Gerovital Happiness

martie 11, 2015


Farmec a lansat o nouă gamă de produse, Gerovital Happiness, menită să facă fericită orice femeie căreia îi place să se simtă îngrijită și frumoasă. Gama Gerovital Happiness conține extracte din caise, afine și zmeură (delicious!), fiind destinată persoanelor cu vârste de peste 16 ani, dar și femeilor mature, pentru o îngrijire de bază.

Cele 3 subgame pentru tipuri de ten diferite sunt: Gerovital Happiness Zmeură (ten normal), Afine (ten mixt-gras) și Caise (ten uscat). Produsele au formulări ușoare, fără parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.

Eu m-am îndrăgostit de mirosul de zmeură al CC cream-ului, sunt atât de entuziasmată că am avut ocazia să-l primesc, îndeosebi pentru că mirosul produselor mă poate influența pozitiv sau negativ, iar în acest caz am pornit din start cu  optimism.

EXTRACT DE ZMEURĂ

Produsele îmbogățite cu extract de zmeură sunt indicate pentru îngrijirea tenului normal, care are nevoie hidratare pe tot parcurul zilei. 
Alături de extractul de zmeură, produsele din această subgamă conțin Aquaxyl, vitamina E, Lipomoist și ulei de măsline, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii, revigorează tenul și au un efect protector antioxidativ.

EXTRACT DE AFINE
Extractul de afine conținut este ideal pentru tenul gras sau mixt, caracterizat de o piele lucioasă, pori dilatați și puncte negre. Bogat în vitamina C, extractul de afine reglează
secreția de sebum, matifiază pielea și are un efect antioxidant. 

Sebarylul, Aquaxylul, uleiul de măsline și Sepitonic M3 completează principiile active care au rolul de a întreține tenurile grase, tenul devenind hidratat și plin de prospețime.


EXTRACT DE CAISE

Subgama Gerovital Happiness Caise este special concepută pentru a asigura o îngrijire optimă tenului uscat, care are nevoie de un plus de hidratare și remineralizare. 
Pe lângă de extractul de caise, produsele sunt îmbogățite cu ulei de avocado, ulei de măsline, Aquaxyl, vitamina E, toate acestea având rolul de a hrăni, a regenera și de a hidrata tenul uscat.

ÎN TESTE...
Momentan testez CC cream-ul cu zmeură și laptele demachiant cu extract de caise și abia aștept să revin cu detalii despre ele. 
Sper doar ca, până atunci, să nu evadeze fructele din produse...
Kisses!

0 comentarii