Depiwhite M SPF 50+, prima crema de protectie solara invizibila

aprilie 10, 2016

Magnifiqueskin a pregătit în luna aprilie o lansare unică în România, Depiwhite M., prima cremă de fotoprotecție invizibilă care protejează împotriva razelor UVB, UVA, cât și împotriva luminii vizibile de energie înaltă.

Protecţia împotriva radiaţiei UV nu este în mod necesar suficientă pentru prevenirea şi tratarea anumitor tulburări pigmentare. Protejându-ne de lumina vizibilă de energie înaltă (violet şi albastră), putem combate şi preveni mai bine hiperpigmentarea cutanată de tipul măştii de sarcină.

Depiwhite M SPF 50+ vine cu soluția inovatoare pentru protecția pielii, având o formulă unică brevetată care blochează 100% din radiația UV și 50% din lumina vizibilă de energie înaltă. 


Combinația unică brevetată întrunește filtre organice și ecrane minerale; o selecție de filtre care oferă protecţie complementară faţă de lumina vizibilă de energie înaltă (Tinosorb M. Uvinal A+, un dioxid de titan specific, extract de pudră de perle) și un ingredient cosmetic activ de origine vegetală: Liposhield Hev Melanin, un compus fracţionat al melaninei care absoarbe în mod specific lumina între 400 nm şi 500 nm. 

Crema de fotoprotecţie Dépiwhite.M conţine de asemenea agenţi hidratanţi și antioxidanţi care contribuie la combaterea imbătrânirii cutanate. Textura sa uşoară, invizibilă şi fluidă este foarte potrivită pentru folosirea zilnică pe toată durata anului. Produsul este fotostabil și rezistent la apă. Nu conține parfum, parabeni, octocrlien. 

Capacitate: tub 40 ml
Preț: 75-80 RON
Disponibil în farmacii și parafarmacii


Gama DEPIWHITE

Gama Depiwhite conține produse de depigmentare, fiind special adaptată la diversele tipuri și zone de pigmentare. Gama Dépiwhite oferă soluţii eficiente de combatere a petelor maronii pentru a limita reapariţia acestora şi pentru a uniformiza şi reda luminozitatea tenului.

Crema Dépiwhite Advanced

Crema Dépiwhite are o formulă special creată pentru estomparea sau eliminarea petelor maronii. Crema uniformizează şi iluminează tenul. Crema Dépiwhite Advanced combină patru agenţi activi de depigmentare de înaltă performanţă care îmbunătăţesc eficacitatea şi un complex de ingrediente active brevetate pentru favorizarea degradării naturale a melaninei.

Masca cu efect de albire și iluminare Dépiwhite

Masca Dépiwhite are o formulă special creată pentru estomparea petelor maronii şi uniformizarea tenului. Formula sa facilitează penetrarea ingredientelor active de depigmentare datorită unei pelicule semiocluzive. Acţiunea sa exfoliantă iluminează tenul.

Gel Dépiwhite pentru conturul ochilor
Gelul Dépiwhite pentru conturul ochilor are o formulă special creată pentru a lumina, reduce şi estompa pungile de sub ochi. Faţa are un aspect odihnit.

Depiwhite Lapte de corp


Laptele de corp Depiwhite are o formulă specială pentru extra hidratare și pentru a crea pe piele senzația de luminozitate.

Ați încercat vreun produs din gama Depiwhite?
Kisses!

0 comentarii