Corectoarele Avon au inceput sa-mi placa! (Review corector anti-roseata Avon)

octombrie 19, 2013


La inceputul acestei luni am primit cadou cateva produse de la Ana, Beauty Barometer, pe care vi le-am si aratat in acest articol, printre care si acest corector lichid anti-roseata de la Avon.
L-am si folosit de cateva ori si pentru ca imi place va dau si voua mai multe detalii despre el.
Mai am un corector de la Avon din gama ColorTrend, doar ca e solid, care imi place mult si pe care il folosesc zilnic pe zonele cu roseata si pe zonele cu urme lasate de cosuri de pe ten si ma asteptam ca si cel lichid sa-mi placa la fel de mult si nu m-am inselat. 

    "Corectorul anti-roseata promite sa ascunda eficient toate formele de roseata cu care te confrunti: capilare sparte, rozacee sau pete cauzate de acnee."

  • Este ambalat intr-un tub cu o capacitate de 15 ml prevazut cu un capacel cu filet.
  • Dozarea se face printr-un orificiu mic care nu permite risipirea continutului.

  • Culoarea lichidului este verde menta, specifica pentru corectoarele anti-roseata.
  • Textura sa este lichida iar mirosul sau este placut, discret.
  • O cantitate foarte mica imi ajunge pe mai multe portiuni ale fetei.
  • Il folosesc atat separat, cat si ca baza de machiaj, inaintea aplicarii fondului de ten si ma bucur sa vad ca zonele afectate de cosuri au inceput sa nu mai fie atat de pronuntate ca si inainte.
  • Datorita texturii lichide reusesc sa-l intind foarte usor si sa uniformizez culoarea tenului fara mult efort sau riscul de a ramane cu pete verzi dupa aplicare.

INGREDIENTE:

  • Valabilitate: 24 luni de la deschidere
  • Pret: 22 lei

 Imi place ca acopera cu succes roseata, este o buna baza de machiaj, nu deshidrateaza tenul, nu se strange in ridurile de expresie si nu incarca tenul.

Sunt curioasa daca l-ati incercat si voi si daca v-a placut.
Va astept cu drag comentariile!
Kisses!
Lore

13 comentarii

  1. Si eu l-am vazut in catalog recent si ma tenteaza sincera sa fiu pentru ca am cateva probleme cu niste urme ale unor cosuri care mi-au dat mari batai de cap si fondul de ten nu le face fata deocamdata.
    Pupici!Sa il folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ti-l recomand cu drag pe acesta, dar si corectorul solid Color Trend care acopera fooaaarte bine si e mai ieftin - aprox. 10 lei. Sunt armele mele cand nu vreau sa folosesc un fond de ten cu acoperire mare si sa-mi incarc tenul :D.
    Mersi! Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte folositor postul! Si eu vroiam sa il iau, dar parca nu auzisem nimic despre el :))

    http://beauty-makeup-life.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Great review! I didn't know this product!


    http://thefashionexplorer.blogspot.com.es/


    XOXO

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe mine chiar nu ma mai tenteaza nimic de la Avon.. Mai ales corectoarele, mi se par cam scumpe sincer. Defapt toate produsele Avon mi se par scumpe comparativ cu ce calitate ofera.

    Exceptand parfumurile TTA, Christian Lacroix, untul de corp Planet Spa si creioanele gel Supershock nu ma mai atrage absolut nimic din cataloagele lor.



    Ma bucur ca pentru tine functioneaza acest corector!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate...aceeasi parere o am si eu... la preturile pe care le au ei gasesti produse mult mai bune in DM de exemplu.
    Corectoarele fac exceptie... mie imi plac foarte mult.
    Cel stick de la Color Trend acopera super bine si 10 lei nu mi se pare mult sa dau pe el:D

    De ceva timp n-am mai comandat de la Avon si Oriflame pentru ca am gasit produse mult mai bune care sa le inlocuiasca la preturi chiar mai avantajoase.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. nu am avut niciodata un corector anti-roseata :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nici eu pana acum... pe zonele cu roseata foloseam corectorul stick de la Color Trend pentru pete dar acesta este primul corector anti-roseata pe care il folosesc:)

    RăspundețiȘtergere
  9. aveti grija cu corectoarele astea verzi cand faceti poze, s-ar putea sa iesiti fantomatice....e cam pigmentat, trebuie "indoit" cu crema sau un primer transparent.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, da, am grija cu corectoarele :D. Asa arata in poza pentru ca nu l-am intins foarte bine, dar aplicat pe fata si estompat bine inainte de aplicarea fondului de ten chiar nu ofera un aspect neplacut. Multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  11. Chiar eram curioasa daca este bun...ca ma gandeam sa il cumpar(mai am cateodata urme de la cosuri)...bine ca te-am citit! :)
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar mi-a placut atat acesta cat si stick-ul corector de la Avon, il ador:). Pentru mine batonul corector e multifunctional: si contur pentru sprancene, si corector pentru pete, de toate ;)):D
    Mersi pentru comentariu! Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere