Produse Oxyance primite spre testare♥

septembrie 19, 2013

Neata fetelor!:*
Zilele acestea am fost putin ocupata cu treburile organizatorice deoarece inca sunt la scoala si trebuia sa ma pregatesc cum se cuvine pentru noul an scolar, iar ieri am primit spre testare 2 produse marca Oxyance de la care am mari asteptari.
Am inceput sa le folosesc iar prima impresie a fost una buna si cred ca asa va ramane.

O scurta descriere pentru apa termala "Soothe Sensitive Skin": "Aceasta apa termala calmeaza tenul urban si ii ofera prospetime si vitalitate. Extrasa din inima muntilor Apenini, departe de orice forma de poluare, bogata in bicarbonat si calciu, apa termala Oxyamce reda echilibrul natural al pielii. Picaturile fine tonifica si calmeaza tenul iritat."

*Dupa cum rezulta si din descrierea de mai sus, apa termala Oxyance ofera tenului o senzatie de prospetime si vitalitate, reprezentand un adevarat "energizant" pentru tenul obosit, supus stresului zilnic si altor factori externi, care deshidrateaza si imbatranesc tenul lipsindu-l de stralucirea sa naturala. Nu cred ca imi voi schimba parerea despre ea pentru ca a fost "dragoste la prima utilizare" si mai mult ca sigur, in anotimpul cald va fi un must-have pentru mine.

Crema matifianta si hidratanta "Rebalance Combination Skin" - "Oxyance ajuta tenul mixt, supus excesului de sebum si deshidratarii, sa isi gaseasca echilibrul. Cu textura sa lejera ce nu astupa porii, aceasta crema purifica si calmeaza pielea mixta. Peptidele sulfate, zincul, amino-acizii si cafeina lupta impotriva efectelor pielii grase, fara a deshidrata. Un activ echilibrant actioneaza prin reglarea excesului de sebum. Pielea devine matifiata si catifelata la atingere."

*De aceasta crema sunt foarte multumita chiar daca am folosit-o doar de 2 ori, deoarece, este printre putinele creme destinate tenului mixt (dintre cele incercate de mine) care chiar face ceea ce promite, adica: hidrateaza tenul fara sa-l incarce si il lasa sa respire. Pentru mine este o bucurie sa vad ca dupa aplicare tenul meu nu luceste ca un bec iar eu pot sa aplic fondul de ten fara grija ca am folosit o crema prea grasa si ca nu o sa arat chiar estetic. La fel si aici, a fost "dragoste la prima utilizare" si sunt super incantata ca am avut ocazia s-o incerc ♥.

O sa revin cu mai multe detalii despre aceste produse care mi-au placut de prima data, dupa ce le testez pentru mai mult timp.
Multumesc Oxyance pentru produsele primite!

Va pup si va doresc o zi placuta, si celor care inca mai sunt la scoala (ca si mine) succes si un an scolar plin de satisfactii!
Lorena.

6 comentarii

  1. sa le folosesti cu placere in continuare si bafta la scoala :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie mi-ar plăcea să testez produse Oxyance. Dacă mi s-ar oferi șansa, ar fi foarte probabil să o accept. Sunt tentante ! Să te bucuri de ele și multă bfată la școală !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mersi :). Recenziile o sa fie pozitive, prevad :D :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine este prima data cand le folosesc si din start mi-au facut o impresie buna. De-abia astept sa scriu pe larg despre ele:).
    Multumesc, la fel si tie!

    RăspundețiȘtergere