sexy"

noiembrie 04, 2014


Rar se întâmplă să rămân fidelă unui anumit deodorant, iar, din păcate, nici Rexona nu face excepție.
În urmă cu aproximativ o lună mi-am cumpărat deodorantul Rexona, Sexy, pe care l-am abandonat după 2 săptămâni, la intervenția inculpatului din această postare.

Deodorantul are un ambalaj atractiv, cu diferite detalii florale roz, care denotă feminitate și aroma senzuală a acestuia.

Fiind un anti-perspirant spray, este ușor de folosit, iar senzația plăcută din momentul aplicării și pielea catifelată care rămâne în urmă reprezintă punctele forte ale acestui produs.
Nu conține alcool, așadar nu avem parte de usturime sau iritații la nivelul axilei în momentul aplicării.
Pe de altă parte, eficiența deodorantului scade progresiv, ajungând ca spre sfârșitul zilei să-și piardă aproape în totalitate din efect, iar astfel, transpirația își face simțită prezența mai repede decât în cazul altor deodorante.
Din acest motiv am plecat în căutarea altuia mai eficient, care nu necesită a fi reaplicat de mai multe ori pe zi, pentru a-i spori eficiența și a evita situațiile jenante, precum apariția mirosului transpirației.

Este un deodorant potrivit pentru o zi lejeră sau una de stat acasă, când activitățile nu implică un grad ridicat de efort/stres, precum cele de lucru/școală, în care prefer protecție maximă împotriva mirosurilor neplăcute.

Îi ofer nota 9 fiindcă nu mi-a provocat iritații sau arsuri după aplicare, are un miros plăcut, foarte girly, și, totuși, efectul antiperspirant durează mai mult decât la alte produse, care nu au excelat la acest capitol, nici măcar în primele două ore de la aplicare.

Sunteți fani ai deodorantelor Rexona?
Care vi se pare cel mai eficient deodorant de la ei?
Kisses!

8 comentarii

  1. Eu n-am folosit produse Rexona de ceva ani buni, dar am fost tentata o data sa-mi iau din supermarket, insa mi-am luat altceva, nici nu mai stiu.. ceva la care i se facea reclama... Poate ii dau o sansa Rexonei data viitoare ;-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca stau sa ma gandesc, nu am folosit niciodata Rexona. Eu sunt devotata stick-ului de la Dove, iar in ultima vreme il iubeeesc pe cel cu minerale marine. Fug acum sa citesc si review-ul pentru cel de la Gerovital :D
    Imbratisaaari multe!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cred ca n-am folosit niciodata produsele lor, dar tentatia exista de mult timp. Intotdeauna mi s-au parut deodorante potrivite pentru ora de sport, oameni activi... dar pe mine nu m-a convins deodorantul si nu-l voi recumpara. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. La fel si eu, e primul meu deodorant de la ei si n-a reusit sa se faca remarcat si sa ma faca sa-l recumpar. Nu am incercat deodorantele stick de la Dove, dar nu stiu de ce am impresia ca nu sunt la fel de eficiente precum sunt cele spray. :)) Mi se pare ca daca le reaplic pe parcursul zilei, la urmatoarea folosire produsul e contaminat, chiar si putin, cu mirosul de transpiratie, si nu-mi mai pare igienic sa-l folosesc dupa ce ies de la dus. :D (Maybe it's just me:))...)


    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. folosesc si eu acest deodorant, mi se pare bunicel

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie mi se pare la fel, nici prea bun dar nici cel mai rau din cate am incercat. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu sunt inca fan a deodorantelor Rexona! Acum insa l-am.achizitionat.pe cel Shower Clean...este cel albastru cu floricele, insa observ acele "pete" albe, pe care multe deodorante pe provoaca si nu inteleg de ce. Este un produs anti pete sau cum? Nu ii inteleg pe cei care le fac...

    RăspundețiȘtergere
  8. :)))) Bine punctat, Lory! Si pe mine ma deranjeaza pudra excesiva din deodorante, dar la mine acelea s-au dovedit cele mai eficiente. :D

    RăspundețiȘtergere