Arata-i ca o iubesti cu Bioderma Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH

martie 13, 2016


Chiar dacă luna martie e despre iubire, frumusețe, gesturi mici care fac diferența, doamnele / domnișoarele din viața noastră ar trebui să se simtă frumoase, apreciate și iubite pe tot parcursul anului, și nu doar pentru că se poartă de 1 sau 8 martie. La fel stau lucrurile și când vorbim de pielea noastră și, așa cum reprezentantele sexului frumos au nevoie de atenție și îngrijire constantă din partea celor dragi, și pielea necesită un minim de îngrijire care să includă protecție solară în fiecare zi din an, și nu doar în perioada estivală, când soarele domină mândru și puternic cerul.

Astăzi vorbim despre un nou produs cu factor de protecție solară ridicată de la Bioderma, și anume Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, cu o textură lejeră ca apa, numai gata să fie absorbit de toate tipurile de ten, chiar și de un ten mixt ca al meu. 

Întâi de toate, să lămurim cum stau lucrurile cu SPF 50+ și ce înseamnă asta. Produsele cu SPF 50+ asigură un grad de fotoprotecție extrem de ridicat, blocând până la 98 % din radiații, și este recomandat în special persoanelor cu păr roșcat sau blond, cu piele sensibilă la expunerea la soare, care se arde și înroșește foarte repede, dar nu numai lor. Cremele cu SPF 50 și 50+ ne sunt recomandate de către dermatologi, fiindcă ar fi singurele care blochează razele dăunătoare, așadar o cremă cu SPF cât mai mare este indicată pentru orice tip de piele, fiindcă aceasta va preveni arderea ei, și nu bronzarea acesteia. Ne vor oferi de 50 de ori mai multă protecție împotriva radiațiilor, decât în cazul în care pielea noastră ar fi expusă la soare fără protecție. Dacă în mod normal, pielea mea se înroșește după aproximativ 30 de minute de stat la soare, cu Bioderma Photoderm MAX SPF 50+, la un calcul rapid, aș beneficia de 25 de ore de protecție. 

Pentru a ne bucura cu adevărat de siguranța oferită de un produs cu SPF, trebuie ținut cont de câteva lucruri esențiale. Cantitatea de cremă pe care o aplicăm este importantă, fiindcă nivelul de protecție scade concomitent cu cantitatea aplicată, așadar nu trebuie să faceți economie la cremele cu SPF și să le folosiți într-o cantitate relativ mai mare decât ați folosi în mod normal o cremă hidratantă obișnuită. Crema trebuie aplicată cu 20 de minute înainte de a ne expune la soare și folosită în orice anotimp, fiindcă soarele e prezent pe cer și radiațiile ne dăunează aspectului și sănătății pielii chiar dacă e vară sau iarnă, soare puternic sau nu. Nu trebuie să uităm nici de faptul că, după fiecare contact cu apa, transpirație excesivă sau ștergere, crema cu protecție solară trebuie reaplicată.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ are o textură fluidă, lejeră, care intră repede în piele, fără să lase film gras sau peliculă albă la suprafață, iar tenul meu apreciază mult asta. Tubul de 40 ml este prevăzut cu un orificiu micuț prin care, dacă am grijă, pot să scot exact cantitatea de care am nevoie, și mă bucur de o cremă care conține ingrediente sigure pentru piele, îmi oferă protecție solară ridicată și hidratarea necesară înainte de aplicarea machiajului. Formula lui Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este optimizată prin folosirea a 3 pudre cu efect matifiant. După aplicare, aștept câteva minute să intre în piele, și obțin un efect dry touch și o piele catifelată și matifiată, dar totodată luminoasă și cu aspect sănătos, așadar este și o foarte bună bază de machiaj.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ oferă dublă protecție împotriva razelor ultraviolete prin filtrele solare dermatologice și prin protecția biologică oferită de brevetul Bioprotecție Celulară®, care previne degradarea celulară și îmbătrânirea prematură a pielii.

Formula sa este fotostabilă, rezistentă la apă, hipoalergenică și non comedogenică. Produsul nu conține parabeni și parfum, iar tenul meu îl tolerează perfect.


Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ DRY TOUCH este disponibil în 3 variante: Incolor, Claire și Doree, iar mie îmi place extrem de mult varianta incoloră, și cred că nuanța deschisă va fi foarte potrivită, la vară, pentru un machiaj minimal la piscină, care să-mi ofere și protecție ridicată împotriva razelor ultraviolete. Varianta colorată nu acoperă imperfecțiunile tenului, dar oferă o nuanțare și uniformizare plăcută , iar mie mi se pare potrivită pentru zilele în care nu vrem să ne încărcăm tenul cu produse cu acoperire mare, dar vrem să îi oferim puțină protecție, îngrijire și culoare.

Așa arată cele 3 variante aplicate pe mână:

Se poate observa textura foarte fluidă, care asigură o aplicare ușoară, rapidă și uniformă. În cazul cremei colorate, am observat că, după câteva ore de la aplicare, începe să lucească destul de tare pe tenul meu și trebuie să intervin cu o pudră matifiantă pentru a absorbi excesul de sebum.

Concluzionând, îmi place mult Bioderma Photoderm MAX SPF 50+, în special varianta incoloră, care e cea mai light cremă pe care am încercat-o vreodată și care îmi face tenul să se simtă atât de bine, pe lângă faptul că îi oferă protecție extrem de ridicată. Big likey!

Prețul recomandat în farmacii:
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Incolor, 40 ml – 56 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Claire, 40 ml – 60 RON
Photoderm Aquafluid SPF 50+ Doree, 40 ml – 60 RON

Valabilitate: 6 luni de la deschidere

Voi ce creme cu SPF folosiți? 
Kisses!

0 comentarii