Mini haul Aoro

octombrie 03, 2014

De mult îmi doresc să încerc produsele Neutrogena și să-mi asigur minimul necesar de pensule pentru a realiza un machiaj fără a folosi degetele, iar astăzi, odată cu primirea comenzii de la Aoro, am reușit să-mi îndeplinesc și această dorință.

De la Neutrogena mi-am luat o loțiune de corp intens hidratantă cu ulei de susan, iar de la BrushArt mi-am luat două pensule: una pentru aplicarea fardului de pleoape, pe care o voi folosi și pentru combinarea culorilor, și una pentru aplicarea fardului de obraz, care mi se pare potrivita și pentru aplicarea fondului de ten sau a unei pudre simple pentru față.


 Mă bucur că pot folosi pensulele în mai multe scopuri, astfel am făcut o "afacere" bună, fiindcă prețurile lor sunt extrem de mici(8 și, respectiv, 10 lei) și din câte am citit pe alte bloguri, pensulele sunt calitative.

Mi-am comandat și o mostră de parfum - Guerlain Aqua Allegoria Flora Nymphea, care, din păcate, nu m-a impresionat, și am primit cadou o mostră de I Love Love de la Moschino.
Așa mi-am demonstrat încă odată că sunt "sensibilă" la parfumuri și nu voi mai achiziționa nici unul fără să-l testez înainte, cum am pățit cu Serpentine
Produsele au venit foarte bine ambalate, termenul de livrare a fost respectat, iar ca primă impresie, îmi place Aoro și îmi doresc să comand produse de la ei și pe viitor.

Ați comandat vreodată de pe Aoro?
De ce oferte ați profitat?
Kisses!

9 comentarii

  1. eu am comandat o singura data de la ei si a fost o experienta placuta, sa le folosesti cu placere, pensulele ma tenteaza si pe mine

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici gasesti si parerea mea despre pensule .. http://deyutza87.blogspot.ro/2014/09/review-pensule-brushart.html eu sunt f multumita si de aoro si de produsele lor

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu sunt interesata de pensulele acestea, nu am folosit niciuna si nici nu am citit impresii despre ele, dar am observat ca au preturi bune.
    sa le folosesti cu placere! pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si la mine a fost prima comanda si am fost placut impresionata. O sa scriu despre pensule. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Andreia! :* Si eu cred ca o sa mai comand de la ei, dar am retineri cand vine vorba de parfumuri. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am citit pe blogul Valentinei Bucur ca sunt foarte bune și pe "Alex Make-up" si mi-am luat ce mi-era necesar. Abia astept sa le folosesc si sa revin cu impresii, par foarte promitatoare produsele.
    Merci! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Interesante pensulele , si preturile chiar bune. Interesant ca pe aoro gasesti asa o gama variata de produse.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti cu drag! Astept review la lotiunea de corp :P
    www.lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere