Un demachiant care îmi place♥

noiembrie 28, 2013

Am ales să încerc laptele demachiant de la Garnier cu extract de struguri detoxifiant datorită unor review-uri pozitive citite pe câteva bloguri, pentru că este destinat tenului normal şi mixt şi nu conţine alcool, dar şi pentru că îmi doream un demachiant nou cu care tenul meu să se înţeleagă foarte bine.

Ce promite?

În primul rând voi vorbi despre ambalaj:
  • Un recipient de 200ml de culoare verde deschis care m-a atras în primul rând prin aspectul său simplu dar drăguţ, şi datorită plasticului dur şi rezistent din care este confecţionat.
  • Îmi place foarte mult şi căpăcelul sticluţei, care este şi el la fel de rezistent ca şi restul ambalajului. Se deschide puţin mai greu, însă dacă se întâmplă să-l scap pe jos sunt sigură că nu se va deschide şi nu va sări astfel încât să curga produs din sticluţă.
Despre produs în sine:

  • Textura este specifică unui lapte demachiant, adică nici prea lichidă dar nici groasă.
  • Mirosul este foarte plăcut, iar mie îmi place mult senzaţia de prospeţime pe care mi-o oferă în timpul demachierii.
Efecte:
  • Curăţă foarte bine machiajul feţei, nefiind nevoie să insist prea mult nici chiar în zona ochilor unde machiajul este mai pronunţat. Singurul minus ar fi senzaţia de usturime atunci când demachiantul intră în contact cu ochii, dar care dispare imediat ce am curăţat zona cu o dischetă curată.
  • Datorită consistenţei non-grase pielea nu rămâne grasă în urma demachierii, iar eu nu simt nevoia să-mi spăl faţa sau să revin cu un alt produs pentru a elimina eventualele reziduuri rămase pe ten.
  • Nu usucă tenul ci dimpotrivă, pielea rămâne netedă şi catifelată.
  • Nu mi-a cauzat iritaţii.
INGREDIENTE:

          Preţ: 10-14 lei 
       Produs testat dermatologic.
       Nu lasă peliculă grasă pe ten, nu oferă senzaţia de piele care ţine, nu conţine alcool, curăţă tenul rapid şi eficient, eu sunt mulţumită de el şi cred că o să-l recumpăr.

Voi l-aţi încercat? Aţi mai reveni la el?
V-a fost de ajutor review-ul meu?
Pupici!
            Lorena.

3 comentarii

  1. Îmi plac foarte mult review-urile tale. Conţin toate elementele pentru care aş alege sau nu un produs. Acesta poate fi o alegere. Îţi mulţumesc! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru comentariul acesta atat de frumos!
    Sa stii ca ma intereseaza daca ceea ce fac aici e folositor si ma bucur cand primesc aprecieri. :)
    Ma faci sa ma bucur ca mi-am deschis blog si iti multumesc frumos!:*

    RăspundețiȘtergere