Review: Neutrogena deep moisture creamy oil | Dry Skin

ianuarie 27, 2015


Vă spuneam acum muult timp că mi-am luat în sfârșit un produs marca Neutrogena, de care eram convinsă încă de dinainte să-l folosesc că îmi va plăcea, de fapt nu știu de ce am impresia că toate produsele lor sunt extrem de calitative și sunt peste produsele pe care le foloseam eu în general. Eu le asociez cu produsele Dove, care sunt extrem de delicate cu pielea și te fac să te simți specială atunci când le folosești, iar după experiența cu această loțiune și review-urile citite, îmi doresc să trec și prin produsele lor de skin care, căci mi-au câștigat încrederea.

Loțiunea de corp îmbogățită cu ulei de susan a fost concepută după o rețetă norvegiană, astfel încât să asigure o hidratare în profunzime - până la 10 straturi superioare ale pielii -, care durează până la 24 de ore. Este destinată pielii uscate, dar este foarte potrivită și celei normale, precum am eu.


Sticluța cu pompiță este perfectă pentru dozarea ușoară și igienică a uleiului-cremă, iar aspectul simplu îmi inspiră calitate și eleganță.
Are un miros foarte plăcut, asemănător cu cel al cremelor de la farmacie, care se păstrează câteva ore și care mie nu mi se pare puternic sau deranjant.

Produsul se prezintă sub forma unui lapte de corp, care parcă se topește în contact cu pielea și devine un ulei ușor, având nevoie de aproximativ 2 minute ca să intre în piele, iar mai apoi pot să mă îmbrac. Se recomandă a fi folosit după duș, iar pentru mine e momentul perfect, căci de multe ori îmi simt pielea corpului ușor uscată de la anumite geluri de duș.

După ce s-a absorbit, pielea capătă o strălucire plăcută, naturală - cu siguranță datorită uleiului de susan din compoziție. Îmi place că nu e genul de cremă care rămâne la suprafața pielii, mai ales că aici nu vorbim doar de un lapte de corp, ci de un ulei-cremă, deci mă puteam aștepta la așa ceva.
Lasă pielea foarte catifelată și moale, iar senzația de hidratare se resimte și se păstrează aproape toată ziua.


Nu cred că s-ar potrivi celor cu piele sensibilă, dat fiind faptul că ingredientele din compoziție nu sunt atât de prietenoase cu niciun tip de piele, dar mie nu mi-au creat neplăceri.

Pentru mine este o cremă de corp foarte potrivită în sezonul rece, când simt o nevoie acută de hidratare, și cred că pentru o piele uscată e the best.

Preț pentru 250 ml pe 1001cosmetice: 16 lei
Kisses!

4 comentarii

  1. Foarte tare! Eu am de la ei crema aceea de corp la borcanel albastru si imi place mult. Nu exclud nici varianta de a o incerca pe aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit acum la tine cat de incantata esti de crema aceea, cam asa e si cea pe care o am eu: lasa o stralucire placuta pielii, miroase foarte bine si lasa pielea ataat de moale! ♥
    Pupici

    RăspundețiȘtergere