Review: Deodorant Gerovital H3 (Fresh)

noiembrie 01, 2014


Prin aprilie vă vorbeam despre varianta mică a deodorantului Gerovital H3 Natural, de care am fost extrem de încântată, și pe care nu l-am recumpărat și în varianta mare, fiind ispitită de mulțimea de produse de acest gen aflate pe piață, dar și din dorința de a bifa cât mai multe deodorante aflate deja pe listă.

Rău am făcut că nu am reapelat la deodorantele de la Farmec, căci antiperspirantul Gerovital în varianta Fresh, pe care l-am cumpărat datorită mirosului și prețului extrem de atrăgător, 7.5 lei, mi-a readus aminte cum e să te simți protejată de transpirație și parfumată pe toată durata zilei.

Mirosul fresh m-a convins să-l iau acasă dintre toate cele 4 variante, al căror miros mi se părea mult prea puternic și dulce pentru mine, și mă bucur de alegerea făcută, fiindcă varianta "Fresh" are o aromă energizantă și îmi dă o stare de prospețime, care se păstrează foarte mult pe piele și ar putea înlocui fără probleme un parfum discret.

Antiperspirantul nu conține alcool, parabeni sau triclosan, deci nu mi-a creat senzații de arsură sau iritații, chiar dacă l-am folosit imediat după epilat.

După aplicare oferă o senzație confortabilă, pielea subrațului simțindu-se catifelată, rămânând uscată până seara la duș.
Nu am o transpirație excesivă, deci nu aș putea garanta pentru o persoană cu astfel de probleme, dar pentru mine este extrem de eficient și îl folosesc cu încredere în orice situație.

Nu pătează hainele, nu lasă urme albe.
Cantitate: 150 ml

Îmi permit să-l recomand, dacă vă confruntați cu transpirație într-o cantitate normală, ca și mine, și vă doriți să întâmpinați situațiile imprevizibile cu un deodorant eficient. Pe mine m-a cucerit!

Ce părere aveți despre deodorantele Gerovital?
Kisses!

15 comentarii

  1. O sa il am in vedere cand mi se termina deodorantul de la Nivea! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am renuntat de o perioada la Nivea, ma bucur sa gasesc si altele la fel de eficiente. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut varianta mini si mi-a placut dar exact ca tine m-am indreptat spre alte deodorante cand am mers sa cumpar. Bine ca mi-ai amintit de el :).
    www.lorenamarchis.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-i dai o sansa, fiindca merita! Sunt atatea deodorante pe care n-am ajuns inca sa le incerc, incat nu pot sa-mi promit ca o sa-l recumpar pe acesta cand il termin. ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Il folosesc si eu! La fel ca si tine am inceput cu cele mici!
    Sunt bune si foarte ok la pret, insa se consuma repede!!

    http://andreeadesign.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat inca acest produs !
    Mereu imi cumpar Dove :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hihihi! :))) Neaparat sa-l incerci, Adeee! :)):*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie imi place Dove, doar ca nu sunt atat de fidela in privinta deodorantelor! :)) :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur sa stiu ca il folosesti si tu si iti place! :) Se consuma repede, dar la ce pret au... mai conteaza? ;))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi place tare mult toata gama de deodorante Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt foarte eficiente si ma bucur ca le-am descoperit. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am vazut si eu in varianta mini si m-am bucurat. Eu am mereu unul mic la mine (acum am unul Dove-da, nu glumeam cand spuneam ca ii sunt devotata- insa nu am vazut si la noi versiunea mica), in special la scoala. Rareori il folosesc, dar mai bine sa te stii in siguranta, nu? O sa il achizitionez si eu, cu siguranta, nu am mai avut de ceva vreme un antiperspirant de tip spray.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  13. E clar ca esti specializata pe Dove! :))) Trebuie sa incerc si eu cat mai multe variante de la ei, caci eficiente sunt, dar inca n-am gasit aroma care sa ma cucereasca. :D
    E foarte ok sa purtam mereu un deo in varianta mini la noi, pentru orice situatie care poate scapa de sub control, cum sunt cele super stresante de la scoala. :)) :D
    Eu sunt foarte multumita de el, vad ca acum e la oferta in DM, la 6.8 lei. S-ar putea sa-mi fac provizii! :))


    Te pup, Ramo!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a placut si mie acest deo, doar ca eu nu i-am simtit mirosul decat vreo cateva ore numai.. in schimb e bun.. tine uscat ;-)

    RăspundețiȘtergere