Cum iti poate infrumuseta ziua un balsam de par (review balsam pentru par gras cu lamaie si grapefruit Antica Erboristeria)

noiembrie 14, 2013

Stiu ca titlul postarii e un pic cam lung dar nu puteam sa-l las doar "review balsam pentru par" pentru ca acest produs mi-a placut foarte mult si parca merita ceva mai deosebit .:)

Balsamul de care va vorbesc astazi, pentru par gras si lipsit de vitalitate cu lamaie si grapefruit, l-am castigat la concursul organizat de Gabi - Gabryelle's Blog impreuna cu Sicilian Shop iar aseara l-am folosit prima data. Multumesc Gabi si Sicilian Shop! :*

Descriere Sicilian Shop:
"Pe bază de extract de lămâie și grepfruit, este potrivit pentru părul gras, dar și pentru părul normal, find un optim remediu pentru părul ce se descurcă greu sau se îmbâcsește ușor folosind fixative sau spume cosmetice. Are un parfum plăcut și o mare putere hidratantă."

In ultimele zile parul meu nu ma mai asculta deloc oricat l-as fi spalat si aranjat, asa ca aseara am zis sa incerc acest balsam pentru par in speranta ca pot sa-l readuc la viata si sa-l fac sa arate a par ingrijit, si nu a par care nu reactioneaza la niciun sampon/balsam/masca etc.:))

Balsamul este ambalat intr-un tub galben de 200 ml pe spatele caruia sunt trecute informatii despre produs in limba italiana deoarece este fabricat in Italia.
Mirosul este placut, discret, nu se pastreaza mult timp in par dar nu ma deranjeaza acest lucru.
Din momentul in care l-am aplicat pe par am simtit  ca parul meu e mult mai moale si usor de descalcit iar dupa uscare aveam parul pe care mi-l doream zilele trecute: ascultator, moale si stralucitor.
Ma bucur mult ca am acest balsam de par si il pot folosi, deoarece azi mi-a adus multe laude din partea colegelor ;)): "ce bine iti sta parul azi, ce ti-ai facut?" iar eu eram mandra de ce a reusit balsamul Antica Erboristeria de la Sicilian Shop :D.
Pret: 15 lei

  • Eu ma declar super multumita de acest produs si cu siguranta o sa-l folosesc pana ce il termin.
  • Voi ati incercat produsele Antica Erboristeria?
Va pup!

Lore

8 comentarii

  1. M-ai facut curioasa, cred ca o sa-l cumpar si eu :D Multumim pentru review :*

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ai facut super curioasa cu acest balsam, mai ales ca eu am parul gras. Tot ce am folosit pana acum nu m-a multumit deloc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucuur:D Chiar imi place mult, mult.
    Sper sa-l mai gasesti ca pe site-ul celor de la Sicilian Shop nu l-am mai vazut:D
    Multumesc si eu ca ai organizat concursul:* Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu de ce cand l-am primit nu i-am dat asa mare importanta dar aseara i-a venit randul si chiar m-a uimit :x
    Of, stiu cum e cu parul gras... unele balsamuri pe care le foloseam parca mai tare imi ingreunau parul si il faceau parca sa se ingrase mai repede.
    Imi place mult cum mi-a lasat parul dar totusi nu cred ca o sa scap de spalatul parului odata la 2 zile:|
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. E cel mai rapid review, cred ca totusi e indicat sa folosesti produsul mai mult timp inainte sa-l prezinti. Eu m-am inselat in privinta samponului Anian de exemplu, la inceput pret de aproape o luna mi s-a parut ok, insa cojitele pe scalp nu au intarziat sa apara.

    Nu am incercat niciodata vreun produs de la Sicilian Shop. xo

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa e, cred ca m-am grabit si m-am lasat convinsa de prima impresie lasata de acest balsam. Daca intervine ceva o sa editez articolul.
    Mersi pentru sfat, e binevenit :).

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am parul ucat, dar sunt sigura ca este un produs minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Parerea mea e ca e bun pentru orice tip de par, deoarece hidrateaza foarte bine firul de par:)

    RăspundețiȘtergere