Beauty Bloggers Made Me Buy It

ianuarie 24, 2015


Înainte să-mi achiziționez un produs, obișnuiesc să mă informez de pe blogurile de beauty dacă merită investiția, iar părerile bloggerițelor m-au ajutat și mă ajută foarte mult când sunt indecisă, și nu de puține ori am cumpărat produse după ce am citit recenzii pozitive, ba chiar am ajuns să le îndrăgesc și să le recumpăr de câte ori aveam nevoie.
Blogurile de frumusețe mă tentează la tot pasul, iar azi vă prezint câteva produse pe care le-am cumpărat influențată de ele, și cărora le-am dedicat recenzii pe blog.

Am citit atâtea păreri pozitive despre Rimmel Wake Me Up, încât am dat 35 de lei pe el în Real, fără să aștept vreo promoție sau reducere de preț, care, by the way, a apărut la scurt timp în Cora, la toate fondurile de ten Rimmel.
Nu ne-am înțeles atât de bine, chiar și acum mă chinui să consum ce mai am în sticluță, ținând cont că l-am luat anul trecut prin aprilie și nici acum nu l-am consumat.


Fondul de ten Rimmel Stay Matte are o putere de acoperire demnă de toată lauda, dar efectul de mască și ten obosit m-au făcut să-l abandonez la scurt timp după ce l-am început. Din păcate, nu e pentru mine.

Serul leave-in cu ulei de argan de la Avon a fost una dintre cele mai inspirate achiziții, l-am tot recumpărat de-a lungul timpului și cred că m-am hotărât să-l încerc după ce am citit pe Pink Heels despre el.


Am citit pe Beauty Barometer o poveste frumoasă despre Bourjois, așa că le-am dat curioasă o șansă deodorantelor lor. Fleur de cerisier mi-a plăcut mult, avea o aromă foarte plăcută și avea efecte de durată împotriva transpirației, am scris mai multe aici. Tot acolo am citit și despre Nivea Stress Protect și țin minte că Ana s-a panicat puțin fiindcă i-a oprit total transpirația pentru câteva zile, ceea ce nu prea e în regulă, dar pentru mine suna a deodorant ideal și l-am cumpărat imediat. Deși are și părți mai puțin plăcute, continui să-l recumpăr, căci e cel mai eficient deodorant pe care l-am încercat.

Tot Ana, din nou, mi-a făcut cadou, printre altele, crema GreenStem de la Cosmetic Plant, pe care am devorat-o într-un timp foarte scurt, și pe care am și cumpărat-o când am rămas fără. Love, love, love...

Despre autobronzantul Alverde am citit pe mai multe bloguri și părea produsul ideal pentru bronzat, dar articolul Aurorei m-a convins să-l iau acasă.

La Alina lui Brumărel găsesc zilnic tentații și la fel s-a întâmplat și cu gelul de duș exfoliant de la Cien. Am citit articolul, a fost chimie între noi, într-un final l-am găsit în Lidl și mi l-am luat. Îmi place mult, am scris recent despre el aici.

Simona de la Vintage Look mi-a recomandat crema exfoliantă cu aloe vera de la Balea, așa că mi-am cumpărat-o numaidecât. Este tot o achiziție bună din 2014 și încă nu dă semne că ar vrea să se termine.

Ioanei i-a plăcut spuma de curățare Sensitive de la Balea, i-am acordat și eu o șansă variantei pentru ten mixt, și așa am mai găsit un produs care îndepărtează orice de pe ten, la un preț modic, și pe care îl favorizez de mult. Am mai fost eu tentată de alte produse, dar tot la ea am revenit.
Fondul de ten Rimmel Match Perfection mi-a plăcut foarte mult în 2013, când l-am descoperit, și drept dovadă, m-am bucurat de 2 sticluțe în vara aceea. Era exact ce avea tenul meu nevoie în perioada aceea, acum simt că am nevoie de acoperire mai mare, căci aspectul natural era punctul lui forte.

