Review Elizabeth Arden, Superstart Skin Renewal Booster

mai 04, 2016


Când am descoperit produsele Elizabeth Arden în cadoul primit de la Ana Maria, am rămas plăcut impresionată de ambalajul lor atent conceput și prețios, și mi-am zis că de produsele astea trebuie să am grijă și să le plasez într-un loc bun printre produsele mele de îngrijire, iar în același timp să mă bucur la maxim de ele, fiindcă mi-au inspirat încredere de la început. În articolul precedent vă povesteam despre cât de mult îmi place serul cu mini-capsule (perle), Flawless Future Caplet Serum Powered by Ceramide, iar azi, cu un și mai mare avânt, vă aduc în atenție Superstart Skin Renewal Booster, care m-a cucerit la prima vedere, cât și la prima utilizare.

Superstart Skin Renewal Booster de la Elizabeth Arden e genul de produs care îți stârnește interesul pornind doar de la ambalajul sofisticat și elegant, te cucerește prin miros și te câștigă prin formula cremoasă, intens hidratantă, care lasă în urmă o senzație foarte plăcută, de piele destinsă. 


Detaliul care mi-a plăcut din start la ambalajul lui a fost sistemul de blocare a pompiței de tip on-off, care ne asigură că nu va curge produs din flacon, chiar dacă îl depozităm printre alte cosmetice în geanta de călătorii. Flaconul mi se pare foarte practic și bine gândit, chiar vine la fix în mână, iar combinația dintre griul metalizat și detaliile aurii mi se pare una reușită și elegantă, pe măsura unui produs de lux.

Skin Renewal Booster ajută la îmbunătățirea aspectului și reînnoirea stratului superficial al pielii, epidermul, amplificând în același timp rezultatele produselor de îngrijire folosite în mod normal. Textura este ușoară, cremoasă, de culoare albă, aproape opacă, care se topește și devine transparentă la contactul cu pielea. Îmi dă o stare de bine atunci când îl folosesc, și uneori îl aplic în repetate rânduri doar pentru a mă bucura de senzația de piele plină și de hidratarea de durată pe care mi-o oferă. Spun hidratare de durată, fiindcă prima dată când l-am folosit am rămas plăcut surprinsă de aspectul sănătos pe care îl avea pielea mea a doua zi dimineața, după ce cu o seară înainte mi-am aplicat acest ser cu generozitate, și preț de câteva secunde bune mi-am admirat tenul îndeaproape în oglindă. Nu mi-a venit să cred cât de fină îmi simțeam fața, chiar m-a uimit!


Am observat clar o diferență la atingere, căci pielea mea a devenit mai fină și elastică, cât și în aspectul vizibil mai luminos pe care îl avea tenul meu după câteva zile de folosire consecutiv dimineața și seara. Apreciez faptul că are capacitatea de a oferi hidratare intensă pielii și de a umple liniile fine cu care mă confrunt în zona frunții, a gurii și în jurul ochilor, și că nu încarcă porii, lăsând pielea să respire.

În concluzie, pot să zic doar că Skin Renewal Booster de la Elizabeth Arden reușește să îmi creeze o stare de bine, iar eu nu mă mai satur de textura lui cremoasă și aroma-i delicată, care-mi oferă un boost de vitalitate și strălucire de fiecare dată când îmi răsfăț tenul cu el.

Care este serul tău de față preferat?
Kisses!

0 comentarii