Review, Biotissima Instant Perfection make-up mousse solution

mai 12, 2016


Una dintre problemele cu care se confruntă un ten gras (și nu numai), când vine vorba de machiaj, este rezistența acestuia pe ten pe parcursul zilei, iar aici intervin bazele de machiaj sau primerele, care ne fac viața mai ușoară și ne ajută să arătăm decent, chiar și după ce au trecut mai multe ore de la aplicarea machiajului.

Instant Perfection Make-up Mousse Solution de la Biotissima și-a făcut apariția la momentul potrivit la mine în casă (datorită Anei, merci!) deoarece la temperaturi ridicate tenul meu o ia razna, și fondul de ten începe să dispară din anumite zone ale feței după câteva ore, așadar am întâmpinat începutul de sezon cald alături de un aliat de încredere.

Baza de machiaj de la Biotissima are o textură de spumă foarte densă și extrem de catifelată, care s-a "lipit" de tenul meu de la prima utilizare. Borcănelul în care vine este foarte elegant, dar simplu în același timp. Are ceva aparte și îmi inspiră calitate și atenție la detalii, poate și pentru că vorbim de un produs Bio, cu ingrediente sigure pentru piele.


Biotissima aparține companiei Life Care, care comercializează produse Bio, iar mie mi-a lăsat o impresie foarte bună. Din momentul în care am deschis borcănelul, am fost întâmpinată de un alt căpăcel mai mic de protecție, dar și de o aromă delicată, care te înviorează. Textura de mousse este foarte fină, siliconată, și o aplic cu plăcere înaintea fondului de ten. Efectele care apar imediat sunt de: pori micșorați, linii fine estompate, piele fină și hidratată și totodată matifiată.

Pentru tenul meu, efectul matifiant este foarte binevenit și acceptat, căci nu mi-a scos în evidență zonele mai uscate. Senzația pe care o lasă la aplicare este una mătăsoasă, de piele foarte catifelată și destinsă. Nu blochează porii, iar pielea se simte în largul ei. Fondul de ten se aplică foarte bine și ușor, fără să lase dâre, și capătă un aspect natural și uniform, care-mi place mult. Machiajul are un aspect mai plăcut, fiind aplicat peste un ten îngrjit, și rezistă mai bine și mai mult decât în mod obișnuit.

Fondul de ten nu dispare din zonele predispuse la sebum în exces, iar blush-ul arată foarte bine până seara la demachiere. Ba chiar am impresia că fondul de ten și fardul de obraz arată și mai bine odată cu trecerea orelor.


Biotissima Instant Perfection Mousse Solution vine în cantitate de 30 ml la 90 lei și se găsește pe life-care.com. Îmi place că e spornică și nu îmi trebuie o cantitate mare de produs pentru a-mi pregăti bine pielea înainte de machiaj. Abia aștept să mă bucur de machiaj rezistent și la vară, când tenul meu secretă sebum la maxim, dar și în restul anului, fiindcă este foarte consistentă și nu deshidratează tenul. 

Voi ce primer folosiți?
Kisses!

0 comentarii