Revelația anului 2014 pentru multe fete, Rimmel Lasting Finish 25h, nu a fost cum mă așteptam, sau poate tenul meu e de vină, dar nu i se potrivește deloc (v-am explicat aici de ce). L-am făcut cadou, așa că am un produs în minus de consumat la Finish 7 by Spring, am trișat puțin aici, dar dragoste cu sila nu se poate.

Acestea sunt o parte din produsele pe care le-am cumpărat inspirată de recenziile de pe internet, unele mi s-au potrivit, altele mai puțin, dar cu siguranță voi continua să citesc părerile fetelor înainte de a-mi cumpăra ceva nou, decât să cumpăr la întâmplare, căci am dezvoltat o relație durabilă cu multe dintre cele cumpărate.

Voi ce produse v-ați cumpărat datorită review-urilor de pe blogurile de beauty?
Kisses!

21 comentarii

  1. Hehe, și eu am cumpărat multe produse după ce am citit despre ele pe diverse bloguri de beauty. :D
    Fondul de ten Match Perfection a fost unul dintre ele și mi-a plăcut, încă îmi place de fapt! Despre Stay Matte nu mai știu dacă am citit înainte să-l cumpăr, dar știu că nu mi-a plăcut deloc, îmi încărca rău tenul și nici măcar nu rezista. L-am dat rapid. Eram pe punctul să cumpăr și Wake me up dar mi-am dat seama că nu mi s-ar potrivi după ce m-am documentat mai bine.
    Crema exfoliantă Balea e pe listă!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mereu caut pareri pe bloguri cand vreau sa cumpar ceva, mai ales daca nu e tocmai ieftin produsul. E util sa impartasim impresii intre noi.
    Am si eu exfoliantul Cien si e chiar fain, dar se consuma repejor, cel putin la mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ştiu perfect ce vrei să spui cu review-urile care efectiv te îndeamnă să dai o fugă prin magazine şi să cauţi un anumit produs! :))

    Printre produsele descoperite în blogsferă, achiziţionate şi aparent şi îndrăgite ar fi: peria de păr Tangle Teezer, loţiunea de la Farmec cu vitamina B5 pentru unghii, micelara de la Garnier şi lista ar putea continua :)

    Te pup!

