Experiența Body Time - Electrostimulare musculară în doar 20 de minute

septembrie 20, 2014

Ieri am avut ocazia să încerc un nou concept de fitness revoluționar - EMS Antrenament -  adus din Germania, și am fost plăcut impresionată.
EMS training, combină mișcarea cu electrostimularea, fiind necesare doar 20 de minute pentru rezultate eficiente, echivalentul a 1,5-2 ore de antrenament în sala clasică de fitness.


Aparatura miha bodytec, importată din Germania, este recomandată de medicii germani, fiind cel mai important concept de fitness existent în acest moment pe piață.
Este potrivit pentru cei ce doresc să slăbească, să-și modeleze corpul sau să-l tonifieze, deoarece antrenează toate grupele musculare în doar 20 de minute pe săptămână.

Exercițiile se realizează printr-un program de antrenament adaptat individual și cu ajutorul unui antrenor personal.



Experiența mea

De mult timp îmi doresc să mă apuc din nou de sport, însă lipsa de timp și stresul zilnic mă împiedică să acord atât de multă importanță felului în care arată corpul meu(am noroc că nu mă îngraș oricât aș mânca, mă mențin la o greutate constantă).

Am fost bucuroasă să aflu că antrenamentul prin electrostimulare durează doar 20 de minute și este necesară doar o ședință pe săptămână, însă mâ gândeam că rezultatele nu se vor simți după un timp atât de scurt, și m-am înșelat.

Ajunsă la studioul Body Time, am primit echipamentul - un tricou și pantaloni scurți peste care am îmbrăcat o vestă cu electrolizi pentru partea inferioară și superioară a spatelui, abdomen și piept, pe talie mi-am montat, o centură care stimulează musculatura fesieră, la fel și pe brațe și pe picioare.


Rebecca a fost antrenoarea mea, iar totul a decurs frumos și într-o atmosferă relaxată.
 Merci, Rebecca! 

A fost foarte interesant să simt că toți mușchii corpului lucrează, iar eu făceam doar câteva exerciții simple în acest scop, dar care cu ajutorul electrostimulării se simțeau atât de intense, încât nu cred că rezistam mai mult de jumătate de oră. 

Am făcut exerciții pentru fiecare parte a corpului

După 20 de minute mă simțeam ca și cum aș fi făcut doar sport o săptămână întreagă! :)) 
Am fost extenuată, la modul pozitiv. :D
Eu n-am transpirat în viața mea atât de mult! Pe bune! Nici dușul de dinainte și nici deodorantul de la Dove, aplicat într-o cantitate generoasă, nu și-au mai făcut efectul, totul a fost la intensitate maximă. :)
De acolo am plecat cu febră musculară, ceva obișnuit pentru că de mult timp nu mi-am solicitat corpul atât de tare.

Antrenamentul și-a făcut efectul, iar cele 20 de minute au fost mai mult decât suficiente. Și eu care credeam că în atât de puțin timp n-o să-mi fac nici măcar încălzirea, în ultimele minute abia mai puteam să mă mișc. :))

Locațiile Body Time în România: București, Constanța, Sibiu, Brașov, Cluj, Arad, Timișoara, Galați și Craiova. 
Detalii despre tarife și locația exactă găsiți pe body-time.ro

În urma experienței mele, recomand oricui își dorește să slăbească sau doar să se întrețină, să încerce serviciile Body Time. 
Eu zic că n-o să regretați!
Kisses!

6 comentarii