Review: autobronzant Alverde

iulie 14, 2013

A venit rândul să vă vorbesc despre un alt produs din DM, care mi-a plăcut de la prima aplicare.
Voiam să pot purta și eu rochițe și pantaloni scurți fără a mă jena de picioarele mele albicioase, care se bronzează cu greu, si cum nu am vrut să apelez la solar și am văzut prin blogosfera că multe fete laudă și au acest produs printre favorite, l-am luat fără să stau pe gânduri, și bine am făcut.

Descrierea produsului:
Loțiunea autobronzantă Alverde promite să ofere o nuanță aurie, atrăgătoare pielii, în timp ce hidratează și menține echilibrul acesteia. Nu pătează și nu se estompează neuniform. Conține ingrediente naturale, deținând importanta certificare ECOCERT.

O să încep prin a preciza că mirosul acestei loțiuni m-a cucerit din start. Are o aromă extrem de plăcută care face ca fiecare aplicare să fie un adevărat deliciu olfactiv pentru mine. Mirosul mi se pare asemănător prăjiturii "Fanta", pe care o ador, și deseori deschid căpăcelul recipientului doar pentru a-i simți aroma.


Loțiunea are o textură foarte bogată, cremoasă, care intră rapid în piele fără a lăsa o peliculă grasă la suprafață. În contact cu aerul, culoarea albă a loțiunii nu devine maronie, deci nu pătează hainele.
Înaintea folosirii loțiunii autobronzante, recomand să vă exfoliați pielea pentru a evita un bronz neuniform, cu pete sau dungi inestetice.
Pentru orice eventualitate, așteptați câteva minute până loțiunea este absorbită în piele și apoi vă puteți îmbrăca.


Datorită combinației de uleiuri naturale (ulei de jojoba, migdale și soia), această loțiune se dovedește a fi una intens hidratantă, lăsând pielii un aspect sănătos, "caramelizat".
Pe langa faptul că hidratează pielea, oferă un bronz strălucitor și uniform, pe care eu nu l-am avut decât când am fost la mare.

Produsul l-am aplicat câteva zile la rând, pentru a vedea cu adevărat "ce poate" această loțiune, iar rezultatul m-a uimit. Pielea mea a căpătat o nuanță aurie, uniformă, care (pe cale naturală) se obține cu greu, după multe ore de stat în soare.
După folosire spălați-vă neapărat mâinile! Eu am pățit-o și m-am învățat minte...
Eu l-am luat cu 22 lei, dar se găsește deseori și la ofertă.


În concluzie, acest produs a fost descoperirea anului pentru mine și o să-l cumpăr până mă satur de el sau, cine știe, până găsesc altul mai bun.

Kisses!

27 comentarii

  1. Chiar astept pozele!Intotdeauna mi-e teama sa folosesc autobronzante,fiindca de fiecare data ieseam patata:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu acesta n-o sa ai probleme :)
    O sa fac curand poze doar sa am lumina buna:*
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am mai incercat in timp , numai ca am fost dezamagita de creme autobronzante, anul acesta am incercat uleiul de masline si stat foarte putin la soare, si sunt multumita <3

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur Yola!:) si eu l-am folosit si mi-a placut dar trebuia sa incerc si eu autobronzantul asta ca era prea laudat:)):D

    RăspundețiȘtergere
  5. As fi putin curioasa sa il incerc si eu :-)) doar ca trebuie sa incerc sa il folosesc cand nu trebuie sa ies din casa, ca poate poate fac ceva si ma trezesc plina de pete :-))

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu il consider descoperirea anului :D
    E produsul meu preferat. Ma incanta mirosul, pot purta rochii si fuste fara jena ca am picioarele prea albe. In plus eu nu reusesc nici cum sa ma bronzez si n-am nici rabdare sa stau la soare asa ca lotiunea de la Alverde e ideala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stai linistita ca nu lasa pete;)):D intra repede in piele, nu pateaza hainele ce sa-i mai ceri?;)) :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu il ador:X
    La iarna cine o sa fie bronzata?:)) .. eu :D:))
    Daca il prind la oferta imi fac provizii:P
    Si mie imi place foarte mult cum miroase♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu detin aceasta minunatie de lotiune pe care o ador si care m-a salvat te chinul statului la soare. Cu siguranta cea mai buna descoperire a mea de ceva vreme, imi place chiar totul la aceasta lotiune:)!

