Review crema matifianta si hidratanta pentru ten mixt Oxyance

octombrie 02, 2013

In ultima saptamana am folosit zilnic crema hidratanta si matifianta de la Oxyance din gama destinata ingrijirii tenului mixt "Rebalance combination skin", si m-am gandit ca deja va pot impartasi parerea mea despre ea deoarece efectele pozitive au inceput sa apara iar eu sunt foarte bucuroasa.
Cateva informatii de pe site-ul Oxyance.ro despre aceasta crema:


"Pielea este calmata si catifelata de apa termala alpina, iar un activ echilibrant, non-agresiv, tine sub control secretia de sebum, reduce porii dilatati si purifica epiderma. Peptidele sulfatate, zincul, amino-acizii si cafeina inlatura urmele uleioase, fara a usca pielea. Pielea respira din nou si isi recapata aspectul matasos.

     FORMULA
- Complexul Oxy-City:
- polizaharida protectoare impotriva poluarii
- vitamina E anti-oxidanta
- iedera detoxifianta
- melisa calmanta
- Apa termala din Alpi, calmanta si revigoranta
- Un complex de peptide sulfatate, zinc, aminoacizi si cofeina, testat pe productia de sebum, ce regleaza activitatea glandelor sebacee."


Am zis si AICI ca e printre putinele creme (poate singura) de care sunt pe deplin multumita, deoarece a indeplinit exact cerintele tenului meu.
Ceea ce mi-a atras initial atentia a fost design-ul cutiutei in care am primit crema cat si al tubului ei. Imi place ca Oxyance a investit intr-un ambalaj atragator, simplu dar totodata dragut si elegant.
Ambalajul cremei are un orificiu micut care permite dozarea cantitatii dorite de produs, reusind astfel sa evitam risipirea sa.
Mie imi ajunge foarte putina crema pentru o singura aplicare, cam cat ar insemna un bob de fasole.
Se absoarbe repede in piele fara sa lase acea senzatie de ten incarcat/pelicula grasa, iar tenul meu e fericit de fiecare data cand il rasfat cu aceasta crema deoarece isi primeste doza de hidratare necesara.

Pana acum nu prea obisnuiam sa folosesc creme hidratante inainte de a incepe machiajul fetei, deoarece imi incarcau tenul si il faceau sa luceasca inestetic, lucru de care am si uitat de cand folosesc aceasta crema.
O folosesc atat dimineata inaintea aplicarii fondului de ten(deci, este si o buna baza de machiaj), cat si seara dupa curatarea tenului.
Nu contine parabeni.

In urma folosirii am observat ca tenul ramane catifelat si hidratat, iar productia de sebum s-a ameliorat considerabil.
Cantitate: 50 ml
Pret: 59.90 lei
Valabilitate: 12 luni de la deschidere

Sunt foarte multumita de aceasta crema, care a reusit sa-mi matifieze tenul fara a-l deshidrata si in acelasi timp sa-l si hidrateze si ii ofer nota 10!
                                   
                                   Voi ati gasit crema perfecta pentru nevoile tenului vostru?
Kisses!

14 comentarii

  1. Cu siguranţă o voi căuta imediat ce o termin pe cea pe care o folosesc acum, de la Boots. Răspunde tuturor aşteptărilor mele! :-)
    Îţi mulţumesc pentru review! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, nu mai pune fond de ten fara crema hidratanta inainte, chiar daca ai tenul mai gras :).

    RăspundețiȘtergere
  3. tentanta!Eu am apa termala si balsamul de buze Oxyance City rescue si sunt extrem de incantata de ele! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult crema asta!♥
    Eu credeam ca n-o sa gasesc niciodata o crema potrivita pentru tenul meu mixt. Uite ca m-am inselat ;)).
    Dupa experienta mea cu aceasta crema cred ca as putea sa v-o recomand si dvs. :)
    Si eu multumesc pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca e o mare greseala sa nu folosesc crema hidratanta inainte de fdt. dar nu-mi placea faptul ca unele nu se absorbeau de tot in piele si "substanta grasa" ramanea la suprafata si isi facea de cap. Acum m-am convins ca si tenul mixt are nevoie de hidratare si ca isi poate gasi un aliat pe masura:). :*:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Daa, pentru mine pot sa zic ca e the one! :D
    Sa le folosesti sanatoasa in continuare Cleopatra! Trebuie sa scriu si despre apa termala Oxyance doar ca nu prea am folosit-o in perioada asta.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. SUna bine descrierea ta!Eu momentan folosesc o crema de la Farmec cu galbenele, insa tenul meu e putin cam mofturos si rar gasesc ceva care sa indeplineasca toate cerintele sale.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am avut-o pe cea cu aloe vera si m-am inteles cat de cat bine cu ea, dar crema asta e ca o minune pentru tenul meu si nu exagerez:).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu m-am dat pe Bioten, am cautat o crema cu un raport pret-calitate ok.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu de la Bioten am avut doar laptele demachiant.. ar trebui sa incerc si crema de la ei daca zici ca la pretul pe care il are e ok :).
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca ai scris despre aceasta crema. Nu am incercat niciun produs Oxyance,iar acum sunt decisa sa le testez... am deja pe wishlist 3 produse. :) Sa-ti mearga bine in continuare cu ea! ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu ma bucur ca e folositor review-ul meu si iti recomand cu drag crema asta daca ai ten mixt/gras. Mie-mi place foarte mult!
    Multumesc! Pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Crema asta pare perfecta pentru tenul meu si chiar trebuie sa imi achizitionez o crema hidratanta. Interesant ca nu m-am uitat niciodata la cremele Oxyance cand am fost in Sensiblu, aveam impresia ca au doar creme de corp :)).

    RăspundețiȘtergere