Produse consumate - noiembrie

noiembrie 29, 2014

Luna aceasta am avut parte de multe noutăți în dulăpiorul de cosmetice, însă m-am străduit să termin din produsele deja începute, și să-mi conturez părerea despre ele, pentru că am rămas restantă cu destule articole, iar mai apoi să supun noile venite la încercări, astfel încât să nu le amestec între ele, iar mai apoi să nu știu care ce (poate) face.

M-am străduit să termin șamponul Dan free, care nu a mai avut aceleași efecte ca la prima sticluță, drept dovadă că l-am înlocuit, înainte să-l termin, cu Dove Nutritive Solutions șampon și balsam, care mi-a plăcut mult, dar nu m-a scăpat de problema mătreții, așa că o să-l caut pe cel antimătreață și revin cu review. Despre prima experiență cu Dan free puteți citi aici.

Deodorantul de la Gerovital în varianta Fresh, mi-a plăcut și el, și l-am folosit zilnic de când l-am cumpărat. Chiar azi am terminat flaconul, mă gândesc să-l recumpăr pe viitor. Am scris despre el aici.

Deodorantul Rexona, Sexy, nu l-am putut folosi ca pe un deodorant de bază, de care să fiu sigură că mă protejează pentru mult timp de transpirație, ci l-am folosit pe parcursul zilei, în completarea deodorantului aplicat dimineață, când știam că nu mai sunt multe ore până ajung să fac duș. 
Pentru câteva ore e bun, dar e imprevizibil, dacă vrei să te bazezi pe el pentru întreaga zi. Nu poți ști când te ia transpirația prin surprindere, iar deodorantul te lasă baltă. N-o să-l recumpăr.

Crema sebo-reglatoare de la Gerovital s-a înțeles foarte bine cu tenul meu, dar m-am străduit să o consum în ultima perioadă, fiindcă alte creme își așteaptă rândul la testat și am fost tentată să folosesc cât mai multe, prin rotație. E o cremă ieftină și bună, potrivită tenului cu tendințe de îngrășare. Citește review aici.

A doua categorie de consumate nu e chiar atât de recentă. Cred că produsele stau de vreo 2 luni într-o cutie pe care o mut dintr-o parte în alta prin casă, dar mi s-au părut foarte puține pentru a le face o postare separată de "Empties", față de ce mormane am văzut prin blogosferă, așa că am prins ocazia perfectă să le laud pentru ultima dată pe blog și să le pun acolo unde le e locul - la coșul de gunoi. :)

Deodorantul Silk Dry a fost primul meu deodorant de la Dove și m-a convins că merită să încerc și alte variante. Am scris despre el aici.

După fondul de ten The ONE de la Oriflame încă suspin, mi-a plăcut atââât de muult. Review aici
Noroc că mi-am cumpărat acum câteva zile altul, care parcă compensează lipsa lui, poate că v-ați dat seama despre ce fond de ten vorbesc. :)

Serul pentru păr Elseve Color-Vive mi-a ajuns câteva luni bune și se pare că ne despărțim cu părere de rău. Eu îl foloseam pe post de balsam de păr, pulverizam de câteva ori pe părul umed și imediat simțeam cum se descâlcește și devine mai moale, iar ca bonus, după ce îl uscam, aveam parte și de un luciu sănătos.

Am terminat și săpunul lichid Finale Creamy Fields din Lidl, care a costat 5 lei, dacă nu mă înșel. Încă un produs ieftin și bun, ne place, s-a bucurat de el toată familia.

Voi ce produse ați consumat în ultimul timp?
Ați folosit vreunul dintre cele prezentate de mine?
Kisses!

12 comentarii

  1. Cred ca luna asta e luna articolelor pe tema empties, pana si eu am scris pe tema asta :). Mie imi plac mult deodorantele Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut ca ai consumat o gramada de produse! Cred ca nici una dintre noi nu vrea sa ramana cu "restante" pe anul viitor, pentru a face loc si pentru alte produse, si de aia ne grabim sa consumam ce am inceput. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine aşteaptă să fie publicat un articol cu empties destul de lung, am consumat ceva produse luna trecută. :D Şi da, am încercat câteva din produsele cosumate de tine...
    Crema de la Gerovital îmi place şi mie, e foarte bună pentru preţul ei.
    La mine fondul de ten The one e aproape plin :)), din păcate cu tenul meu nu se împacă chiar atât de bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Serul pentru par trebuie sa il incerc si eu, vanez tot ce e destinat ingrijirii parului :))
    Pupici
    www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am terminat mai multe produse luna asta.

    din ce ne-ai prezentat tu am incercat numai fdt,spray-ul Dove si sapulnul lichid Finale. mi-au placut toate ;).

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu folosesc deodorantul de la Gerovital, chiar e bun - deja sunt la al3-lea flacon. Nu am incercat niciodata fondul de ten de la Oriflame, insa acum dupa ce ai spus tu chiar ma gandesc sa-l incerc. Multumim pentru informatiile utile! kisses

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Pare interesant serul Elseve, sunt convinsa ca mi-ar placea. Sa stii ca te-am nominalizat la The Very Inspiring Blogger Award :). Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-a ajuns foarte mult timp, cateva luni, si l-am preferat in locul altor produse care imi ingrasau parul. Cred ca l-as recumpara daca s-ar gasi si la noi.
    L-am facut deja, aici: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html
    Merci! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa stii ca fondul de ten m-a uimit, nu ma asteptam sa-mi placa asa mult. Daca ai ocazia sa-l prinzi la reducere, eu zic sa-l incerci, poate o sa-ti placa si tie.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar ma uitam la articolele de zilele astea si am vazut ca majoritatea fetelor au postat "Empties". Eu ma straduiesc sa consum din produsele incepute demult si sa nu ma lungesc cu ele si anul viitor. ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. E multifunctional, pentru mine a fost perfect. :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Abia astept sa-ti vad "prada". Cu ocazia asta aflu informatii care-mi vor fi utile pentru alegerile cosmetice viitoare. :*
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere