Cateva produse terminate

martie 05, 2017


Prima postare din primăvara aceasta vine cumva în tandem cu curăţenia specifică de primăvară, aşa că iată-mă cu păreri despre produsele terminate în ultima perioadă. Nu am terminat extrem de multe, însă vremea de afară mă îndeamnă la curăţenie, iar punga cu produse terminate trebuie să dispară şi ea din peisaj şi să ajungă unde-i e locul.

Am terminat de ceva vreme apa micelară de la Garnier şi pot să spun că, dacă nu aş mai avea alte ape micelare începute, aş cumpăra-o fără ezitare. E un demachiant eficient şi spornic, pe care îl recomand cu drag dacă eşti în căutarea unui produs accesibil dar care să-şi îndeplinească misiunea de agent de curăţare cu brio. Am scris pe larg despre ea aici.

Gelul de duş de la Dove Purely Pampering cu cremă de migdale şi hibiscus a fost una dintre opţiunile mele preferate de răsfăţ la duş în perioada rece, căci pe lângă aroma plăcută pe care o are, îngrijeşte pielea, lăsând-o catifelată. Palmolive So Relaxed  cu ulei esenţial de levănţică, Ylang Ylang şi cardamom are o aromă masculină, face foarte multă spumă şi cel mai probabil îl voi recumpăra la vară fiindcă este foarte revigorant şi oferă o stare de relaxare. Gelul de duş Palmolive Feel Good cu Frangipani, ulei esenţial de Neroli şi mango învăluie corpul într-o aromă tropicală demenţială care se păstrează subtil pe piele câteva ore de la duş. Ambele geluri de duş de la Palmolive mi se par mai potrivite pentru anotimpul cald, fiindcă te energizează şi răcoresc instant.

Cu şamponul pentru strălucire de la Schauma nu am întâmpinat probleme şi chiar mi-a plăcut efectul de strălucire pe care îl are pe părul meu. Îmi place mult şi mirosul care persistă ore-n şir pe păr, iar în ultima perioadă am mai terminat şampoane Schauma şi constat cu plăcere că au arome foarte plăcute. Face foarte multă spumă şi curăţă părul eficient fără să-l usuce. Cu descâlcitul mă descurc mai greu, dar asta nu e din cauza lui, căci mi se întâmplă la fiecare şampon pe care îl folosesc, dacă nu aplic un balsam sau un ser leave-in după spălare.

Anti-perspirantul Nivea Stress Protect e nelipsit din postările cu empties şi apare frecvent printre produsele mele de îngrijire personală, chiar dacă tendinţa spre nou intervine deseori. Încerc altele, mă conving de eficienţa lor medie şi revin iar la produsul care îmi aduce siguranţă întreaga zi faţă de mirosurile neplăcute. Aşadar, Stress Protect e cel mai eficient anti-perspirant încercat de mine şi voi apela în continuare la el, mai ales pe timpul verii când temperaturile din termometre o iau razna, iar noi suntem predispuşi la transpiraţie excesivă.


Uleiul de cocos de la Solaris în varianta cu pompiţă a fost un răsfăţ pentru pielea şi părul meu. L-am avut şi la borcănel şi l-am exploatat la maxim, fiindcă hidratează intens pielea, iar când vorbim de efectele lui asupra părului, nu am ce să-i reproşez: îl hidratează, îi oferă strălucire şi îl face foarte moale şi uşor de aranjat. Merită din plin să-l avem în arsenalul de îngrijire.

Rujul lichid Max Factor Lipfinity 24h este primul produs din care m-am chinuit să folosesc şi ultimii ml, căci este foarte rezistent şi nu am dat greş niciodată cu el din acest punct de vedere. Dacă vă gândiţi la un ruj cu efect mat şi foarte rezistent, vă recomand să încercaţi una dintre nuanţele Max Factor Lipfinity 24h, merită! Am scris mai multe despre el aici.

Fondul de ten Healthy Mix de la Bourjois este bunicel, însă nu m-a dat pe spate. Nu rezistă foarte bine pe faţă, iar după câteva ore de la aplicare, acneea mea îşi face de cap şi iese inestetic în evidenţă. Cel mai probabil, revin la Colorstay-ul nostru atunci când am nevoie de acoperire mare şi rezistenţă îndelungată. Despre fondul de ten Bourjois am scris aici

Crema de faţă cu uleiuri preţioase de la Bioten mi-a plăcut mult datorită texturii uşoare, care nu încărca tenul şi îi lăsa o senzaţie de prospeţime şi catifelare. Despre crema de corp Mirra de la Tesori d'Oriente am scris aici, mi-a plăcut mult aroma care persista foarte mult pe piele şi faptul că nu îmi lăsa pielea lipicioasă. Despre gelul de ras de la Avon, Skin so soft, nu aş avea multe de povestit, a fost bunicel, m-a ferit de apariţia bubiţelor cauzate de rasul cu lama, dar nu mi se pare nimic special, aşa că nu o să revin la el fiindcă am folosit geluri de ras mai bune.

Închei postarea prin a vă ura o primăvară frumoasă, aşa ca voi! Ne citim la următorul articol!

Kisses!

0 comentarii