Noutati ale gamei Vitamin E de la The Body Shop

martie 27, 2016


Așa cum vă anunțam și în articolul precedent, din 25 martie, la The Body Shop găsim câteva noutăți de primăvară, crema de noapte din gama Oils of Life, cât și Aqua Boost Essence Lotion si E Moisture-Protect Emulsion SPF30 PA+++ care se alătură gamei Vitamin E, cea mai bine vândută gamă pentru îngrijirea tenului. 

Vitamin E  este renovată cu ambalaje noi și are acum formula îmbunătățită, uleiul din germeni de grâu + acid hialuronic bio-fermentat de origine 100% naturală. 



Beneficiile gamei: hidratare + protecție

Formula cu acid hialuronic se regăsește acum, pe lângă cele două produse noi, și în Moisture Cream, Intense Moisture Cream, Aqua Boost Sorbet și Nourishing Night Cream. Formula cu acid hialuronic, vine în completarea puterii antioxidante a uleiului din germeni de grâu. Uleiul din germeni de grâu este una dintre cele mai bogate surse de vitamina E antioxidantă ce protejează tenul împotriva radicalilor liberi.

NOU: VITAMIN E AQUA BOOST ESSENCE LOTION

Această loțiune-esență super-ușoară pregătește și activează tenul pentru a păstra hidratarea timp de 48 ore. Aplicată imediat după demachiere, ca prim pas al regimului tău de îngrijire, formula sa de gel se absoarbe ușor în piele și îi conferă hidratare pe durata zilei, grație noului acid hialuronic biofermentat.
Cantitate: 160ml; Preț: 66 lei

NOU: VITAMIN E MOISTURE-PROTECT EMULSION SPF 30 PA+++

Aceasta emulsie ușoară și lăptoasă promite să lase tenul hidratat, fin și protejat, fără să lase urme albe. Dă rezultate și mai bune sub machiaj. Protecția sa UVA și UVB este sporită de acidul hialuronic biofermentat ce menține hidratarea peste 48 ore. Spune‘Bună!’ noului ‘must-have’ al verii.

Kisses!

0 comentarii