Review: Crema bio de noapte pentru ten mixt si gras Soapmill

septembrie 21, 2013

Cu siguranta, fiecare posesoare de ten mixt/gras este tot timpul in cautarea cremei perfecte care sa si hidrateze, sa nu incarce tenul si pe deasupra sa si matifieze. Pentru mine, chiar daca stiu ca uleiurile naturale sunt benefice pentru ten si ajuta la mentinerea elasticitatii si aspectului placut, este o povara sa stau cu ele pe fata, deoarece urasc senzatia de a fi "unsa" si lipicioasa. Pe langa faptul ca zona T imi ofera zilnic o cantitate generoasa de sebum, sa mai vin si eu sa folosesc tot felul de uleiuri, nu e o senzatie tocmai placuta... dar ce nu face o fata pentru "frumusete"?:))




Descriere Soapmill:
"Organic Facial Cream a fost creata special pentru tine! Chiar daca ai tenul mixt sau gras, ai nevoie de hidratare in profunzime. Crema Soapmill curata porii delicat si iti regenereaza tenul. Vei observa in scurt timp ca ai o piele mult mai luminoasa si elastica, iar ridurile de expresie sunt atenuate.
Are efecte active pentru ridurile de expresie din jurul ochilor si gurii, precum si pentru ridurile profunde. Organic Facial Cream elimina excesul de sebum, calmeaza si hidrateaza. Iti lasa pielea catifelata si vei simti o senzatie de delicatete suprema."
INGREDIENTE: Unt de cacao* neprocesat (brut), ulei de masline*, ulei de orez, ghimbir pulbere.

  • Sincer, as prefera sa am ten uscat, caruia i-as oferi hidratarea necesara, fara sa mai am probleme ca imi luceste nasul si ca trebuie sa ma verific frecvent in oglinda daca nu arat ca proaspat iesita din sala de fitness:)) s.a probleme ale tenului mixt.
  • Dar ca sa trecem peste aceasta introducere in care ma plang de minunatul ten pe care il am, nici textura cremei de la Soapmill nu este chiar pe placul meu, dar pentru efectele pe care le are asupra tenului meu ii fac loc in rutina mea de ingrijire o data pe saptamana, de obicei in weekend, cand folosesc si alte tratamente pentru par, unghii etc.
  • Eu o am in varianta mini (20 ml) dar pe site-ul Soapmill.ro se gaseste si in borcanel de 50 ml. Mie mi se pare exagerat de mult si 20 ml, ce sa mai zic de 50. Folosita o data pe saptamana, am reusit sa consum foarte putin din ea, datorita consistentei solide care in contact cu pielea se topeste, trasofrmandu-se in ulei. Datorita faptului ca nu contine conservanti, coloranti sau arome sintetice ci 100% ingrediente naturale, si termenul de valabilitate este mai scurt - 6 luni de la deschidere- in care eu nu am reusit s-o consum si in curand se apropie de expirare.
  • Nu as putea sa dorm cu ea aplicata pe fata deoarece lasa o pelicula grasa, prefer sa o aplic seara cu 2 ore inainte de culcare pentru a-si face efectul iar apoi sa o indepartez cu demachiantul obisnuit.
  • Cu toate ca nu i-as da denumirea de "crema de noapte" ci mai mult de ulei solid, o consider potrivita pentru anotimpul friguros (in care pielea isi pierde stralucirea naturala, deshidratandu-se foarte usor) datorita capacitatii mare de hidratare.
  • Imi place faptul ca in timpul aplicarii datorita continutului de pudra de ghimbir ofera o usoara senzatie de exfoliere, fara a agresa in vreun fel tenul.
  • Dupa indepartarea cremei de pe fata, tenul ramane hidratat, mult mai elastic si catifelat.
  • Nu imi place faptul ca ambalajul este umplut cu crema pana la refuz si daca o tin la caldura incepe sa curga pe dinafara, iar atat capacul cat si filetul sunt tot timpul murdare si trebuie sa curat excesul pentru a mentine ambalajul curat.
Per total, ignorand micile inconveniente legate de ambalaj si consistenta grasa a acestei creme, consider ca folosita de 1-2 ori pe saptamana contribuie la mentinerea aspectului ingrijit al pielii raspunzand corespunzator nevoilor sale.

Sunt curioasa daca voua va plac astfel de creme si daca ati incercat-o pe aceasta, sau ati gasit o crema care va multumeste pe deplin.
                               Kisses!

6 comentarii

  1. Nu am încercat această cremă, însă îmi este de folos review-ul. Mă bucur că l-ai realizat. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-am fost de ajutor prin acest review. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu ma bucur ca review-ul meu este folositor:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Lorena, sa nu iti doresti ten uscat. In primul rand, dintre toate tipurile de ten, la cel uscat apar cel mai devreme ridurile. Si este foarte greu de "intretinut".


    Foloseste numai produse destinate tipului tau de ten, ai sa vezi ca isi va reveni cu timpul. Foloseste o pudra (eu am Stay Matte de la Rimmel), servetele absorbante pentru fata (eu am de la ELF din gama de baza), foloseste masti (exista o caruta de retete pe internet), plasturi pentru puncte negre (daca ai), demachiaza-te numai cu produse destinate tipului tau de ten si cu timpul o sa arate mai bine, nu o sa mai luceasca asa tare.



    Eu cand am "descoperit" servetelele absorbante pentru fata, am fost foarte uimita de faptul ca sebumul este indepartat fara sa imi fie stricat machiajul si tenul arata foarte bine, nu mai luceste. Chiar ti le recomand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am ajuns la disperare cand vad ca imi luceste fata, ca mi se strange machiajul si cate si mai cate;)). Iti multumesc pentru sfaturi, sunt foarte bine venite:). Pana acum nu am acordat mare importanta daca produsele pe care le folosesc sunt pentru ten mixt si nu m-am inteles bine cu toate... Servetele absorbante nu mi-am luat pentru ca foloseam normale si imi curatau zona T cu tot cu fond de ten si ma gandeam ca nu vor functiona nici ele :D. Pudra de la Rimmel imi sta pe cap de nu stiu cat timp dar tot timpul apare ceva si ma trezesc fara bani:)).
    Mersi frumos pentru comentariu! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. untul de cacao mai rarut pe fata chiar si in compozitia unor creme, chiar daca nu se intampla la toate persoanele blocheaza porii si ajungem la puncte negre, etc

    RăspundețiȘtergere