Increderea ca definitie a frumusetii

octombrie 09, 2013

Intotdeauna am apreciat femeile care emana siguranta si incredere totala in ceea ce fac si spun. Acele femei mi se par cele mai frumoase, chiar daca aspectul exterior nu este proportional cu calitatile de care dau dovada, gesturile, atitudinea, increderea si vointa unei persoane sunt cele care fac diferenta.
Este o placere sa stai in compania unei persoane care iti poate readuce increderea in tine, te poate face sa te simti relaxat cand porti o discutie cu ea, si care nu considera aspectul exterior ca fiind primordial in relatiile sociale.

Apreciez femeile pe chipul carora se reflecta frumusetea interioara, care reprezinta o sursa de inspiratie pentru multe femei si care au reusit sa-si accepte calitatile cat si defectele si sa le foloseasca in favoarea lor.
A fi frumoasa inseamna sa stii sa-ti scoti in evidenta calitatile, sa ai o imagine ingrijita si sa te respecti in primul rand ca persoana.

ADEVARATA FRUMUSETE VINE DIN INTERIOR SI SE REFLECTA IN EXTERIOR.
Femeile care si-au cultivat frumusetea interioara, a sufletului, folosesc machiajul in favoarea lor, ca pe un accesoriu, pe care il pun in valoare cu ajutorul unei atitudini pozitive, gesturilor delicate si cuvintelor frumoase.

Frumusetea unei persoane nu inseamna sa fii frumoasa si atat. 
O persoana frumoasa in exterior si "goala" pe interior este plictisitoare deoarece, nu are nimic de oferit iar cu timpul trasaturile frumoase ii vor disparea si va ramane doar cu ceea ce a adunat din punct de vedere spiritual de-a lungul anilor.
Cu siguranta ati auzit si voi pe cineva cunoscut spunand: "nu ma intereseaza daca prietena/prietenul meu nu e cea/cel mai frumos/a, conteaza starea de bine pe care mi-o ofera cand sunt in preajma sa, faptul ca ma face sa ma simt bine in pielea mea, respectul pe care mi-l ofera si sufletul bun pe care il are".
Frumusetea e trecatoare si in final ramanem doar cu frumusetea sufletului nostru.
Sa fii frumoasa nu inseamna sa te imbraci doar de la Botezatu, sa porti doar genti Hermes si sa ai doar produse high-end, ci inseamna sa te iubesti asa cum esti si sa incerci sa fii de ajutor pentru cineva si sa te remarci prin lucruri cum ar fi: inteligenta, hotararea si optimismul tau.
Fata o poti infrumuseta foarte usor cu un machiaj reusit, dar un suflet urat e mai greu de "reparat". 
Cu totii avem complexe dar daca ne cramponam de ele si le scoatem in evidenta, oamenilor li se vor implementa in minte si vor ajunge sa ne catalogheze prin prisma defectelor.
As minti daca as spune ca imaginea nu conteaza deloc pentru mine. Conteaza sa fii ingrijit si sa impresionezi printr-o tinuta de bun gust, dar asta vine doar ca o completare a unei personalitati puternice si a unui suflet frumos.


Daca tu nu ai incredere in tine si nu-ti doresti sa devii o persoana mai buna, nici ceilalti nu o vor face.
Pentru oameni conteaza foarte mult ceea ce lasi sa se vada in exterior, iar daca tu te accepti asa cum esti si te consideri frumoasa si ceilalti vor ajunge sa creada la fel.

Gandeste-te! Cum ai vrea ca cei din jur sa te perceapa?
Schimbarea porneste de la tine iar decizia e a ta!

*Cu acest articol particip la Scoala de Beauty Blogging by L'Oreal.

7 comentarii