Review Anti-perspirant Nivea Stress Protect 48h (deodorantul minune?)

septembrie 02, 2013

Buna fetelor!

Incep a sasea luna de blogging cu un review al unui produs de la care aveam mari asteptari. Trebuie sa recunosc ca impactul cel mare l-a avut articolul Anei de pe blogul Beauty Barometer in care spunea ca efecectele deodorantului s-au mentinut chiar si dupa dus timp de 4 zile!

Cand am citit ca timp de 4 zile pielea subratului a ramas uscata si fara niciun fel de miros nedorit m-am gandit ca asta trebuie sa fie marea mea descoperire/iubire in materie de deodorante, chiar daca stiam ca nu e tocmai sanatos ca glandele sudoripare sa fie blocate si sa nu-si urmeze cursul firesc.

Descrierea producatorilor:
Formula sa antibacteriană unică se bazează pe două ingrediente - activii Stress Protect și un complex de zinc care îți oferă o protecție eficientă împotrivă transpirației cauzate de stres și mirosului neplăcut.
  • Extra protecție împotriva transpirației cauzate de stres
  • Protecție anti-perspiranta 48h și îngrijire delicate de la NIVEA
  • Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic.
  • Fără alcool și coloranți
Am inceput sa-l folosesc in urma cu aproximativ 2 saptamani, iar mirosul sau fresh si revigorant a fost elementul care mi-a placut inca dinainte de a-l folosi.
In timpul aplicarii ofera o puternica senzatie de racorire care lasa in urma-i un miros placut, delicat care se pastreaza pe durata intregii zile.

Desi promite protectie anti-perspiranta timp de 48h, la mine s-a dovedit a fi de aproape 24h.
Imi place foarte mult faptul ca pielea subratului ramane uscata pentru intreaga zi si ca in momentul in care transpiratia vrea sa-si faca simtita prezenta (sau mirosul), reuseste doar intr-un mod subtil si intr-o cantitate foarte mica pana cand eu ajung sa fac dus.

L-am testat si imediat dupa epilare, si pot sa va spun ca nu mi-a agresat pielea in niciun fel (nu am avut parte de senzatia aceea de arsura cauzata de deodorantele cu alcool dar nici de iritatii).

Cantitate: 150 ml
Pret: aprox. 10 lei
Mi-a placut acest deodorant si este posibil sa il recumpar, asta daca nu gasesc ceva mai bun care sa il inlocuiasca (cel de la Garnier isi asteapta cuminte randul pe wishlist).

Astept si parerile voastre in legatura cu acest anti-perspirant, daca l-ati incercat, sau daca nu, as vrea sa stiu daca dupa citirea review-ului meu ati dori sa-l incercati.

Kisses!

11 comentarii

  1. Fa-ul sub forma de stick il detest si abia astept sa il termin, intr-o zi chiar am simtit arsura dupa epilat, am vrut sa ma imbrac imediat si sa ies. Hop planul s-a schimbat ca nu suportam sa apropii bratul de corp :(
    De regula nu prefer pe cele spray dar cred ca I-as da o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of, stiu cum e:|.Am patit-o si eu tot cu un deodorant Fa doar ca era spray. Adica nu cred ca s-a intamplat pana acum sa nu ma usture pielea subratului dupa epilare orice deodorant as fi folosit.
    Mie chiar mi-a placut si din punctul asta de vedere ti-l recomand:):*

    RăspundețiȘtergere
  3. Il am si eu varianta mini dar nu pot sa zic ca m-a impresionat....mi se pare mai bun cel de la bourjois 72 h

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat deodorantele de la Bourjois dar ma tenteaza de ceva vrema. Nici pe mine nu m-a impresionat Nivea Stress Protect.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragut articolul. :)
    Eu folosesc Nivea clasic si este tare bun, pe acesta inca nu l-am incercat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc frumos!:*
    Cu siguranta e la fel de bun ca si acesta:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit destule laude asupra acestui deodorant,insa la mine pur si simplu nu functioneaza absolut deloc :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Se intampla sa nu "functioneze: pentru toata lumea:D. Eu am auzit ca Garnier Mineral e bun, e pe lista mea si de-abia astept sa-l incerc:).

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca si eu sunt fana a deodorantelor/antiperspirantelor de la Nivea, insa de ceva timp am observat ca tusesc puternic dupa ce le aplic, si e clar de la ele, pentru ca simt cum ma "gadila" prin nasuc si gat de la parfumul lor :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, au un miros puternic dar tot imi plac :D.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu folosesc Nivea invisible iar sotul Nivea men dry impact si sunt foarte multumita de ele,sotul chiar avea probleme inainte de a descoperi aceste produse.

    RăspundețiȘtergere