Crema de corp Tesori d'Oriente Mirra

decembrie 13, 2016


Când printre produsele tale de îngrijire și înfrumusețare se afla și o cremă de corp și un gel de duș parfumate Tesori d'Oriente, poți să știi că ai răsfăț pentru corp și minte asigurat. 

Tesori d'Oriente reușește cu ajutorul ingredientelor prețioase orientale să ofere adevărate ședințe de relaxare și îngrijire. Design-ul specific te transpune instant într-o altă perioadă, oferind o stare de relaxare, specială, specifică ritualurilor de frumusețe din antichitate. 

Produsele lor îmi atrag atenția de fiecare dată când merg la cumpărături, nu pot trece indiferentă pe lângă ele. Au mirosuri demențiale, care persistă mult, sunt clar diferite de restul produselor, atât ca ambalaj, cât și ca parfum.


În vară, am primit entuziasmată crema de corp Mirra, cu acorduri plăcute de smirnă, și fiecare folosire a fost o plăcere. Parfumul cremei învăluie corpul într-o aromă specială, bogată, condimentată, puțin rășinoasă... care persistă ore-n șir. Îmi place să o folosesc când ies de la duș și urmează să plec undeva, fiindcă știu că aroma ei mă va face să mă simt bine, nu va trece neobservată, iar pielea mea se va simți răsfățată.

Are o textură onctuoasă, care pătrunde repede în piele, dezvăluind treptat relieftul olfactiv al peninsulei Arabice. Îmi place mult senzația de confort cu care se confruntă pielea mea la fiecare aplicare! Devine catifelată, moale și cu aspect sănătos, îngrijit.

O recomand și pentru zonele mai uscate ale corpului, pentru hidratarea călcâielor și a coatelor după o baie caldă, fiindcă, în primul rând, induce o stare de bine, dar și face pielea să-și recapete elasticitatea și aspectul îngrijit.



Ambalajul gri metalizat e și el din peisaj, și îmi dă impresia că, la mine în casă, se desfășoară o ședință de răsfăț oriental cu o singură ridicare de capac.

Cei 300 ml îmi ajung câteva luni, produsul e spornic și are efectele așteptate pe piele. Crema e pe terminate și asta e dovada că îmi place mult și o folosesc cam des. După terminarea ei, vreau să bifez și alte arome din portofoliul Tesori d'Oriente, căci m-a prins puternic dorința de răsfăț cu aromele Estului.

Kisses!

0 comentarii