Cele mai bune produse incercate in 2015

ianuarie 02, 2016

Din punct de vedere al descoperirilor cosmetice, în 2015 n-am stat rău deloc, iar mai jos vreau să fac o listă cu produsele care mi-au plăcut cel mai mult, a.k.a. "Best of 2015". Sunt produse care mi-au plăcut la maxim și pe care le-aș cumpăra oricând fără să ezit.

Best of skincare



  • Apa micelară Garnier - prima apă micelară pe care am încercat-o și care m-a cucerit definitiv și m-a și ținut foarte mult timp. Mi-a plăcut mult și după ce o termin pe cea de la Nivea și pe cea de la Bioderma, o să mi-o recumpăr. E un demachiant accesibil care îndepărtează machiajul rapid și eficient. Love!
  • Apa micelară Bioderma - a fost holy grail în perioada în care tenul meu era invadat de coșuri și până s-a calmat am folosit-o doar pe ea fiindcă e cea mai blândă apă micelară pe care am încercat-o. Curăță foarte bine tenul și îl calmează în același timp. O recomand cu drag!
  • Demachiantul bifazic Nivea - cel mai spornic demachiant de ochi ever (în cazul meu). Mi-a plăcut mult în special pentru faptul că îmi hidratează pielea din zona ochilor, iar demachierea lor se face foarte rapid. L-am lăudat în nenumărate rânduri și nu se putea să nu intre și el la best of 2015.
  • Produsele pentru îngrijirea tenului URIAGE mi-au demonstrat că îngrijirea tenului poate trece la un alt nivel prin cele câteva mostre de cremă încercate. Mi-a plăcut mult apa termală, iar cremele Isofill și Isoliss au fost perfecte pentru a-mi oferi o hidratare intensă și o senzație de încredere în produsele cu care îmi îngrijesc tenul. În 2016 vreau să investesc mai mult în produsele de îngrijire, și în special într-o cremă dermatocosmetică.

Best of makeup



  • Bronzer Sephora Sol de Rio - a fost preferatul meu pe tot parcursul anului și mi-a părut tare rău când l-am scăpat pe jos și am pierdut o mare parte din el. L-am reparat cu puțin alcool și îl folosesc cu drag și atenție de fiecare dată. Oferă un aspect foarte plăcut și proaspăt machiajului. Me gusta mucho!
  • Quad-ul de la Bourjois m-a surprins atât prin design-ul reușit cât și prin nuanțele foarte drăguțe de "In Mauve Again". Review + swatch-uri aici.
  • CC Cream Gerovital Happiness - deși 2015 nu mi-a adus un fond de ten pe care să-l pot cataloga ca cel mai bun, CC-ul de la Gerovital mi-a plăcut mult și am apelat de multe ori la el. Lasă tenul luminos și cu un aspect natural, iar acoperirea este foarte bună pentru un astfel de produs. Big like pentru toată gama Gerovital Happiness!
  • E.L.F. Beauty Book - am folosit intens această paletă de farduri pe tot parcursul anului, are nuanțe foarte intense și rar s-a întâmplat ca în machiajul meu să nu folosesc măcar o nuanță din ea. Mi-au plăcut în special nuanțele de fard auriu, acel negru intens și acel maro roșiatic (marsala să-i spunem) pe care l-am folosit intens, și asta se vede. Poate îi fac și niște swatch-uri anul ăsta, căci în 2015 a fost preferata mea.

Fave nail polishes

  • Sephora NailsInc GelEffect în nuanța Baker Street - un albastru superb, care m-a captivat și obsedat pe perioada verii.
  • Big Apple Red by O.P.I - nuanța de roșu perfectă pe care am purtat-o în special în perioada sărbătorilor. Îmi place mult cum arată pe unghii, mi se pare o nuanță elegantă.

Best of bodycare


  • Douglas Home SPA loțiune de corp cu Indian Mango & Gotu Kola - mi-a plăcut extrem de mult mirosul ei și textura ușoară care intra repede în piele și o lăsa plăcut parfumată și catifelată. A fost una dintre cele mai bune loțiuni de corp încercate până acum. Miroase demențial, are o textură potrivită, nu lasă peliculă grasă pe piele, no comment. ♥
  • Loțiunea de corp Elmiplant Skinnergy So alive! mi-a plăcut extrem de mult în special din punct de vedere al mirosului care era și este un răsfăț total în momentul în care o folosesc, dar și pentru faptul că textura ușoară pătrunde repede în piele și îi oferă un aspect sănătos. Un mare DA pentru Elmiplant Skinnergy!
  • Gelurile de duș Dove sunt cele mai hidratante geluri de duș pe care le-am încercat și au un miros deosebit. Cred că toată lumea le iubește!
  • Gel de duș și antiperspirant B.U. in action - mi-au plăcut mult ambele produse, gelul de duș cu papaya miroase demențial și este ca un cocktail pentru corp pe perioada verii, iar antiperspirantul își face treaba eficient și m-am putut baza pe el în orice situație.

Best of haircare

  • Șampon uscat Batiste în varianta florală, Blush - a fost salvarea părului meu în situațiile neprevăzute și m-a ținut foarte mult fiindcă l-am folosit doar când aveam mare nevoie de o împrospătare iar timpul nu îmi permitea. Trebuie să îmi cumpăr unul cât de curând, deja îi simt lipsa.
  • Șampon Garnier Ultra Doux Honey Treasures - cred că era de așteptat să fie cel mai bun șampon folosit în 2015, la ce necazuri mi-au creat cele cumpărate în ultimele luni. E un șampon blând, care lasă părul hidratat și mătăsos și, acum, că l-am inclus în articol și mi-am adus aminte de el, o să merg să mi-l cumpăr fiindcă știu de ce e în stare și l-am mai avut de vreo două ori.

Care sunt cele mai bune produse pe care le-ați folosit în 2015?
Kisses!

0 comentarii