    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, mă bucur să aud că te-am convins să cumperi acel autobronzant. Mie îmi place mult, e favoritul meu, dar în ultima vreme am cam renunțat la autobronzant. Însă la primăvară...
    Și eu mă ghidez după părerile colegelor din blogosferă. Așa mi-am cumpărat fond de ten Double Wear, șampon Garnier cu aloe vera, produse leave-in pentru păr, fond de ten Time Plus. Uneori s-a nimerit să mi se potrivească, alteori nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu sunt mereu tentata sa cumpar ce vad pe alte bloguri, insa cum ai spus si tu, unele mi se potrivesc, altele mai putin :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Fix asa eram si eu asta primavara: voiam neaparat un fond de ten usor, nastural... Cat pe ce am fost sa imi cumpar Wake me up (am concealer-ul si imi place mult), dar am zis sa fac un research mai amanuntit inainte si am renuntat. Am observat ca semanam la ten si la preferinte, asa ca, pe la vara, o sa incerc si eu Match Perfection, acum trag de Lasting Finish (nici eu nu sunt topita dupa el, dar nici nu imi displace complet). Si, apropo de beauty bloggers made me buy it, am pus mana, pana la urma, pe crema de la Gerovital. Si imi placeplaceplace!!
    Sfarsit de weekend frumos, te imbratisez!
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Ah, tot zic să fac și eu un astfel de articol, dar problmea mea e că nu mai șin minte exact cine ce a recomandat... :( Îmi pare ru că nu te-ai înțeles cu Wake Me Up. Mie îmi place tare mult și mi se pare perfect pentru această perioadă în care tenul meu pare lipsit de viață. Dar na, dacă ar funcționa toate la fel pentru fiecare... :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am fost indragostita de Match Perfection o perioada, dar apoi mi-a trecut. :D Stiu ca era o nebunie si cu Stay Matte si asa am ajuns sa-l cumpar, era si la reducere... dar e prea greoi pe fata si cred ca o sa-l arunc, nu l-am folosit de peste jumatate de an. ;)) Nu prea imi place Rimmel Wake me up, desi, dupa cate laude are, credeam ca e un super fond de ten :))
    Te pup! Mi-ar placea, daca vrei, sa ne prezinti si tu macar cateva produse pe care le-ai cumparat tentata de bloguri. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am invatat sa nu mai dau banii aiurea, ca oricum fac rost de ei foarte greu si nu imi permit sa cumpar un produs nu tocmai ieftin si mai apoi sa nu il pot folosi. :D
    Ma bucur ca iti place gelul de dus de la Cien, se consuma repede, dar nu e o avere si il pot cumpara cand trec prin Lidl. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh, de cate ori mi-am facut liste interminabile dupa ce am citit review-uri si am vazut poze, care ma "terminau psihic" si ma indemnau sa mi le iau pe toate. :))))
    Micelara de la Garnier e atat de indragita, chiar nu credeam ca e atat de buna. O s-o incerc si eu, daca la Bioderma n-am ajuns inca. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da:), cred ca articolul tau a convins multe fete sa si-l cumpere. ♥ Acum nici eu nu prea il folosesc, ca nu ar avea rost, dar vine vremea cand abuzez de el. :))
    Am citit multe review-uri despre fondul de ten Double Wear si e pe lista mea, cu siguranta e un produs care merita banii.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Un produs poate fi perfect pentru o persoana, iar pentru alta o adevarata dezamagire, si tocmai de asta inainte sa-mi cumpar ceva citesc cat mai multe pareri si caut bloggerite cu ten asemanator cu al meu, ca sa-mi dau seama daca ar merita cumparat. :D Cu toate astea, uneori ce ma asteptam sa fie bun, e chiar contrariul, suntem diferite... :)

    RăspundețiȘtergere
  13. fdt de la Rimmel London Wake me up si mascara Rimel Londond Extra Wow Lash sunt doua din produsele pe care le-am cumparat datorita review'urilor Andai Zelenca :))

    RăspundețiȘtergere
  14. ambele produse sunt ok, dar cred ca se poate si ma ibine. de ex fdt era perfect daca avea o acoperire mai maricica, iar rimelul daca oferea mai multa alungire :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe mine fondul de ten nu ma incanta, si ma asteptam sa fie wow. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. sincer si eu ma asteptam sa fie wow :)) dar na, e bine si asa. adica nu mi se pare a fi chiar rau :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragut! Am vazut multe produse care m-au tentat..la unele tentatii am cedat, era si firesc! Insa toate sunt subiective! Toate produsele...la fel si blogurile! E bine sa ai idee despre ele, sa afli pareri, recomandari, indrumari, insa nu mereu acele produse sunt destinate noua, cititoarelor! Si eu citesc inainte sa cumpar ceva! Chiar de la un timp citesc si incerc sa ma uit si pe lista de ingrediente sa nu aibe alcool de exemplu un produs de ingrijire a tenului!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa e, nu ne potrivim in totalitate, insa o parere in plus inainte sa cumparam ceva nu strica. :) Si eu sunt atenta sa nu contina alcool produsele pentru ten, dar in rest nu ma pricep la ingrediente. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. super produse! sa stii ca stay matte poti folosi ca si corector. sau poti sa amesteci cu un fdt mai fluid, rezultatul va fi pe placul tau,incearca.pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. L-am folosit asa o perioada, dar am uitat de el. Merci pentru pont, o sa incerc. Pupici

    RăspundețiȘtergere