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine toata lumea ma intreaba daca am mers la solar, la mare sau ce am facut:)).
    Nici mie nu-mi place sa stau la soare... e un chin cum zici si tu ;)):D
    Bine ca am descoperit aceasta lotiune care nu dauneaza pielii precum mersul la solar:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Azi l-am cumparat si eu si da!! E supperrrrr!!!

    Nu am folosit niciodata autobronzant,e prima data.Am avut grija sa ma spal pe maini si deja am o nuanta draguta.Eu am fost si 2 zile la mare,dar din disperare am stat cu spf50,dar am dat cu ulei bronzant peste si s-a lipit nitel soare si de pielea mea.Asa ca am adaugat autobronzantul si efectul e cat se poate de frumos:D bineitneles ca m-am exfoliat bini di tat inainte cu o manusa lufa.



    Sa vedem acum cam la cat timp sa reaplic.Cred ca ma exfoliez iar peste 3 zile si mai dau un strat ..sper sa ramana la fel de uniform.


    Partea naspa e ca am dormit un pic la pranz si miroseam a prajitura hahaa..si cand m-am trezit,m-a izbit celebrul miros de autobronzant.Bine ca nu e puternic si daca dau cu lotiunea mea de corp trece mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa-l folosesti sanatoasa Georgi!
    Eu l-am aplicat de mai multe ori pe zi cateva zile la rand pentru ca eram disperata sa fiu si eu neagra:))). Mie chiar daca ma innegream nu mi se parea ca vad vreo schimbare si l-am aplicat de multe ori pana mi-am dat seama ca m-am bronzat "bini di tat" :)). Ai grija sa te dai peste tot in aceeasi cantitate :D. Eu am aplicat de vreo 3 ori pe picioare si odata pe maini si acum parca sunt "alb-negru" :))). So, be careful daca vrei o culoare uniforma:)):D.

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte tentantă ! Mă gândesc să o încerc în sezonul rece, fiindcă deja am început să mă bronzez natural. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa e, Larisa. Nici mie nu-mi va lipsi in sezonul rece:D. A devenit un must-have pentru mine caci nu prea imi place sa stau ore in sir la soare.

    RăspundețiȘtergere
  15. Arata foarte bine bronzul, nici nu as fi zis ca e autobronzant pentru ca arata tare natural si frumos...trebuie neaparat sa mi-l cumpar si eu, mi s-a terminat cel de la Gerovital de care sunt destul de multumita, dar parca vreau sa incerc si altceva. :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Merita din plin! Si eu trebuie sa mi-l recumpar, am abuzat de el:)):D♥

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata super,daca nu ne spuneai ca esti data cu lotiune autobronzanta cu siguranta nu ne dadeam seama.Inteleg din review-ul tau ca acest produs se gaseste numai in DM?La mine in oras nu exista un astfel de magazin si as vrea sa stiu daca o pot cumpara si din alta parte.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna, Anca! :)
    Multumesc frumos pentru comentariu! Asa e, arata foarte bine pe piele si ma bucur de asta de fiecare data cand il folosesc. Din pacate, se gaseste doar in DM. :(
    Iti propun, totusi, sa cauti review-uri pentru acest gen de produse, care nu se gasesc neaparat in dm.
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  19. O sa caut dar mi-e greu sa gasesc ca o sa gasesc alt produs asa de bun.Am incercat de-a lungul timpului multe creme autobronzante sau cu bronzare treptata si nici una nu a lasat un bronz atat de natural pe piele.Multumesc pt raspuns!Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. SI mie mi-a placut mult lotiunea asta, insa la un moment dat mi s-a parut ca am exagerat deoarece paream foarte portocalie :)) nu mai stiu exact daca s-a dat jos de pe piele cu pete sau nu, cert e ca mi-a placut si imi amintesc ca am folosit-o si pe ten, ceea ce nu fac in mod normal. Acum mi-am luat lotiunea cu bronzare progresiva de la Dove.

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu am exagerat cu aplicarea ei si corpul meu parca era un degrade. :))) Eram obsedata sa am picioarele foarte bronzate si si eu eram portocalie. :)) Acum o folosesc mai rar, dar la vara nu o sa mai abuzez de ea, cateva aplicari pe saptamana sunt ok, nu de mai multe ori pe zi cum faceam eu. ;)) Si eu am aplicat-o pe ten, hihi. :D
    Astept sa-i faci review cand ti-ai format o parere. :*

    RăspundețiȘtergere