Review: șampon antimătreață Dan free - perfect pentru părul meu!

septembrie 24, 2014

Șamponul Dan free a fost una dintre descoperirile plăcute de anul acesta, în sensul că este cel mai bun șampon încercat de mine până acum, pentru părul meu gras.

L-am luat la recomandarea medicului, se găsește în farmacie la ~24 lei, într-o sticluță de 100ml.
Se folosește de 2 ori la spălare, este ca un tratament intensiv pentru mătreață, seboree capilară și alte probleme ale scalpului, nefiind indicat să se folosească mai mult de 2 săptămâni, fiindcă usucă părul.

La prima aplicare se ține în păr aproximativ 1 minut, iar la a doua se masează bine până face multă spumă și se lasă să acționeze 3 minute.

Mi se pare excelent pentru păr gras pentru că îl curăță foarte bine și prelungește intervalul dintre spălări.
Eu am ajuns să-l spăl la 4 zile, ceea ce înainte mi-era imposibil cu celelalte șampoane.

Singura problemă este că încâlcește părul și trebuie să aplic neapărat un balsam pentru a-l descâlci, dar sunt obișnuită cu asta, folosesc balsam la fiecare spălare.

Îmi place foarte mult, este spornic, o cantitate foarte mică ajunge pentru o spălare și face un munte de spumă.
Mie mi-a ajuns pentru 7-8 spălări și l-am folosit de 2 ori pe săptămână(miercurea și sâmbăta).
L-am folosit pentru aproximativ o lună, așa cum este indicat pentru tratarea problemelor mai grave ale scalpului.

Eu am avut și câteva bubițe și senzație dernjantă de mâncărime de la șampoanele mult prea concentrate, iar după câteva spălări, scalpul și-a revenit la normal și mătreața s-a redus considerabil.
Mi-a plăcut mult, o să-l recumpăr de câte ori simt că părul o ia razna. Pentru mine a fost mai mult decât eficient.

Voi l-ați încercat?

8 comentarii

  1. Am încercat odată acest șampon. Mi-a fost bun. Apoi am trecut la șampoanele obișnuite care au ajuns să îmi provoace mătreață. După câteva săptămâni am luat o altă sticlă numai că de data asta mi-a înrăutățit mătreața. Nu știu care a fost problema. Voi mai cumpăra o altă sticlă cu speranța că poate nu se va mai repeta cea de-a doua experiență. Nu de alta dar șampoanele în care aveam înainte încredere să nu îmi facă mătreață cred că au suferit schimbări de formule pentru că acum nu mai au efectul dorit.


    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar așteptam review-ul acesta. :D De la un timp părul meu a început să o ia razna și să îngrașe chiar din a doua zi. O să mi-l cumpăr și eu și sper să-mi rezolve problema. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie nu mi-a placut deloooc samponul asta. Mie imi ingreuna parul si mi se ingrasa mai repede de la el, culmea. Eu il foloseam pentru matreata si nu avea niciun efect. Interesanta chestie, cum unora poate sa le placa mult un produs si altora nu. Cred ca asta arata cat suntem de diferiti, pana la urma.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa am patit si eu cu el, Andreea. Am folosit 2 flacoane degeaba, nu m-a ajutat cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu pot sa cred ca nu ti s-a potrivit. La mine a fost wow. :D
    Asa e, un produs functioneaza diferit de la o persoana la alta, de aceea nu imi permit sa recomand chiar toate produsele pe care le folosesc.


    Te pup si mersi pentru comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiu ca a fost asteptat cu interes, insa abia acum am avut timp sa-i fac si review. Sper sa ti se potriveasca la fel ca si mie, astept pareri. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea, eu azi mi-am luat a doua sticluta si intre timp am folosit din nou sampoanele familiei. Acum sunt curioasa daca va avea acelasi efect. La mine nu a disparut matreata, dar s-a redus considerabil.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă gândesc că e posibil ca efectele să fie vizibile doar cât timp e folosit după care să revină la problemele inițiale după ce încetezi utilizarea lui. Știu că e șampon medicinal și toate cele, dar îi omora să facă gramajul mai mare? :)) Până la urmă trebuie să îl aplici de două ori. Poate mi s-a părut mie dar se consumă tare repede.


    Deci am să îl recumpăr și dacă nici de data asta nu va fi ca prima oară, nu îl mai achiziționez. Face 2 din 3 :))


    Pupici

    RăspundețiȘtergere